Sol strålande sol.

Datum:2008-04-30 / Tid:15:10:19

+23 i skuggan ungefär och strålande sol.
Kan det bli bättre?
Kanske lite men jag klagar absolut inte.. Nej, jag sitter istället i solen med uppkavlade byxor, linne och en bok i handen. Underbart? svar ja.

Seså, se nu till att få lite sol på nosen och ny energi, de behöver alla!


Jag är krånglig.

Datum:2008-04-30 / Tid:10:31:27
Emma håller på att fixa en ny header åt mig och ja, snacka om att jag är bestämd och vet exakt hur jag vill ha den.
Men jag tror att vi håller på att nå vårt mål så snart ska den dyka upp här, spännande va?
Det har varit mycket skickade hit och dit så jag ska få titta och avgöra om den duger, och jag har fått komma med mina förslag.. men nu jäklar.
Jag hoppas ni kommer tycka om den lika mycket som jag gör.

Men nu ska jag äta lite, håller på att bli sjuk och det känns inte ett dugg roligt, suck.
Så typiskt mig att bli sjuk när våren kommer och jag har så mycket planerat.

Vad ska du hitta på idag, bara ladda inför kvällens firande?

Rasism finns överallt, dolt och inför alla.

Datum:2008-04-29 / Tid:12:31:32
Jag har nuddat detta ämne innan, mest eftersom det är otroligt viktigt för mig personligen. Men jag känner att varför ska jag inte ta upp det, jag driver ändå en blogg med en hel del läsare och kan jag nå ut till några så har jag åtminstone gjort nånting.

Jag har sett rasism på nära håll, fler än en gång måste jag med stor sorg säga. Önskar att jag börjat se en förändring, en annan tongång i samhället men tyvärr, vi står fortfarande och trampar.

En gång så var jag inne på ICA med en afrikansk vän, jag betalade och jag sa åt honom att ta varorna som jag köpt. Bredvid honom stod då en medelålderskvinna och plockade ihop sina varor, när han skulle börja ta mina saker så börjar just denna kvinna plocka sina varor i panik och samtidigt tittar hon på min vän som om han vilken sekund som helst skulle dra upp en kniv och första råna och sedan mörda henne. Jag bara stod och gapade, ville inte tro vad mina egna ögon såg. Min vän ryckte på axlarna och sa alltför vant "det är så här det är"

Det ska fan inte vara så, inte nånstans och inte för någon människa!

Jag var på fotboll i Söndags som ni redan vet, jag kollade på BBK när dom spelade. Då fick jag för första gången se de nya spelarna från Assyriska spela, och som jag längtat. Jag vet vilken potential dom har i sig så jag var helt uppspelt när jag fick se dom lattja med bollen. Allt eftersom matchen pågick och allt fler spelare på planen började hänga trött med huvudet för att spelet inte ville gå deras väg, så började också kommentarerna dyka upp omkring mig.. "äsch skicka hem dom där" "vafan ska dom där här och göra?"
Jag kände sådan obeskrivlig ilska när jag hör sånt där, för jag ser ju samma spelare ute på planen och jag förstår att det är inte enbart deras spel dom diskuterar egentligen utan deras hudfärg. Jag har sett många mörka spela fotboll, oftats så har dom en helt annan spelstil, och en helt annan attityd, en attityd som nog fötts när dom hört så många negativa kommentarer som inte enbart baserats på deras spel.
Sedan blev ju en av dessa då utvisad, en utvisning som egentligen bara skulle gett ett gult kort så hur domaren tänkte i den situationen de tänker jag inte ens gå in på och jag tänker inte gå in på hurvida de kan finnas rasistiska domare i dagens fotboll. Istället för att i den situationen som publik stötta denna nya kille så ska folk muttra, sucka, stöna och slänga kommentarer som "ja, det var ju väntat" "ja, vad ska vi med en sån där" "han gjorde ju mycket nytta, bara ut med skiten"
Är det inte meningen att man ska stötta ens egna lag, hålla dom om ryggen? Jag menar då inte att om nu denna kille hade brutit benet av en annan så ska vi stå och heja på honom och tycka att domaren gjort fel. Men snälla, det var ett tvivelaktigt domslut och då ska vi bli upprörda gentemot domaren, inte spelaren.

Sånt gör mig förbannad, dom går ut på planen och gör sina jobb, sliter som hundar för att vinna matchen för laget och för oss. Alla lag förlorar då och då, men ska vi sluta ge dom vårat stöd för det?

Kolla på ett lag som HIF som jag sett spela många gånger, dom är fruktansvärt partiska och deras kärlek till laget och dess spelare är outgrundligt. Men även dom kan vara rättvisa och det har hänt att dom buat ut en egen spelare när denne gjort något fel, men inte fan står dom och skriker åt enskilda spelare när denne råkat få ett dåligt domslut emot sig. Jag kan säga såhär, Omotoyssi i Helsingborg har minst lika mycket stöd och kärlek i ryggen som självaste Henrik Larsson.
Nu vill jag fråga alla Bodensare eller ni som är insatta i BBK, tror ni att Kabba Samura har lika mycket stöd och kärlek i ryggen som Mattias Ottestig eller Linus Johansson?

Sedan en sak som bara ger mer tändvätska åt mig och säkerligen åt de som stod och skrek glåpord på BBK:s match. Det är en krönika som Lars-Göran Niemi skrivit i "Sport i norr" där han kallar BBK för "migrationslaget" och att den nya arenan kan heta "Arena Migration"
Då ska ni veta att denna karl jobbar som fastighetsmäklare i Luleå och är en allmänt "känd" människa.
Hur fan har man då mage att uttrycka sig på det här sättet?
Sedan säger han till sitt försvar att "jag försökte vara lite rolig"
Då vill jag veta, var nånstans är det roligt att vara invandrarfientlig och rent ut sagt rasistisk?
Jag undrar också helt spontant, eftersom han är mäklare, om det kommer en utlänsk familj som vill sälja sitt hus, sitter han då bakom deras rygg och skämtar på deras bekostnad? Det är en mardrömslik frågeställning i mitt tycke, men i mina ögon är det fullt möjligt att så är fallet.

Var fan är vårt samhälle påväg egentligen?

Jag blir livrädd när jag tänker på hur det var för 40-50 år sen och exakt hur många steg framåt har vi klivit sedan dess? Vi inbillar oss att vi trampat på rätt bra men i ärlighetens namn så, nej så är inte fallet.
Jag får fortfarande höra ständigt och jämt hur folk tilltalar mörka personer med beteckningar såsom "svartskallar" "negrer" osv.
Säg mig då, hur långt har vi egentligen kommit?

Jag hoppas, önskar och ber att Barack Obama vinner presidentvalet i USA, eller först och främst ska han bli vald till att få kandidatera.
Jag har någon vag inbillning att om han kan komma att få ha makten över den fria världen så kan vi kanske knata på en hel del steg framåt i utvecklingen.


Nästa gång ni hör en nedlåtande kommentar utifrån hur en människa ser ut, säg ifrån..
Var snäll mot våra medmänniskor och skydda varandra!
En vacker dag kanske det är du som kommer behöva den hjälpen, tänk på det.

Vem älskar inte Monki?

Datum:2008-04-29 / Tid:11:20:42
image659

Jag har inte svårt att kora Sveriges absolut bästa klädaffär, det kan inte vara någon annan än Monki!
Deras kläder är billiga och urläckra, en perfek kombination.

Jag vill helst av allt ha volangklänningen (som även sett Mini dregla lite över) och jeansjackan på bilden, men är det någon som vet vad dessa raringar kostar? jag vill vill vill vill haa..

Så är det någon som ska till Monki, kolla in priserna och hör av dig till mig, snälla..

Mina fina naglar.

Datum:2008-04-29 / Tid:10:48:07
Jaa, jag håller mina löften.. ibland åtminstone.
Här kommer i allafall en före- och efter bild på mina naglar.

Jag vet hur skabbiga dom ser ut på den första bilden, sen har ju en gått sönder också.
Men visst ser dom helt fantastiska ut på den andra bilden?

 

Sweet dreamzzzzzz.

Datum:2008-04-28 / Tid:23:03:46
Nu är det dags för mig att hoppa in das bed.
Är det dags för er också eller ni är små nattugglor?

Bild på mina naglar kommer imorgon, förlåt.
Men det blev att jag fastnade framför tvn när HIF mötte MFF och ja, ni vet hur det blir när jag ser på fotboll.
Sen messade Linus sjuttiotusen gånger så var som tvungen att hänga med, vilket jag så gärna gör när HIF krossar MFF. (jihaaaa)

Nä, sova var det som sagt.. eller först ska jag läsa lite ur min nya Danielle Steel bok.

Godnatt mina tussilagor!
Dröm söta små drömmar inbäddade i sockervadd..

Där kan du fixa dina naglar.

Datum:2008-04-28 / Tid:19:21:13
Jag fick en fråga var någonstans jag fixar mina naglar, så då ska jag givetvis svara på det.
Kolla in denna hemsida så får ni se bilder på hur fina era naglar kan bli och där står också nummer till Erika.
Jag kan verkligen rekommendera alla att gå till henne och fixa naglarna, hon är superduktig, nogrann och otroligt trevlig! Sen kostar det inte så värst mycket heller, ni måste kolla priser på hemsidan för exakt pris för just dig eftersom jag bygger på mina egna naglar så är det lite billigare.

Det jag kan tillägga är att Erika gör naglar i akryl så ni vet det, och dom är otroligt starka och jag har knappt märkt något slitage på 5-6 veckor och det är ovanligt.

Då vet ni!

Jag återkommer sen med en bild på mina naglar som jag fixat till idag.

Jag ska fixa naglarna.

Datum:2008-04-28 / Tid:15:55:04

För cirka 6 veckor sen var jag och fixade mina naglar hos en tjej här i stan, minns ni hur fina dom blev?
Det minns jag!
Men tyvärr är dom långt ifrån lika fina nu så därför jag ska dit idag igen och fixa till dom!

När jag fixar dom hemma i Ängelholm hos Marie då brukar jag göra det var 3:e vecka, så nu börjar paniken stiga faktiskt. Fast det roliga är då att då brukar dom se fallfärdiga ut och Marie brukar bara garva åt mig. Men nu efter 6 veckor så ser dom väl inte såå hemska ut. Jag fattar inte skillnaden men bra är det ju i allafall.

Kl.17 ska jag vara där och även fast jag fixat mina naglar under 2 års tid så kan jag fortfarande bäva lite innan för att det kommer göra ont i nagelbanden.
Det som var så bra med Marie när man kände henne, henne kunde man skrika lite på om hon gjorde illa mig men lite värre nu.

Jaja, det går nog bra.. hoppas jag.

Ni får se resultatet sen mina godingar.


Team Boden.

Datum:2008-04-28 / Tid:15:48:56

Ni har väl inte missat körslaget?
Nä det kan jag inte tänka mig att ni gjort!

Brolle har ju satt ihop ett alldeles eget "Team Boden" i programmet och faktiskt så känner man väl igen en och en annan i kören och det är ju lite roligt.
Jag tycker då programmet är intressant, det kanske inte är sådär nervpirrande som typ Idol men det är helt klart ett bra program med ett bra upplägg med hela den grejen att okända människor får hjälp av kända körledare.

Idag såg jag faktiskt Brolle himself vandra här hemma på gatorna i Boden, kändes inte som någon stor grej direkt.
Folk tittade knappt på honom faktiskt, men så är det här uppe i norr.
Jag tror att hade han kutat omkring på gatorna i Helsingborg kanske det hade varit fler som brytt sig, och där är jag också inräknad..
Jag blir helt till mig om jag ser, hör, träffar någon från Boden eller norrbotten därnere så jag hade nog blivit som en liten hysterisk psykopatisk stalker.

Kul iallafall..


Måndag.

Datum:2008-04-28 / Tid:15:39:36
image656

Annorlunda bild va?
Ja, jo jag hade lite tråkigt så då blev det så här.

Topp - Only
Jeans - Fornarina
Sjal - Lindex
Fransväska - Zara (ej köpt i Sverige)
Armband - CC Skye

Utomhus blir det mina guldiga sandaler ifrån skopunkten och så min vita oversize kofta ifrån Lindex.

Han ser RÖTT.

Datum:2008-04-28 / Tid:11:47:17


Nu syns det inte lika bra som i NSD när jag läste den imorse, men allvarligt talat.. kolla in Kabba Samuras blick!
Jag blev ju nästan rädd när jag såg den.
Det ser helt allvarligt ut som att han ska ge domaren en rak höger och sen strypa honom.

Hjääälp, och han vandrar omkring på gatorna i Boden.. kommer nog pissa på mig om jag ser honom och han skulle glo sådär..
Fast, jag har redan sett honom och då såg han faktiskt exakt lika skräckinjagande ut och då log han ändå mot mig.

Läsarkarta

Datum:2008-04-28 / Tid:11:29:50
image653

Kolla in, jag har läsare i centralamerika!
Fast, inte längre om jag räknat ut Bellas flygrutt, i såfall är hon snart på Svensk mark igen.
Men lite roligt var det ändå.

Sen får jag säga välkommen till läsarna ute på Gotland, inte haft läsare därifrån innan vad jag vet.
Så, hejhej! (hejhej på er andra nya läsare också såklart, vill ni lämna ännu mer bestående fotavtryck så lämna en kommentar söta ni)

Tyckte ni det?

Datum:2008-04-28 / Tid:11:15:48
Var jag seg igår som inte uppdaterade?
Det tycker jag! Men nu var det så att vår dator var helt koko och jag orkade verkligen inte bråka med den.

Men jag var ändå rätt upptagen så hade nog inte hunnit blogga sådär värst mycket.

Matchen i allafall, BBK förlorade! jag tänker inte gå in på hurvida det var rättvist eller inte, men så mycket kan jag säga att jag är väldigt tveksam till att Kabba Samura blev utvisad i början på 2:a halvlek. Det känns som om domaren inte alls tänkte till i situationen och då blev BBK straffade för det. Sen att Gröndal fick straff, ja det finns inget att säga, tar man med handen i straffområdet så blir det straff, det vet nog alla.
Synd i allafall, BBK spelade riktigt bra i första och de nya grabbarna visade goda utsikter inför framtiden. Fast sanningen är den att ingen i BBK spelade riktigt bra i andra, ja kanske Brent och Målvakts-Petter.
Men men säsongen är lång och det har bara gått två matcher.

Nog om det.. förlåt, vet att det är många som läser som är totalt ointresserade.

Jag ska pallra mig och fixa till håret för min lugg står bokstavligen rakt upp mot rymden och det är ingen vacker syn.
Men jag ska ta en bild på min fina klädsel.

Håller ni ut ett tag till?
Jag håller tummarna för er..

Söööndag.

Datum:2008-04-27 / Tid:10:21:22
Känns det redan segt? Hos mig känns det olidligt och jag vaknade bara för cirka 30 minuter sen.
Men hela dagen blir inte så här för jag ska på fotboll i eftermiddag, och förmodligen frysa arslet av mig och bli förkyld men vadå, det är premiär för BBK!
Jag minns förra våren när vi alla var och såg BBK hemma i svenska cupen, jag och Linus stod och krampaktigt höll om varandra för då trodde jag helt ärligt att min sista stund var kommen! Det var så kallt och regnet öste ner. Fy, ingenting jag vill uppleva igen de kan jag säga.

Just ja, drömde en riktigt mystisk dröm inatt, en rad kända fotbollsspelare var med, såsom David Beckham t.ex.
Det roliga var att hela drömmen utspelade sig vid en fotbollsplan också.

Nåja, nu ska jag slänga mig i soffan och bara slöa fram tills det är dags för att åka och se fotboll.

Ha det bra sötnosar!


hey, if there is any readers who don't understand swedish, please just write me a comment.. ok?
Thanks!

Mina inköp.

Datum:2008-04-26 / Tid:17:37:04
image652

Ja okej, bilden kanske inte har världens bästa kvalitet men ni ser nog ändå vad det ska föreställa. Eller?
Bikiniöverdelen provade jag nyss och fy satan så snygg den är! Den sitter perfekt, speciellt nu när några kilon rasat bort.. och förhoppningsvis ska väl några fler kilon följa med.
Till den ska jag ha svarta bikinitrosor, har redan ett par minimala ifrån H&M.

Sen sjalen, mmm.. den gillar jag skarpt, helst för färgen då eftersom orange är hur hett som helst.

Då vet ni!

Basta.

Datum:2008-04-26 / Tid:16:13:00
Mmm, så härligt.. nu ska jag gå ut och lägga mig i bastun och bara koppla av.
Visst lät det underbart?
Sist jag bastade var nog någon gång när jag och Linus var häruppe, vi brukade tävla vem som orkade hålla ut längst och jag vann inte särskilt ofta.
Men Linus är ju övertygad om att man blir smal när man bastar så därför var han så envis och satt kvar.

Nåväl, nu ska jag och min vattenflaska gå och svettas lite.

Jordgubbar.

Datum:2008-04-26 / Tid:14:02:05
image651

Smaskens va?
Dock är det inte svenska utan belgiska men dom smakar lika bra ändå.

Minns ni förra året när jag och Linus köpte svenska jordgubbar i början av maj?
Det är bland det godaste jag någonsin ätit!
När Linus var så söt när vi skulle göra frukost så for han iväg till coop och handlade och så när han kom hem var han helt lyrisk "jag har köpt något åt dig" och så visade han pappersasken med stora fina jordgubbar i.
Då dukade vi upp på balkongen och smaskade i oss alltihop.

1111

Datum:2008-04-26 / Tid:13:56:15
1111 inlägg idag..
Det har blivit en del under året som gått.
Tänk att mitt liv innehållit så mycket för att fylla ut bloggen, rätt roligt egentligen.

Shopping gör mig glad.

Datum:2008-04-26 / Tid:13:46:14
Jag har nyss varit inne i stan och strosat i det soliga och varma vädret!
och som planerat så köpte jag ett till par randiga leggings, men jag köpte även en orange halsduk och en bikini överdel.
Jag ska ta bilder senare.

Nu ska jag ut och göra upp eld och grilla lite, eller jag ska bara smaka eftersom jag går på diet just nu.
Min diet går i princip ut på att dricka vatten och äta måttligt, ibland lite väl lite men jag försöker bättra mig.
Så inget godis eller coca cola här inte, inte ens när det är lördag.

Ha det braaaa!


sorry förresten att jag skrev att valborg är på torsdag i inlägg förut, skrev givetvis feeeeeeeel.
skjut mig eller nå.. förlåt mig bara.

Lördag.

Datum:2008-04-26 / Tid:12:06:44
image650

Visst är mina nya leggings läckra? Jag fullkomligt älskar dom!
Jag har tänkt köpa ett par till idag som är lite ljusare i grått.

Dock tycker jag själv att min klädsel kanske är aningen trist, då syftar jag på färgerna alltså.
Jag hade först tänkt att slänga på mig en orange kofta, men tyckte det skar sig lite väl med ränderna och så min bruna skinnjacka. Så, det fick bli så här ändå.

Halsduk - Turkiet eller marknad i Ängelholm, minns inte.
Topp - Only
Leggings - Only
Strumpor - Åhléns

T-shirt i byxorna

Datum:2008-04-26 / Tid:11:14:54
Jag har pratat med Lisa i telefon nu på morgonen i säkert en timma.
Sen hon flyttade till Stockholm så har vi som rutin att prata minst en gång i veckan och då vädra alla våra problem.
Idag hade hon massa spännande att berätta, och då menar jag massa!
Sen fick jag veta att hon kommer hem på onsdag, iiiiiiih.. min sötnos! (skrev torsdag förut, FÖRLÅT)
Så vi har planerat att supa oss redlösa på Valborg och bara sitta och svammla, fast tror nog inte det blir så fast visst lät det som en bra idé?

En extra intressant diskussion vi hade lät typ såhär
L - Och vet du hur han hade t-shirten?
M - Nä, hurdå?
L - I BYXORNA, instoppad alltså!
M - VA? NÄÄÄÄ! det får jag fan hjärnblödning av!
L - Amen eller hur? Liksom skriker inte det nörd typ?
M - Jamen liksom, vem har så egentligen?
L - Fan vad vi är elaka
M - Ja, men vadå t-shirt i byxorna kan man bara inte ha
L - Sant

Vi pratar exakt så med lika många liksom som jag skrev ut.. lägg också på att Lisa lagt på sig en Stockholms dialekt.. så vi låter som två riktiga divor.


En annan kul sak, Lisa hade köpt en orange oversize kofta som hon inte ville ha så JAG skulle få den!!
Hon är ju så söt min lilla gris!

Stilettklackar från helvetet?

Datum:2008-04-26 / Tid:00:48:36
image649

Okej höga klackar men hjälp!
Nog kan jag gå i högklackat och mycket bra också av vad jag hört, men jisses.. jag skulle då svaja som en gammal full flaggstång om jag skulle prova dessa pjux en kväll, eller en kväll.. då skulle man nog få köra mina tår till akuten och på samma gång skära av mig hälsenan.

Aj är det enda jag tänker!
Även fast Gwyneth är förjäkla snygg i både klänning och skorna.
Borde hon inte vinna något slags pris för att lyckas gå i dessa skor?

Tjejkväll

Datum:2008-04-25 / Tid:17:44:05
Strax ska jag åka iväg till stan och en riktig tjejkväll med Stina.
Det ska bli riktigt roligt, helst eftersom vi inte setts på så himla länge och när vi setts har det bara blivit snabbt.
Så detta ser jag verkligen fram emot!
Äta gott och så bara snacka skit..

Jag har köpt en jätte fin present åt henne också eftersom hon nyss fyllt år, hoppas hon blir glad över den bara men de tror jag.

Nu kom papi hem och var helt lyrisk, han har intervjuat Arja och hon är visst en riktig naturkraft.
Kul kul.. han får alltid träffa intressanta människor.

Just ja, jag var och skjutsade mamma förut till jobbet och då fick jag en skiva av en kille där, Ola Svenssons nya.
Så nu är jag såld faktiskt, killen är ju helgrym.
Jag fick också lite nybakade bullar, hur gulligt som helst.

Nä nu ska jag ta och kila.

Ha en bra kväll sötnosar!

Stämmer det?

Datum:2008-04-25 / Tid:13:47:35


Det var Linus som först skickade denna åt mig, och ja.. som vi båda diskuterat oss fram till så stämmer det in på nästan vartenda ord.

Vi tycker i allafall så sen får ju andra tycka annorlunda.

Fredag

Datum:2008-04-25 / Tid:13:05:02
image648

Bilden stämmer inte riiiiktigt, bytte nämligen sjal och tog min indiska sjal istället.
Kommer nog byta om innan jag ska ut och köra sen, fast vi får se än så länge kör jag på detta.
Redan varit nere i stan och handlat lite, ett långt linne, ett par randiga leggings och en bok.

Topp - Ida Sjöstedt
Kofta - Lindex (NY)
Leggings - Lindex
Strumpor - Åhléns

Sen körde jag på mina stövlar ifrån skopunkten och så min bruna lilla second hand väska över axeln.

Planerna har ändrats..

Datum:2008-04-25 / Tid:09:30:20
Det svänger fort!
Tänk om det bara kunde svänga lite åt det bättre hållet men tyvärr.
Mina planer har blivit väldigt ändrade och med lite otur/tur så kan jag befinna mig nere i skåne om inte alltför många dagar.

Någon utförligare förklaring tänker jag inte gå in på, finns ingen energi till det.
Men så är det i allafall.


Jag saknar min lilla bebis därnere, min lilla lilla Saga... mamma är påväg hem, oroa dig inte!

Jag tror, hoppas och misstänker

Datum:2008-04-24 / Tid:18:24:10
Min helg är nog räddad, mest troligt i allafall, mer vågar jag inte säga just nu!
Men det verkar som om utsikten är klar, solig och positiv.
Roligt va? Det känns väldigt upplyftande med tanke på att jag har inte haft det nå vidare roligt på sistone, men har inte heller orkat lägga energi på att få det roligt.

Jag är glaaad när sånt här inträffar! Men okej, jag ska inte ropa hej innan jag kravlat mig över bäcken.

Imorgon ska jag då först och främst fira Stina lite och ta en liten tjejkväll med henne hemma i hennes nya lya.
Det är efter det som de kan inträffa någon rolig överraskning, men vi får se vi får se.
Jag smider planer som aldrig förr..

Men nu gott folk ska jag ta och laga lite middag, igår blev det knappt någon mat alls på hela dagen men var inte ens hungrig.. är jag inte nu heller men känns ändå nödvändigt, jag kan inte gå två hela dagar utan riktig mat.
Så nu ska jag laga kyckling, och till de blir de vatten kort och gott.


Tjingtjong

Mina inköp

Datum:2008-04-24 / Tid:17:12:16
image647

Detta är då mina inköp, båda från Lindex. Koftan var till och med på REA, den du!
Koftan är både snygg och grymt bekväm, älskar när det är stort och fluffigt.. man ser så mycket smalare och mindre ut då.

Dock så kan man inte riktigt ha bh i linnet men man måste definitivt ha tejp annars så flashar man allt och lite till.
Bandet som jag har på första bilden runt midjan är ett flätet lädersnöre som egentligen hör till koftan men den kommer aldrig användas till den.

Jag är nöjd nöjd nöjd!

Vikki, min sköna böna..

Datum:2008-04-24 / Tid:16:34:07

Jag for till stan med mami och hann faktiskt att både shoppa och fika.
Sen ringde Vikki och ville ha med mig som stöd när hon skulle käka lunch och bra vän som jag är följde jag med.
Det blev ju givetvis en sväng på stan sen och shoppa lite, eller det var mest Vikki som shoppade och jag försökte i allafall hjälpa till men ja, det gick ju som de gick.. Kul hade vi ändå!

Visst är hennes brillor smashing? jag har ju likadana fast gula.. Vi kommer ju rocka brallorna av alla i sommar med dom på oss.

 

Jag hittade ju såklart lite grejor till mig själv, ett rosa linne i som droppfärg eller hur man nu säger och så en vit oversize kofta. Men bilder på de grejerna kommer sen, inte hunnit fota.

Jag kollade även in lite eventuella födelsedagspresenter, har önskat mig i princip allt av Vikki men betvivlar att hon kommer köpa något av det. Jag fotade i allafall dessa fina skor jag hittade, enda kruxet med de vita är att de är just vita men jag kan inte hjälpa de, jag gillar dom ändå..

 


Torsdag

Datum:2008-04-24 / Tid:11:28:06
image642

Yeyy, detta är då självaste jag idag!
Jag har klätt mig så bekvämt jag bara kan.

Topp - MQ (Tack Linus än en gång)
Väst - Second hand (butiken i Äholm)
Leggings - Lindex
Strumpor - Åhléns
Halsband - Glitter
Armband - CC skye
Klocka - Esprit

Utomhus kör jag på mina stövlar ifrån skopunkten, skinnjacka och så min sjal ifrån Indiska, jummy.

Hillary och jag..

Datum:2008-04-24 / Tid:10:40:55
Hilary Duff

Jag har hört någon gång att jag är lik Hillary Duff, fast jag vet inte det jag.

Fast det var inte de jag ville berätta med den här bilden, utan jag gillar hennes kläder.
Det hade passat perfekt här just nu med vårt ganska kalla vårväder.
Jag gillar hennes stil faktiskt.. hon är också lite egen precis som Lindsay och de andra brudarna.
Fast Hillary är aldrig lika tacky som de andra, hon håller väldigt jämn stil och många säger att hon är tråkig osv. Men jag håller då inte med, jag gillar att hon är en "vanlig" tjej.

Tummen upp enligt mig!


Bild: Posh24

Nyfiken!

Datum:2008-04-24 / Tid:10:24:52
image641

Nu har det tillkommit läsare både i Sverige och utomlands.

Jag har fått lite tips om läsaren i Schweiz, men nu vill jag höra vem är ni som läsare på Irland och i närheten av Makedonien?

Det skulle vara jätte roligt om ni slängde in en kommentar, jag är väldigt nyfiken!

Roligt i allafall, Tailsweep är riktigt bra!!

Tack

Datum:2008-04-24 / Tid:10:06:50
Tack snälla rara söta ni som skrivit så söta grejer!
Det värmer att höra att ni i allafall är några som bryr er.

Jag skulle egentligen börjat blogga igen igår men då låg blogg.se nere i princip.
Men jag är tillbaka idag, men är nyss uppstigen och mår fortfarande ganska dåligt tyvärr.
Så jag återkommer.

Puss och STOR kram!

Vad händer med bloggen?

Datum:2008-04-24 / Tid:00:06:36
Ni får ursäkta men jag har faktiskt inte kunnat blogga alls idag, har försökt posta inlägg men det har inte velat fungera.

Så nu får ni vänta tills imorgon..

Godnatt!

Because I love you..

Datum:2008-04-22 / Tid:22:41:47

Vänner, hur kan man någonsin leva utan dom?

Först fick jag ett sånt sött litet mess på msn från Lisa, saknar lillgrisen där så de värker.

Sedan så har jag haft en intressant diskussion med Sandie, kan man ha annat med henne? Vi är så lika fast ändå så olika, men är inte det den perfekta kombinationen?
Hon får mig då att le som ingen annan..

Maria säger:

absolut! du är min lilla guldstjärna

SandyBell Nicaragua säger:

haha pricken over iet ar maria


Det kändes skönt att få ut allt negativt och som alltid så omvandlar jag och Sandie det negativa till nånting vi kan jobba med.. perfekt!
Som sagt, hur har jag kunnat leva utan den flickan förut?


Vad fan är problemet?

Datum:2008-04-22 / Tid:22:09:24
Nu är jag förbannad, riktigt ordentligt förbannad och besviken!
Jag lägger fan ut större delen av mitt liv på denna bloggen, och vad får man tillbaka av vissa?
Nu ska jag inte dra alla över samma kant för jag har fantastiskt söta läsare, men vad fan är ni andras problem?
Om ni tycker det är så fruktansvärt att läsa min blogg, vad ska ni hit och göra då?

Jag brukar försöka vara så positiv och glad jag bara kan, men nu känns det som om luften försvunnit helt!

Så helt ärligt får vi se hur det blir med inläggen hädanefter, för jag tänker inte fortsätta blogga med den känslan jag just nu har i kroppen!

Jag vet att ofta när en person försöker trycka ner en annan så beror det på att ens eget självförtroende ofta ligger på noll och man känner att man måste ta någon annans styrka för att orka med själv.
Men snälla, tänk efter innan, ni vet inte hur mycket ni kan såra en annan människa!

Jag är då fruktansvärt less nu!
Jag höll på att lägga ner när allt tjafs var med Linus, och det var ytterst nära, så få se nu om bägaren runnit över eller om jag tar mig i kragen en gång till.

Vi får se, godnatt...

Mina kära läsare

Datum:2008-04-22 / Tid:19:45:30
image640

Igår gick jag med i tailsweep och idag var jag in och kollade lite och titta vad jag hittade!
Jag kan kolla var mina läsare befinner sig.
Det känns jätte roligt att kunna se om man har läsare utomlands t.ex, jag såg nu att jag har läsare i Schweiz.
Vem är du/ni mån tro?

Jag ska kolla igen imorgon och se om nya läsare och länder tillkommit.

Ska vi ut och resa?

Datum:2008-04-22 / Tid:18:39:39
Jag funderar på att åka bort lite över Valborg, inte någon längre resa men kanske till Stockholm.
Vad tror ni om det?
Det skulle vara trevligt att få komma bort och få stänga av hjärnan litegrann, och se lite andra ansikten.

Jag vill då åka nu i allafall och inte sen när det börjar bli varmt, för då ska jag vara här och åka hem lite till Skåne.

Jag har suttit och kollat lite flyg men ja, inte fasiken har jag kommit fram till nå mer ändå, jag velar alltid fram och tillbaka men ska försöka ta ett beslut innan valborg är här.

Helst av allt skulle jag väl vilja åka på en sista minuten, lägga mig i en solstol, stänga av mobilen och bara rensa huvudet. Men ja, ni kan nog lista ut varför just den tanken inte kommer infrias den närmsta framtiden.
Sen stänga av mobilen och bara rensa huvudet kan man faktiskt göra nästan varsomhelst, men det är ju alltid lite trevligare att få åka bort lite.

Vi får se.. men de lutar mot att de blir en helg neråt, men då mina kära vänner kommer bloggen ligga nere och det klingar inte alltför bra i mina öron men ja, både jag och ni ska väl kunna överleva.


xxx

Luleå

Datum:2008-04-22 / Tid:18:09:38
Idag har jag då varit i Luleå.
Vi började med lunch på Waldorf och sedan kutade vi på stan.

Jag har inte shoppat ett skit faktiskt.. hittade väl lite småsaker, men blev inget köp.
Eller köpte ett par stay-up strumpisar och hallon på Maxi men inget utöver det.

Men det är ju bra på ett sätt, då åker pengarna jag sparade i min fina spargris.
Visst är jag duktig?

Dock har jag fortfarande huvudvärk, vettetusan vad det kan bero på.
Så tänkte bädda ner mig på soffan med ett stort glas vatten och en skål med hallon, mums.


Öptüm!

Tisdag

Datum:2008-04-22 / Tid:10:45:25
image639

Jag ser helt sne och konstig ut på den här bilden, jag kan inte komma på någon förklaring till varför men så är det.
Står ni ut? Hoppas det.
Jag hann bara ta en bild för nu ska vi till luleå och som vanligt är jag sen och stressad, känns det som att det är ovanligt?

Topp(under) - Esprit
Topp - Monki
Leggings - Lindex
Stövlar - Skopunkten
Klocka - Second hand
Armband - CC skye

Sen blir det skinnjacka och min favoritsjal från Indiska.
Det låter väl smashing?

Godnatt!

Datum:2008-04-21 / Tid:22:24:45

Jag är trött, och huvudvärken hänger som ett mörkt moln ovanför mitt huvud.


Vi hörs av imorgon igen kära raringar!Laila Tov.. dröm sött!


Mums

Datum:2008-04-21 / Tid:20:23:09
Så, nu är middagen avklarad också..
Idag blev det köttfärssås och pastapenne, till detta hade jag hemmagjort vitlöksbröd och ett stort glas vatten.
Det var underbart gott!
Jag vet att jag äter köttfärssås minst en gång i veckan och ibland mer, men det är min favoriträtt och det är så förbaskat gott.

Fast nu har jag lite ont i magen av vitlöksbrödet, ajaj.. tur att jag inte åt så mycket.

Nu ska jag och min onda mage kolla lite tv sen satsa på att besöka sängen rätt tidigt ikväll eftersom jag ska upp tidigt imorgonbitti, sen är jag faktiskt rätt trött..


Ha en bra kväll tatli! (märkt hur jag blandar in lite andra språk här och var? på sistone har det blivit lite italienska och nu turkiska, roligt va? internationell man känner sig)

Gammeldags

Datum:2008-04-21 / Tid:17:10:44
  
Hur söta är inte dessa klänningar?
Jag älskar de söta detaljerna såsom knapparna och att hela klänningen är virkad.
Tänk när man är solbränd i sommar och så någon av dessa klänningar, lägg sen till ett par ballerina dagtid och så ett par höga pumps när solen börjar gå ner.

Gillar du klänningen lika mycket som mig? Köp då en till dig själv här..

Födelsedagskul

Datum:2008-04-21 / Tid:16:33:22


Sånna här ballonger vill jag ha överallt när jag fyller år om cirka tre veckor!
Jag älskar ballonger, men helt ärligt.. vem gör inte det?
När det kommer till min födelsedag så blir jag som genom ett trollslag 4 år igen och allt vad det innebär.

Fullpackat

Datum:2008-04-21 / Tid:16:26:02
Hej raringar!
Saknat mig?

Idag blev en lite konstig dag, hann inte blogga alls imorse eftersom jag och mami for ner rätt tidigt till stan och käkade lunch. Sen duggade ärendena tätt.
Men nu är jag här!

Så, vad har du hittat på idag?

Vi såg våran gamla bil på stan idag förresten, det blev ett jäkla bölande, inte från min sida.
Jag fick ett sms till Linus om det och ja, hans svar, jag höll på att skratta ihjäl mig.

Vet ni vad jag ska hitta på imorgon? Nä, hur kan ni veta det när jag inte berättat det, men jo, jag ska till luleå.
Jag har inte ett öre men sällskapet jag ska med kanske är generösa, vi får väl se.


Nu är det dags för middag, mums.

Solstorm

Datum:2008-04-20 / Tid:22:04:18


Vi har precis sett filmen Solstorm, med bland annat Izabella Scorupco och Mikael Persbrandt.
Det var en helt klart intressant film, och fruktansvärt spännande. Men mycket speciell, då tänker jag förstås på den religösa (fanatiska, är också en beteckning man kan använda) aspekten.
Den är inspelad i Kiruna men jag kan inte säga att "jo, exakt sådär är det" det kan jag däremot kan säga att det som utspelar sig i filmen kan med största sannolikhet inträffa.
Nu tänker jag speciellt på Knutby, det var nog bland det första som dök upp i huvudet när dom stod i kyrkan och skrek "halleluja" och "prisa herren"

Men den var riktigt bra, grymma skådespelare och välgenomtänkt historia.
Dock är den nästan skrämmande ibland faktiskt just pga scenerna från kyrkan och gudtjänsterna.

Jag rekommenderar då den varmt, även fast den inte direkt är menad för någon med svaga nerver! (till exempel la mia madre)


Så, då vet ni det också, nu ska jag kolla lite tv innan jag slänger mig i sängen.
Godnatt raringar!


bacio al mio innamorato...

Vem dör i Sex and the city?

Datum:2008-04-20 / Tid:16:30:22
Jag läste nyss på Aftonbladet och även på någon blogg att Cynthia Nixon (Miranda) berättat vitt och brett om att en av karaktärerna i SATC kommer att dö i den kommande filmen.

Det kom väl lite som en chock för mig, eftersom serien är inte "seriös" på det sättet.
Men okej, om det nu är så, vem är det som får kasta in handuken?

Det spekuleras i att det blir Charlotte som dör i barnsäng, Samanthas cancer kommer tillbaka eller Mr Big av hjärtbesvär.
Jag vet inte, men just att Mr Big eller Samantha skulle dö känns verkligen långt borta, jag vet inte varför men det känns bara så, sen tror jag fansen skulle få spel om just någon av dom dog eftersom dom är så pass populära.

Jag tror att det kan ligga rätt nära att det är någon av tjejernas respektive (dock inte Mr Big då) eller Charlotte om det nu är en av tjejerna.

Det är svårt att spekulera men snart får vi ju svaret.. kan man bli mer nyfiken? Knappast!

Sol, igen..

Datum:2008-04-20 / Tid:13:00:50

Hej på er!

Det är sol idag igen, härligt va?
Jag har precis varit nere i stan och handlat lite småsaker men nu ska jag ut i solen.
Det blir att grilla sig lunch ute idag igen.

Sen i eftermiddag spelar BBK sin premiärmatch för säsongen, dock på bortaplan mot Falun.
Men det är viktigt ändå.


Återkommer senare när min näsa fått ännu mer sol på sig, fräknarna kommer nog börja synas snart.

Ha en bra dag gullungar!


Godnatt!

Datum:2008-04-19 / Tid:23:29:24

Nu är det nog dags att leta sig till sängen, det känns att man varit igång hela dagen!
Jag hade först en tanke på att kanske ta mig ut på krogen ikväll men nej, då hade jag nog somnat i baren eller något.

Eftersom jag inte har någon bok funderar jag på att skriva ut lite fakta som jag kan läsa.
Jag gjorde det litegrann förut faktiskt. Jag gillar att ha lite kunskap om saker och ting.
Nu funderar jag på att skriva ut om folkmordet i Rwanda, Kriget i Sierra Leone och lite allmänna saker om HIV frågan i Afrika.
Just dessa saker känns otroligt viktiga för mig, och har alltid gjort.
Afrika är något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och min stora dröm är att en dag lyckas ta mig dit.

Jag brukar tänka det ibland när jag ser folk som åker till Thailand, New York för att shoppa osv. Okej, alla får ju göra som de vill, jag ska inte säga så mycket eftersom jag brukar åka på charter också.
Men varför inte åka till till exempel Kenya, Senegal, Gambia.. och gynna deras turism?
Ibland kan jag tycka att vår nuvarande värld är otroligt egoistisk och kortsiktig.
Men det är så, många vill och orkar inte se deras elände, men det är bara att inse folk är fattiga, folk svälter.. och folk dör faktiskt av AIDS, malaria osv.
Men jag vet också att en människa kan inte förändra en hel värld, det är omöjligt, men en människa kan ändå göra en förändring, om det så bara är för en enda person.
Många kritiserar t.ex Angelina Jolie för att hon adopterat, men det få förstår är vilken ljus framtid hon ger sina barn, hon ger dom en framtid de förmodligen aldrig skulle ha varit i närheten av annars. Dom kanske inte ens skulle lära sig läsa eller skriva.

Ja, jag vet inte vart jag vill komma med mina diskussion egentligen.
Jag har haft den miljontals gånger hemma med Linus, mamma och pappa, men man kommer aldrig någonvart.
Det är så att hur man än vänder och vrider på det så blir det ändå fel, man kan inte förbjuda folk att göra som de vill osv. Det är en väldigt smal och hal lina man balanserar på när man diskuterar sånt här, men hoppas ni förstår nånstans mina poäng i allafall.

Nä, nu ska jag sova och sluta tjafsa om sånt här halv tolv en lördagsnatt.

Godnatt sötnosar!


Uttråkad och trött

Datum:2008-04-19 / Tid:23:18:18
.. Då fördriver man tiden såhär.
Så får ni också en liten hint om vem jag egentligen är, om ni nu inte redan känner mig.

Smeknamnet dina vänner använder:
Maria, Marran

Den första kändisen du var förälskad i var:
Ronaldo tror jag

På lördagkvällar gillar du att:
Ligga i soffan och mysa, se en bra film.
Eller gå ut med tjejerna och ha det roligt.

Den mest vågade outfit du någosin haft på dig:
Vågad och vågad, måste ändå säga Halloween -06 när jag, sandie och vikki var power puff pinglor och jag hade en knallrosa peruk och lila linne med svarta strumpbyxor och riktigt höga klackar.
Folk frågade om vi var utklädda till horor.

Favoritplagg i din garderob:
Min skinnjacka och så självfallet min Louis Vuitton väska.

Den raggrepliken fungerar bäst på dig är:
Något genomtänkt och ärligt.

Den dummaste raggrepliken någon sagt till dig är:
Fått höra så mycket dumt av idioter på fyllan

Det pinsamma ögonblick som fortfarande gör dig generad:
Jisses, jag gör så mycket pinsamt hela tiden.
Men jag måste nog säga när jag försov mig en morgon när jag skulle och öppna affären hemma i Ä-holm, det var riktigt pinsamt. Men min chef var väldigt tolerant och tog de förvånandsvärt bra, jag skulle bara få följa med han på jakt och så skulle han säga spring.

Den konstigaste fobi du har:
Fötter, det tog mig säkert 2 år innan Linus fick komma i närheten av mig med sina fötter och som han skrattade varje gång jag skrek när han kom med tårna upp mot mitt ansikte.

Det bästa sättet att stressa av:
Stäng av mobilen, ställa sig i duschen/lägga sig i badet och bara blunda.

När du vaknar på morgonen gör du alltid de här två sakerna:
Funderar över de jag drömt och sen så går jag på toa.

Det bästa sprattet du spelat någon:
Det var nog när jag, Linus och pappa lurade mamma på midsommar i somras att Linus blivit stucken av jordgetingar när vi hämtat träd till midsommarstången. Hon bara sprang ut till bilen där linus stod med hukat huvud och såg plågad ut, men när hon kom fram garvade han som fan. Mamma ville nog mörda oss sen!

Om du kunde välja tre personer att äta middag med, levande eller döda, vilka skulle du välja?
Linus, mamma och morfar, som dog när mamma var liten.

Den kroppsdel du gillar mest:
Mina ögon, de är så stora, mörka och mystiska säger alla.

Den kroppsfel du gillar allra minst är:
Mina armar har jag haft lite komplex för men det börjar bättra sig, annars vet jag inte.
När jag var yngre störde jag mig på rätt mycket men har kommit till ett stadie där jag insett att detta är min kropp och så här ser den ut.

Det viktigaste du lärt dig om kärleken är:
Ta den aldrig för givet! Du måste vårda den som en skör blomma, och varenda dag visa kärlek och ömhet.

Den bästa gåvan du har fått är:
Kärlek, vänskap och mitt liv.

Om du inte var en "vanlig" tjej skulle du vara:
Jag får väl säga det Linus alltid brukar säga.. Modereporter på någon stor internationell tidning.
Fast jag skulle nästan hellre vilja vara sportjournalist och få resa runt i Europa och se fotboll hela tiden, det vore livet.

Äktenskap är:
En gåva.

Maten du får mest sug efter är:
Köttfärssås och spaghetti.

Så många gånger har du blivit dumpad:
Det har jag förträngt

Något som är irriterande att folk tror om dig:
Många tror att jag är en dryg diva, vilket inte alls stämmer.
Men det har ofta hänt att jag sätter upp en fasad för att skydda mig själv men det är inte jag.

Ut i solen!

Datum:2008-04-19 / Tid:14:23:56
Ja, så har man varit till stan och där hände det då inte ett skit.
Men hann träffa lite folk som jag kände, eller träffa.. vinka åtminstone.

Nu ska jag bara byta om sen ska jag ut och grilla till mig lite lunch i solen.
Härligt va?
Så, har ni sol, ut med er och få lite ny energi till kroppen!

Kram!

Hippie-Heidi

Datum:2008-04-19 / Tid:13:17:26
Heidi Klum

Urläckert, helt rätt, huvudet på spiken.. osv.
Det är bara några av de uttryck som dyker upp i huvudet när jag ser denna bild på Heidi Klum.

Vad tror ni jag gillar mest?
Ja, jeansen självfallet!

Sen kan jag ju inte hjälpa att titta lite extra på väskan, för den är ju slående lik min fransväska från Zara.

Tummen upp för Heidi enligt mig!

Tummen upp eller ner för dig?


Bild: Posh24

Lördag

Datum:2008-04-19 / Tid:12:59:43
image638

Ja, det ser ut som att skjortan fladdrar och det kan den mycket väl göra för den är för stor!
Jag måste ha ett linne under och inte ens då sitter den riktigt bra, vet nu att jag skulle ha tagit strl 34 men är så jäkla rädd nuförtiden att allt ska sitta för tight.

Jaja, i-landsproblem.

Topp - Esprit
Skjorta - H&M
Jeans - Lee
Skor - Stadium
Skinnjacka - Carlings

Gäsp

Datum:2008-04-19 / Tid:11:24:12
Idag denna soliga lördag är jag en riktig trötter, jag gäspar och gäspar konstant.
Det känns som om jag inte skulle ha sovit många minuter denna natt.
Men när jag fått i mig lite mat så känns det nog lite bättre förhoppningsvis.

Sen ska jag in till stan och se om det händer något.. inte för att jag tror det men man kan ju hoppas.

Vad ska du hitta på denna lördag?

Jag saknar dig, dig, dig och dig!

Datum:2008-04-18 / Tid:20:00:43
Jag saknar en hel bunt med folk!

Jag saknar Lisa (min bästa vän i eländet som finns omkring oss) Sandie (hon sitter på svaren till alla mina frågor), Viki (hennes röst och leende kan nog lugna och glädja vem som helst) Jessica T (Vår humor är oslagbar när vi väl sätter igång)

Sen saknar jag givetvis alla pojkarna därnere i skåne, som man varit van att se nästan varenda dag.
Det har alltid varit ett jäkla kutande hemma hos mig och Linus men vad gör det..

Jag saknar faktiskt också min gamla chef från mitt sista jobb därnere.. När han skulle ut på jakt så var han noga med att varna mig att "håll dig nu inomhus i helgen så jag inte råkar skjuta dig, vem ska då jobba på måndag"
Eller när jag skulle på en Rögle match så tryckte han på mig en keps med företagets logo på och så "ja, du får fan göra lite reklam nu när du ska gå tidigt för en hockeymatch"

Appropå jobb så saknar jag Patrik också, på Linus jobb (mitt gamla) jag kan säga de att, jag har aldrig och kommer aldrig jobba med roligare person. Han har alltid nya upptåg för sig och ja, får man inte minst 3 skrattattacker när man jobbar med honom är det något allvarligt fel.


Men okej, det finns ju två viktigare än de andra som jag saknar.. (råkade skriva en förut men är ju självfallet två)
Gissa vilka!

Hungrig

Datum:2008-04-18 / Tid:19:46:41
Jag är hungrig, förstod ni det?
Hungrig på mat, dryck, sällskap, äventyr och en massa annat.
Det känns som att jag svälter inom alla områden jag räknade upp.

Men jag har satt mig i denna jäkla båten så nu är det bara att ro vare sig man orkar eller inte.

Jag är väldigt sugen på att bara fly, men nu snackar vi inte Sverige, Europa utan tja, Afrika känns intressant.
Det är ju faktiskt min livslånga dröm att åka dit.
Dock känns det inte som en särskilt realistisk idé just nu..

Jag får hitta på något annat helt enkelt.. vad är frågan.

Nä, nu ska jag laga mig mat så jag slutar yra här om allt och ingenting.
Min middag kommer bestå av Entrecote med nånting, jag är inte riktigt synkad med kylen/frysen om vad som finns hemma.

Ha det bra mina gullungar!

Jag med mina grimarser

Datum:2008-04-18 / Tid:17:29:55


Vissa ritar gubbar, andra flätar med håret.. men jag drar på munnen och tittar på mina fötter när jag pratar i telefon.
Jag brukar undra om det betyder något speciellt, vad tror ni? Fan, vart är sandie när man behöver henne?

Men jag gör rätt ofta konstiga grimarser..
Linus favorit är när jag provar kläder, då jag står snett med ena handen för munnen och så lutar jag på huvudet och kisar. Han brukar skratta lika gott varje gång och undra om kläderna ser extra bra ut från den vinkeln.

Jag är nog bara sån, jag har olika ansikten för allt.. se tv, sitta vid datorn osv.
Enligt Linus så ser jag lika rolig ut vad jag än gör, och jag är nog beredd att hålla med.

Lite lustigt att vissa människor håller på så.. men det är roligt att titta på så, mig gör det ingenting.
Jag brukar ofta säga också, det är ju bra om jag får någon att skratta, det kan jag bjuda på.

Fredagsfin

Datum:2008-04-18 / Tid:16:10:46
image635 

Alltså när jag ser dessa bilder så känns det verkligen som att jag har gått ner i vikt.
Jag har annars inte tänkt på det alls men nu börjar jag fundera.. inte vägt mig sen i Januari så kanske på tiden att kolla vad vågen står på nu.

Jag ville vara fredagsfin idag så det blev denna klädsel.. stod och dansade till Whitney Houston och valde ut min outfit. Det var kanske det som gav mig bra vibbar?

Topp - Esprit
Kjol - Saga Lova/Tjallamalla
Strumpbyxor - Åhléns

Utomhus kör jag på vita sneakers och skinnjacka, ohyeah.

Såhär har vi det i norrland..

Datum:2008-04-18 / Tid:15:06:57
 

Jag tog mitt förnuft till fånga och bytte om som ni ser, jag hade nog annars frusit arslet av mig med största sannolikhet.
Väl ute så fick jag grillad hamburgare till lunch, och det var rätt härligt må jag säga att sitta och äta den under en gassande sol.

Jag vilade lite middag också och samtidigt solade jag såklart.
Förhoppningsvis har jag väl fått någon färg, fast krävs nog mer arbete än en eftermiddag.

Härlig dag i allafall!

Nu ska jag byta om och köra ner till stan..

Rätt klädd?

Datum:2008-04-18 / Tid:14:01:22
Nu ska jag ut i solskenet och grilla faktiskt.
Jag är klädd i strumpbyxor, hög kjol och linne, vad tror ni om den klädseln ute vid grillringen?
Jag tror helt ärligt pappa skulle svimma om jag skulle plumsa ut i snön klädd så.
Sen skulle jag nog frysa ihjäl också efter 3 minuter eller mindre.

Nä, jag ska nog byta om.. eller dra på några täckbyxor över och bara slänga på mig en jacka.

Om ni har sol ute, spring ut och låt näsan vara uppe i det blå och ta emot lite strålar!

Vilken hund är du?

Datum:2008-04-18 / Tid:13:52:47
Det var pappa som hade gjort testet på jobbet och han tyckte det stämde så bra så han ville att jag och mamma skulle göra det också.

Jag blev en:

Cocker Spaniel

Cocker spanieln är en av världens mest uppskattade och populära hundraser. Det är en sportig och aktiv sällskapshund som passar bra i de flesta familjer. Den är robust, snäll och barnvänlig men kan också vara något egensinnig. en det är också en ras med ganska stor arbetsvilja, energi och livsglädje så den rekommenderas helst till familjer som är lika aktiva som hunden själv. Rasens särprägel kan väl beskrivas att vara dess utpräglade sociala och livliga väsen. Det är en hund som alltid följer sin ägare med stor hängivenhet och glädje. Dessutom har den en enorm aptit på livet och de flesta ägare kommer att upptäcka att den har lika stor aptit på mat! Detta är en ras man måste vakta annars äter den sig lätt till en övervikt. Cocker spanieln har också ett stort behov av kroppskontakt och närhet.

Allt stämmer faktiskt förvånandsvärt bra in på mig förutom då att jag skulle ha sådan stor aptit på mat, det är väl snarare precis tvärtom.


Pappa blev en golden retriver och mamma en mops. Pappas hund stämde något så fruktansvärt bra in på honom dock mammas, njae.. vissa saker men långt ifrån allt.


V ill du också veta vilken hund du är, gör då testet här!
Skriv gärna in sen här i kommentarsfältet vilken hund du blev och om du tyckte det stämde in på dig.

Är det någon där?

Datum:2008-04-18 / Tid:11:15:21
  "Är det någon där?" - Marian Keyes

Så, här har vi den, min första bokrecension.
Jag har haft lite korta texter förut om någon bok men nu ska här göras ordentligt.

Jag har läst böcker av Marian Keyes förut, och jag har verkligen älskat dom. Även fast denna bok är smått annorlunda.

Boken handlar om Anna Walsh som just nu är hemma i Dublin hos sina föräldrar, hon är både psykiskt och fysiskt nedbruten och man får följa hennes kamp för att komma tillbaka till livet igen.
Men hela tiden är hennes tankar på att hon ska hem till New york igen, till sin lägenhet, det mesta fantastiska jobbet av alla men viktigast av allt, hem till sin man Aidan.

Hon återvänder också tids nog, men då är Aidan försvunnen och hon kan varken förstå varför eller vart han tagit vägen. I jakten på att hitta svaren dyker bara fler frågor upp men i processen kommer hon sakta upp till ytan igen där hon förstår hur allt hänger ihop.

Boken innehåller det mesta, ibland skrattar man högt för sig själv och ibland värker hjärtat så man nästan håller på att börja gråta.
Den berättar också på ett vackert sätt hur livet kan glida en ur händerna men hur man sedan lyckas fånga tillbaka det igen.

Det finns ingen åldersgräns på denna bok, den passar alla enligt mig.


Jag ger denna bok toppbetyg och jag rekommenderar den varmt!
image632
5 av 5 blommor

Espadrillos

Datum:2008-04-18 / Tid:10:51:00
image630  image631


Visst är dom fina?
Jag vet att det tipsat kors och tvärs om de svarta och visst, dom är också fina men dessa är snäppet finare!
Tänk till solbrända ben, grrr..

Någon som vet om dom säljer dessa i H&M butik? Jag vill ju gärna prova dom och ska till Luleå i nästa vecka.

Suck, på något sätt ska dessa raringar hitta sin väg in i min garderob..


Bild: H&M

Pyjamas

Datum:2008-04-18 / Tid:10:44:34

image629

Godmorgon eller vad man nu säger vid den här tidpunkten, sovit rätt länge idag men med tanke på hur sent jag kom i säng igår känns det okej.

Jag är ingen pyjamasmänniska och det ska verkligen sitta på ett speciellt sätt om jag ska ha pyjamas.
Det brukar väl oftats sluta med att jag drar på mig en av Linus t-shirts och sedan är jag nöjd.

Men denna pyjamas känns helt rätt för mig, eftersom jag inte kan sova i shorts och detta är mer piratlängd och så t-shirt istället för linne. Grejen är helt enkelt så att när jag sover kan jag inte ligga still och har jag t.ex ett linne med smala axelband då har jag trasslat in mig som i ett fiskenät innan morgonen kommit.

Så, i detta vill jag i fortsättningen vakna upp i..


Bild: H&M


Förlåt..

Datum:2008-04-17 / Tid:22:04:15
Idag har det blivit lite snålt med inlägg men haft noll med fantasi och ork tyvärr.
Sedan har väl inte tiden heller räckt till, eller så fort jag tänkt gå och sätta mig och skriva så har det dykt upp nånting.
Så jag gav upp att försöka få ordentlig med tid och for istället och köpte godis med mamma och så bäddade jag ner mig i soffan.
Dock tappade jag smaken för allt sött ganska fort, det känns ju lite irriterande men väldigt bra faktiskt.

Den billiga toppen som jag köpt får ni se imorgon, jag hoppas ni orkar hålla ut tills dess men det tror jag.
Jag tänkte också försöka mig på att fixa in en bokrecension här någon gång under dan imorgon.
Så nu jäklar ska här bli action!

Nu däremot ska jag fortsätta kolla tv och vänta på att papi ska ringa om jag ska hämta honom eller ej.

Nä, roligare än så blir det inte ikväll.


Puss & en stor kram!

Fynd!

Datum:2008-04-17 / Tid:14:40:16
Jag har köpt ett sommarlinne för ynka 19 spänn, klå det ni!!
Nu återstår det bara att prova det och sitter den som ett smäck så kommer jag bli så nöjd som de bara går att bli.
Går det ens att kalla det fynd eller är det ett rån? Vad säger ni?

Bild kommer senare, såklart.

Jiiiihaaaaa

Soliga dag

Datum:2008-04-17 / Tid:10:47:13

Hejsan hoppsan sötnosar!
Hur leker livet för er idag? Här lyser solen och det är mer än en plusgrad, hur härligt låter inte det?

Jag drömde inatt att jag och Lisa var utomlands och åt pizza, det sista jag minns var att Lisa sa med munnen full "fan vad gott" så jag var både full i skratt när jag vaknade och lite förvirrad, fick för mig att jag var utomlands och var nästan på väg att leta efter min bikini. Jag blev väl rätt så besviken när jag äntligen organiserade skallen och insåg vart jag egentligen var och att bikinin nog fick stanna kvar i sitt ide i åtminstone några veckor till.

Men sånna drömmar kan faktiskt lyfta ens humör flera steg hur konstigt det än må låta.. så nu kan väl inte min dag bli annat än lyckad?

Nu ska jag då gå och äta en av mina frallor, mums!


Ha en fantastisk bra dag mina sötnosar!

shine on, i'm gonna! (jessicas uttryck när vi var i turkiet, och det säger allt)


Godnatt!

Datum:2008-04-16 / Tid:22:59:11

Nu är ännu en dag över och den enda som väntar på mig är John Blund.

Jag har precis varit nere i stan och lämnat lite bröd till mina kära bröder, man måste ju ta hand om de små liven.
Vad skulle dom göra utan en sån snäll lilla syster som mig? säg det..

Jag älskar förövrigt att köra vår nya bil så jag har absolut inget emot att köra omkring överallt, jag snarare kör mer än jag borde ibland bara för att.

Nåväl, nu skriker min Håkan Nesser bok att jag ska ta och läsa färdigt den.
drygt 500 sidor på 5 dagar, jag blir bara snabbare och snabbare på att läsa ut mina böcker.
Jag hoppas bara man blir lite allmänbildad och sådär av allt läsande.


Godnatt mina kära läsare och sov så gott!


Kyckling igen..

Datum:2008-04-16 / Tid:18:01:56
Det blir kyckling till middag idag igen, idag blir det dock med mozzarella och vitlök.
Den ligger just nu i ugnen och puttrar, det ser nästan för gott ut för min hungriga mage.

Men den som väntar på något gott.....


Appropå min bokdiskussion jag tog upp tidigare, kommer göra en liten recension och se vilka reaktioner jag får och efter det får vi se om jag fortsätter eller inte.
Men jag känner väl att jag läser så pass många böcker att jag vill gärna dela med mig, både med de jag tycker är bra och de som jag kanske anser är mindre bra.
Jag vet att många inte hinner kolla upp böcker och sådär så då gör jag det åt er. Fiffigt va?


Ha en bra kväll sötnosar!

Hippie style

Datum:2008-04-16 / Tid:13:17:33

Okej, nu tipsas det hej vilt om grejer från H&M, men kan man annat än älska den butiken?
Det är billigt och man kan fynda riktiga små guldkorn!
Kolla bara in denna pärla, ett riktigt litet hippie halsband som skulle kunna vara pricken över i:et på vilken outfit som helst nu i vår och sommar.

Men jag har inte sagt det bästa än, halsbandet kan du klicka hem för ynka 39:50:- är inte det sinnessjukt?

Bring me back in time

Datum:2008-04-16 / Tid:13:11:52


Hello beautiful..
Jag vet, jag är kär i jeans med utställda ben och hög midja men hey, who can blame me?
Kolla bara in den raka och smala siluetten som dessa underbara jeans ger, mums.

Om jag hade haft råd hade nog med garderob vid detta laget badat i sånna här jeans och jag hade varit den sista att klaga, jag hade snarare skrikit hallelujah varje gång jag öppnade garderoben.


Bild: H&M

Marimekko

Datum:2008-04-16 / Tid:13:03:42

Jag har ju undrat hur tusan H&M hade tänkt när dom tog inspiration ifrån Marimekko, själva tanken var ju rolig och kändes intressant men resultatet blev platt som en pannkaka.
Jag känner då inte någon som helst lust att strutta omkring i sommar och se ut som en tant.
Det låter hårt men kläderna liknar riktiga tantkläder och dom känns på något sätt fruktansvärt fantasilösa.

Dock, hittade jag detta underbara halsband i deras kollektion!
Det däremot känns helt rätt i tiden och passar till nog till alla stilar som är på tapeten nu i vår och sommar.

Från deg till bröd..

Datum:2008-04-16 / Tid:12:57:14
image628

Här har ni det jag sysslat med största delen av morgonen/förmiddagen.

Visst ser sista bilden smarrig ut?
Jag har nyss provsmakat ett bröd och det var himmelskt gott, sen när den är helt varm.. mums.

Intresserad av recept? Skriv in en kommentar så fixar jag det på momangen.

Bokrecension

Datum:2008-04-16 / Tid:11:31:48
Hörni allihopa, eftersom jag läser fruktansvärt mycket böcker hela tiden så undrar jag nu, skulle ni tycka det vore intressant om jag började ge en liten bokrecension ibland?

Jag skulle i såfall nog bara skriva en liten kort grej om vad jag tyckte, betyg och om jag kunde rekommendera den.

Vad tror ni?
Jag skulle ju faktiskt kunna skriva en på test och sen se vad ni tycker.

Brödbakning

Datum:2008-04-16 / Tid:11:08:24

Godmorgon, även fast morgonen kommit och gått.

Jag lyckades kliva upp i hyffsad tid idag och börja baka på mitt bröd.
Just nu håller degen på att jäsa, men om 25 minuter ska jag baka ut den till små söta frallor.
Det kommer bli riktigt smaskigt att äta en sen frukost sen.

Man borde egentligen baka bröd oftare hemma, för det blir faktiskt mycket godare när man fixar det själv än när man köper färdigt i affär, eller hur? Sen får man ju känna sig lite duktig också och då smakar det extra gott.

Jag kommer att bjuda på lite bilder senare på mina bakverk, mina frallor ska jag dock äta själv och möjligtvis bjuda la familia på.


Godnatt!

Datum:2008-04-15 / Tid:21:58:40
Nu har jag sett det första DH avsnittet, riktigt bra enligt mig. Jag orkar dock inte gå närmare in på det nu.
Nu vill jag bara slänga mig i sängen med min Håkan Nesser bok och bara slappna av.

Imorgon ska jag upp tidigt och baka bröd, visst låter det duktigt? Ja, vi har inte sett än att jag tagit mig upp så tidigt och verkligen orkat baka, men jag är en optimist.

Nu ska jag bara ringa och säga godnatt till Linus sen ja, det jag nyss skrev.


Godnatt! Sov så gott och dröm söta drömmar.

Ska du också se?

Datum:2008-04-15 / Tid:20:41:25
image627

Kl.21:00 på kanal5 är det säsongspremiär av Desperate Housewifes!!

Jag har längtat som en tok på att det ska börja igen så gissa om jag är glad?
Det och Grey's är de absolut bästa serierna som går på Tv just nu.

Ska du se första avsnittet ikväll?

FAVORITRÄTT!

Datum:2008-04-15 / Tid:17:35:32

Vet ni vad jag ska äta till middag idag?
JO, köttfärssås och pennespaghetti!
Tänk att en sådan lite sak kan innebära sådan total lycka!

Ja, det är min favoriträtt.. det vet säkert vissa av er redan för när jag äter det brukar jag skriva som om jag svävade på små rosa moln!
Jag låter som om jag vore totalt koko, men jaja, kanske inte så långt bort ifrån sanningen.

Mums, smaskens, grrrrrrr...

Smaklig måltid, tackar!


Min favorit!

Datum:2008-04-15 / Tid:17:33:06
Jag brukar sällan eller aldrig ha någon speciell favorit bland alla tv-serier och filmer.
Men jag brukar gilla en hel drös med skådespelare och skådespelerskor, mest i speciella filmer där jag kan gilla karaktären och sådär.
Men denna skådespelerska är så fruktansvärt bra, inte bara i Grey's anatomy utan det verkar som om hon inte kan göra en dålig roll, sen verkar hon ju vara en sådan härlig person överhuvudtaget.

Det bästa av allt är nog att man kan känna igen sig själv på ett helt annorlunda sätt i hennes roller som hon gör, men jag tror det är för att hon är så jordnära och göra varje roll till sin egen.
Ta till exempel Brad Pitt, har ni någonsin sett en film där inte hans naturliga charm och humor smugit sig fram? Men så ska det vara också, det ger lite känsla åt en karaktär, eller vad tycker du?

image626
Katherine Heigl

Våffeltime

Datum:2008-04-15 / Tid:10:59:24
Godmorgon, goddag allesammans!

Sovit gott inatt? Har dagen börjat strålande eller känner du bara för att krypa ner i sängen igen?

Jag är nånstans mitt emellan faktiskt men känns som att dagen kommer utvecklas riktigt fint! Se så optimistisk jag är, så nånting måste det ligga i luften denna dag.

Nu strax ska vi då äta våfflor, fast jag tror faktiskt att jag ska skippa det, min mage brukar inte reagera med glädjeskutt precis utan snarare tvärtom, vilda protester.

Ha en strålande dag alla små troll!
Kram

mmmmmmuffins

Datum:2008-04-14 / Tid:19:46:48
image625

Okej, dom ser lite missbildade ut men för det behöver det inte vara något fel på smaken!

Jag kan bara inte vara helt nyttig, det går inte.
Men jag kommer nog bara äta på sin höjd en halv muffins ändå så, jag är ändå rätt nöjd.
Jag vet att jag är bättre än andra som verkligen inte borde äta onyttigt alls.
För helt ärligt, jag har inte många kilon, om ens några alls, för mycket..
Men jag tränar som sagt för mitt eget välmående, inte för något annat.

Äsch struntsamma, nu ska jag trycka i mig en muffin och kolla hockey.

Kycklingsallad

Datum:2008-04-14 / Tid:18:21:06
image624

Ni behöver inte göra er besväret att sitta och kisa och leta efter kycklingbitarna för jag har ännu inte lagt i dom.
Men ville ändå visa er min härliga sallad som jag snart ska sätta tänderna i, dock inte allt om ni nu skulle få för er det.

Till min kycklingsallad ska jag dricka ett stort glas vatten!
Jag har ingen dressing eller något kladdigt till, varken känns eller är nyttigt.

Tänd ett ljus!

Datum:2008-04-14 / Tid:17:48:05


Jag har genom Aftonbladet fått läsa att det genom bloggar och liknande sprids en uppmaning att ikväll kl. 21:00 tända ett ljus i fönstret för Engla och hennes tragiska öde.
Så jag sprider detta budskap vidare, tänd ett ljus för henne och alla andra barn och vuxna som blivit bortförda, mördade eller ännu ouppklarade öde.

Detta har blivit vardagsmat för oss nuförtiden, barn blir mördade, kidnappade och det är nästan så att när det händer idag så lyfter man knappt på ögonbrynen. Det händer för ofta och tillvägagångssätten blir allt mer bestaliska och fruktansvärda. Ska det bli så att mammor inte längre ska våga släppa ens barn med blicken? Är det så Sverige ska bli, ett överbeskyddande "hönsmamma land". Men det är kanske bäst, för vem vet, när ni låter er dotter cykla hem några ynka kilometer från sin fotbollsträning så kan hon bli indragen i en bil och kallblodigt mördad! Det kan hända, det kan hända vem som helst av oss i vårt avlånga land.
Det skrämmer skiten ur mig helt ärligt!

Den dagen jag själv får barn ska jag behöva sätta koppel på dom då? Jag börjar ju undra alltså..
Sen det värsta av allt är väl att barn tror att inget ont finns i denna värld, och vi försöker ju skydda dom så gott det bara går men det är omöjligt att sätta ett barn i en glasbubbla och tala om att dom ska bo där.
Det finns en ond, otrygg och hemsk värld också, en som man önskar att de flesta barn aldrig behöver få se på nära håll!


Sänd detta budskap vidare!

Mayday Mayday

Datum:2008-04-14 / Tid:17:26:39
Jag har ett fett i-landsproblem!!
Jag brukar ju trampa på träningsmaskinen till greys repriserna som går 17:30, men nu har dom slutat med att sända dom!
Vad ska jag nu göra??

Jag får ju nästan panik!

En månad kvar

Datum:2008-04-14 / Tid:16:56:22
Tralalala, om mindre än en månad fyller jag faktiskt år!

Okej, just så uppåt är jag väl inte över det med tanke på min situation men annars brukar min födelsedag vara min absoluta favoritdag under hela året! Vadå julafton liksom, då får ju alla andra också presenter..
Ja, Linus brukar säga att jag är som en liten unge och ja, det är nog inte alltför långt ifrån sanningen.
Fast i år känns det som om allt kommer vara helt annorlunda, inte till något positivt heller tyvärr.

Men jag har bestämt nu i allafall vad jag ska önska mig och det är en sak som hela släkten kan lägga till.
Fiffigt va?
Nu är ni säkert lite nyfikna på vad exakt det är som jag tänker önska mig, men vet ni det tänker jag inte tala om riktigt än.. jag ska först berätta det för mamma och intyga henne att det inte är så dyrt som de kommer låta.

Om jag nu skulle få denna present så skulle jag kissa ner mig av lycka tror jag!
Nä okej, men jag hade nog hjulat, slagit volter och skrikit.


Nu ska bara mamma övertygas....

Sommarfin under tusenlappen

Datum:2008-04-14 / Tid:14:40:20
image623

Exakt såhär vill jag glida omkring i sommar när kvällarna börjar bli varma!

Hela denna outfit kan du köpa för under tusenlappen (närmare bestämt 793:- ), hur bra är inte det?
Nu ville jag visa en liten "budget outfit" nu inför sommaren, men man kan ju alltid byta ut t.ex skorna om man vill lägga lite mer på de eller man kanske har ett par perfekt pjux undangömda i garderoben.

Bara fantasin sätter gränserna!


Sen kan jag säga att jag hakat på "hippietrenden" och jag är förälskad i alla dess jeans med hög midja och utsvängda ben, mums!

Dålig

Datum:2008-04-14 / Tid:13:20:38
Ni får ursäkta att jag emellanåt kan vara riktigt dålig på att gå in på eran blogg och skriva/svara efter att ni skrivit en kommentar på min sida.
Jag brukar oftats försöka gå in och personligen skriva och svara om personen har någon blogg.
Men nu har jag blivit slö och svarar på min egen blogg under det ni kommenterat.

Men jag brukar ändå vara in och kolla på era bloggar när ni lämnat er adress.

Så, fortsätt kommentera, alltid lika roligt att få höra era åsikter eller bara att ni önskar en bra dag!

Goddag

Datum:2008-04-14 / Tid:11:53:32
Jag hade kunnat börja med ett "åh vilken härlig dag det är" men när snön återigen börjat ösa ner här utanför så känns det ganska långt borta.
Jag börjar allvarligt fundera på om hela sommaren kommer snöa bort? Kom igen nu!

Rolig grej är ju att vi har sommardäck på vår nya bil, så nu gäller det att köra försiktigt!
Men jag har redan frånsagt mig allt ansvar om nu bilen skulle tappa fästet när jag kör, fast skulle nog ändå få skiten om något skulle inträffa.

Nu ska jag försöka få i mig lite mat, och prata med Linus tror jag.. hörde precis att mamma pratade med den där välbekanta trevliga rösten och det brukar betyda att hon har honom på linjen.


Vad ska du hitta på idag?

Godnatt

Datum:2008-04-14 / Tid:00:05:31
image621

Visst ser det lite småmysigt ut?
Synd då att jag nu ska krypa ner i samma jäkla säng som på bilden dock så får jag dra på mig en pyjamas nu om jag vill hitta någon värme. Det känns väl lite surt men sånt får man ta tyvärr.

Godnatt allesammans!
Låt drömmarna ta er runt jorden några varv, öppna sinnet och svep in allt.

KRAM!

Vad har hänt?

Datum:2008-04-13 / Tid:22:30:09
image622

Mitt läsarantal har gått upp otroligt mycket just idag, annars brukar söndagar vara så gott som döda.
Vad har inträffat?

Men, det är verkligen jätte roligt! Fast vet ni vad som vore ännu snäppet roligare? Jo, om alla ni läsare skulle slänga in en kommentar, bara säga hej om ni inte kommer på något annat.
Ni skulle verkligen lysa upp min tillvaro!

image620

Jag vill gå på bröllop

Datum:2008-04-13 / Tid:22:23:13
Suck, jag vill bli bjuden på ett härligt sommarbröllop eller åtminstone ett dop, borde ju faktiskt ske eftersom de fötts två kusinbarn nu under våren.

Jag vill klä upp mig och vara somrigt fin!
Det var så himla länge sedan, även fast man kan göra det utan att gå på t.ex bröllop eller dop, men det är ju ett sådant speciellt tillfälle.

Denna klänning skulle jag vilja bära om jag nu skulle råka bli inbjuden på något bröllop eller liknande.
Till den skulle jag bära höga svarta klackar eller ballerinas, vågigt "sommarhår" och en lätt sminkning.
Skulle inte det bli fint?

Om du nu är bjuden på något fint kalas i vår/sommar eller bara känner för att vara sådär sockersöt, så finns denna dröm hos Forever21 för ca 420:- (då klänning + frakt till Sverige)
Billigt, jag vet!

En annan fiffig sak är att den finns i vitt också, så är du student i år så skulle jag rekommendera denna bakelse.


Rådgivare

Datum:2008-04-13 / Tid:21:06:52
Så var jag där igen, jag med mina goda råd!
Jag borde nog inte egentligen hålla på att sprida mina goda råd omkring mig med tanke på hur jag agerat.
Men jag kan nog ge råd ändå, även fast jag varit otroligt dålig på att följa dom själv.

Vikki har då varit här ikväll och vi hann diskutera oss så långt att vi skulle åka på en sista minuten resa i maj.
Jag vettefasiken hur jag ska klara det med min ekonomi men jaja, den som lever får se.

Nu ska jag verkligen slänga mig i soffan och bara slökolla på tv, jag har sagt det hela dagen men nu ska jag fanimej ta mig dit.

Den gamla goda tiden

Datum:2008-04-13 / Tid:21:04:26
Jag har suttit och kollat på gamla bilder, och herregud säger jag bara..
Man tycker ju själv inte att man förändrats ett dugg men oj så fel man har alltså!
Jag har säkert haft 25 olika frisyrer för de första, några värre än de andra.
Jag har varit så pinnsmal att ja, Becks skulle ju känna sig överviktig.

Sedan så har jag hittat bilder från min konfirmation, förövrigt typ det roligaste jag varit med om i mitt liv så hade lätt gjort om det vilken dag som helst, och så från gamla kalas och ifrån min skoltid. Extra roligt är det ju att hitta bilder på Cnoe och få minnas honom som den lilla tokungen han var.

Jag önskar att jag hade en scanner så hade ni också fått ta del av mina kära minnen, men tyvärr.
Men får jag tag på en så lägger jag in direkt.

Jag tycker minnen är härliga, dom kan berätta en hel historia även fast dom kanske bara fångat ett enda ögonblick.. helt fantastiskt.
Det är därför jag fotar väldigt mycket för jag vill kunna titta tillbaka senare i livet och få mig ett gott skratt eller kanske en tankeställare.

Fy på mig

Datum:2008-04-13 / Tid:16:58:50
Ja, det blir att fuska idag igen!
Men jag orkar inte ha sådär speciellt dåligt samvete över det.
Det är söndag, mami jobbar och pappa ska komma hem sent och då hade vi tänkt att beställa hem pizza och kolla en film. Det kan väl knappast finnas ett bättre tillfälle att fuska?

Jag kommer ändå köra på stenhårt i veckan med min träning och försöka äta ännu mer rätt (och mer)

Jag längtar faktiskt lite till imorgon för då hade jag tänkt åka och köpa nygrillad kyckling och så hacka ner lite i en smarrig fräsch sallad. Mmmm, det var min och Linus absoluta favoriträtt förut och vi åt det säkert 3-4 gånger i veckan.

Nu är det dags att se lite fotboll, så då kan jag inte sitta här och svammla.


CIAO

Freebra

Datum:2008-04-13 / Tid:13:07:36
Klicka här för en större bild på Strapless Bra Light  Bild: Nelly

Jag tackar högre makter för sådana här uppfinningar!
Det är ju faktiskt genialt.
För helt ärligt, vem har inte någon gång stått och irriterat sig på att BH banden syns på ett eller annat ställe?
Sen är denna ju perfekt att ha i dessa tider då AA fodralen är omåttligt populära.

När jag får råd så ska denna BH in i min garderob, känns som ett måste faktiskt.

Vill du också köpa en? Då hittar du den här..

Den perfekta byxan?

Datum:2008-04-13 / Tid:12:54:22Hur smart är inte detta?
Ett par leggings som ser ut som ett par riktiga byxor, som då också sitter perfekt.
Det kan ju inte bli fel alltså!
Snacka om att slippa hysterin med att hitta ett par supertighta stuprörsjeans, här har vi den mer bekväma och snygga lösningen!

Dom är ifrån Falke och du kan köpa dom här..


Relax

Datum:2008-04-13 / Tid:12:42:12
Idag blir det återigen en riktig mysdag.
Jag gillar ju egentligen inte söndagar sådär värst mycket, eller förut älskade jag dom men nuförtiden står jag knappt ut.
Men idag får de gå an, har ont i magen och känner mig allmänt trött så då kan det vara extra skönt att slippa tänka.

Så nu ska jag krypa tillbaka under täcket i soffan, trycka i mig lite glass (magen lär inte bli bättre av de eftersom jag inte tål det men det är för gott för att låta bli) och se på någon bra film.


Ha en bra dag!

Lördag

Datum:2008-04-12 / Tid:15:41:31
image619

Var är mina fötter kan man undra, det undrar jag också.
Jag skyller på fotografen.

Jag har idag klippt sönder mina 1300 kronors Fornarina jeans, det är ju så att en tår dök upp i ögonvrån.
Men det blev förjäkla snyggt så leendet kom snabbt tillbaka!

Topp - Esprit
Skjorta - H&M
Jeans - Fornarina

Utomhus lär mina vita sneakers och skinnjackan åka på.

Adios

Mina inköp

Datum:2008-04-12 / Tid:15:37:59
Jag har ju glömt att berätta att när Rögle vann som ni vet så vann jag också lite pengar, så jag och mamma bestämde oss för att ta en sväng till Luleå igår.
Jag hade nämligen snokat reda på att ett par jeans fanns på Gina som jag ville ha.


   

Jeansen är i allafall heelt underbara, höga i midjan och utsvängda i benen. Till dessa kommer jag antingen använda just en body eller så en tunika i någon rolig färg. Jag har planerat att vara i hippie i sommar, kul va?

Stövlarna hittade jag på coop av alla ställen, me like mucho!


Psssst, bara för att skryta att min träning gått rätt bra kan jag meddela att jag kan återigen ha storlek 25 på jeans.
Hur bra är inte detta??

Vad tycker du?

Datum:2008-04-12 / Tid:15:15:49
Tycker ni också att jag är seg?
Det tycker då jag i allafall..

Men just nu är jag mest velig och alla möjliga håll, och frågan är om jag kommer orka ta ett beslut eller dra täcket över huvudet och bara slappa istället.

Nu ska jag ta bilder på det jag handlade igår.

Jag vill ha!

Datum:2008-04-12 / Tid:11:14:56


Åh, råkade kika in på Glitzy och hittade denna underbara tunika..
Suck, jag vill ha den!
Men tyvärr tillåter inte min plånbok några mer köp denna månad, men om din gör det så vad väntar du på?
Den är din för 550 riksdaler.

Glömt

Datum:2008-04-12 / Tid:10:28:09
Jag shoppade ju igår och jag har ju heelt glömt bort att lägga in bild på det.
Så när jag piggnat till lite så ska jag lägga in bilder.

Drömt så härligt inatt så jag funderar tametusan på att krya ner i sängen igen och tvinga fram en sådan härlig dröm igen. Det är inte ofta som jag vaknar med ett brett leende på mina läppar.

Ha en bra dag sötnosar!

Ny bil

Datum:2008-04-11 / Tid:16:54:44
Jaaa, i lördags gjorde papi ett impulsköp och slog till på en Volvo C30.
Idag fick vi den!
Den är så himla fin och väldigt lättkörd, jag är redan kär i den.

 

Psst, vi tänker på moder jord också, det är faktiskt en miljöbil..

Vinnaroutfit

Datum:2008-04-11 / Tid:16:50:33
image613

Klart att Röglehalsduken åkte på idag!
Jag har fått många gratulationer till elitserieplatsen, alltid lika roligt att höra.

Vilken dröm!

Datum:2008-04-11 / Tid:15:41:10

Vilken kväll det var igår!
Man kastades mellan hopp och förtvivlan minst sagt.
När Malmö gjorde 3:an mot Leksand då gick jag, kände direkt att "nu är det verkligen kört".
Sedan dröjde det inte länge förrän jag hörde att Leksand hade kvitterat och dom kämpade med näbbar och klor.
Men inte ens då trodde jag för en sekund att Malmö skulle tappa allt och vika ner sig så totalt som de gjorde.

Jag känner enorm tacksamhet mot Leksand, vilket gäng! Dom visade kämparglöd även när dom visste att hoppet var ute. Det är som Linus sa "där finns det också ett stort hockeyhjärta"

Åter till thrillern i Ängelholm då.

Det var ju faktiskt ytterst nära att det skulle gå åt skogen när Mora helt plötsligt gjorde 1-1, inte alltför orättvist heller om jag måste vara lite objektiv. Men det var som att Rögle killarna stannade upp en halv millisekund och samlade alla krafter dom kunde hitta i kroppen och visade det när det verkligen gällde och behövdes!

När 2-1 kom slängde jag mig ner på golvet med armarna i luften och bara skrek!
Jag kände Linus glädje ända in i själen.
Som Linus, Peter, alla Rögle fans, Rögle själv och hela Ängelholm väntat, kämpat och längtat efter detta!

När jag såg Kennys ansikte efter matchen kunde jag inte annat än le och bara njuta och känna hans glädje.. och lättnad! Han har visat ett sådant hjärta ända sedan han kom hem 2004, och han har vägrat vika ner sig inför kritikerna utan fortsatt sitt budskap om att ta Rögle till elitserien och nu är dom där med honom som frälsaren längst fram i ledet.

Linus ringde kort efter matchen också, han skrek bara.. jag hörde på honom att han visste tametusan inte vad han skulle säga, det fanns för många ord och sådana översvallande känslor.

Jag kan ju inget annat än le åt hans sms han skickade åt mig under matchen "nu är det kört"
Jag är så förbannat glad att han fick fel och att mina optimism lönade sig.
Det har faktiskt varit så att så fort Linus känt sig osäker så har han ringt mig, det är som att han behövt mina uppmuntrande ord så han själv skulle kunna tänka positivt.

Jag kan ju inte heller låta bli att säga, tji fick ni malmö, percy och bobo!
Nu kan ni sitta med eran nya miljonarena nästa säsong och spela inför tomma läktare, varsågod.


Jag ska avsluta med en rolig grej som Linus gjort igår efter matchen.. direkt efter slutsignalen hade han sprungit fram till Patrik Tano (spelare i rögle, kommer från boden och är vän med min bror) och halvskrikit "hörru, mats från boden hälsar" och ja, enligt Linus imitation av norrlänska så hade han sagt "åh, vad roligt, hälsa tillbaka"

Det är bara Linus som kan göra en sån sak..


RÖGLE

Datum:2008-04-10 / Tid:22:15:01


Det finns inga ord just nu..

Tack gode gud, tack Kenny, tack Rögle!

HEJA RÖGLE!

Datum:2008-04-10 / Tid:18:51:10
Ikväll gäller det verkligen!
Nu kommer det avgöras, kommer vi spela i elitserien nästa säsong eller kommer jakten på platsen i finrummet fortsätta?

Tyvärr är Rögle ganska beroende av att de andra matcherna ikväll går deras håll, men det är ingen omöjlighet.
Först och främst måste RBK se till att vinna sin match mot Mora och helst av allt kasta in rejält med mål.

Jag pratade nyss med Linus och han var fruktansvärt nervös, kunde knappt prata utan bara stammade fram enstaka meningar. Men jag förstår honom, jag vet hur mycket speciellt han längtat efter att dom ska gå upp igen så därför skulle det kännas extra härligt om dom fick ta klivet upp ikväll!

Tänk er själva, vinst för Rögle och förlust för Malmö..
Jag börjar nästan misstänka att Ängelholms ishall inte skulle stå kvar imorgonbitti.
Det skulle bli sådan folkfest och glädjerus, så utomstående skulle nog tro att de vunnit SM guld, men de skulle kännas ungefär lika bra om inte bättre.


Kom igen nu Rögle, ta chansen, ta steget!

Torsdag

Datum:2008-04-10 / Tid:11:55:57
image612

Nu ska jag och mami strax ner till stan och vet ni.. jag ska fuska idag igen!
Vi har planerat att äta kebab faktiskt.

Topp - Jenny Hellström
Kofta - H&M (inte min)
Leggings - Lindex
Stövlar - Skopunkten
Skinnjacka - Carlings

Extra duktig

Datum:2008-04-09 / Tid:18:53:13
Eftersom jag hade ätit hela 3 muffins idag så körde jag dubbelt så länge på trampmaskinen!
Det kändes riktigt uppiggande! Så nu är jag helt slut på ett härligt sätt.

Nu ska jag äta lövbiff och sedan slänga mig i soffan och se på hockey.. och sist men inte minst, njuta!

Sundare liv

Datum:2008-04-09 / Tid:17:18:55
Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag känner sådan skillnad nu när jag börjat träna igen.
Okej, jag kör inga rysarpass på något gym och det har jag varken råd eller lust att göra.
Jag trivs som fisken i vattnet att trampa på min träningsmaskin varje dag till repriserna av Greys och sedan gå ut i garaget, slå på lite bra musik och så köra lite boxning, sit-ups och armhävningar.
Det behöver faktiskt inte vara svårare än så gott folk!

Jag misstänker att jag gått ner i vikt sedan jag började men jag tänker absolut inte stirra mig blind på någon våg.
Detta gör jag för att må bra och förhoppningsvis se hyffsad ut i en bikini till sommaren.

Jag tänker heller inte ljuga, jag kör inte stenhårt på nyttig mat utan äter det jag tycker är gott men med måtta.
Godiset har faktiskt mer eller mindre försvunnit, och när jag väl äter lite så blir jag nästan less direkt.
Jag dricker istället en hel del vatten, och kan inte säga att jag äter massa frukt osv för helt ärligt är jag kass på att äta sånt även om jag tycker det är riktigt gott.

Men jag måste bli bättre på att få i mig mat, i nuläget skippar jag nästan all mat och i princip svälter kroppen och så äter jag ett rejält mål mat om dagen vilket inte är alltför hälsosamt.

Ikväll ska jag äta lövbiff med någon slags vitlöksfyllning, vilket lyx va?

Nu ska jag bege mig till min kära trampmaskin.

Ha en bra kväll!

Jag vill ha vår

Datum:2008-04-09 / Tid:16:02:42
När ska egentligen våren komma till de norra delarna av Sverige?
Jag är så less på att varje dag mötas av snö överallt, och höra mammas tjat vareviga gång jag drar på mig skinnjackan "du kommer ju frysa ihjäl" jaha, då får jag väl göra det då..
Det är min lilla egna protest mot detta skitväder!

Jag vill hem till skåne och jag vill dit nu! Jag vill skutta omkring i låga vårskor och med skinnjackan uppknäppt med solen i ansiktet.

Take me home

4-4

Datum:2008-04-09 / Tid:11:52:00
Jag ber om ursäkt för att jag inte uppdaterade igår.

Men jag såg först och främst på matchen och ja, jag vet inte hur många gånger jag höll på att få en hjärtinfarkt.
Speciellt när Rögle tar ledningen med 3 minuter kvar av matchen, jag bara skrek rakt ut!
Tyvärr höll ju inte den ledningen särskilt länge och Malmö lyckades i powerplay kvittera till 4-4, som också blev slutreslutatet.

Jag fick sms direkt efter matchen från Linus "Nu är det kört..."

Jag förstår hur han resonerar och Rögle kommer få det minst sagt svårt att ta denna eftertraktade elitserieplats.
Men det är inte helt kört!
Jag tänker inte börja dra målskillnader osv, känns som lite överkurs.
Men man kan sammanfatta det så här, Brynäs är så gott som klara för elitserien, sedan är det mellan Malmö och Rögle. Malmö ska möta Leksand borta och om Leksand lyckas hålla tätt och inte släppa in särskilt många mål. Medan Rögle i sin tur dundrar in mål hemma mot Mora. Ja, då mina vänner är platsen i finrummet Rögles.


Appropå mitt föregående inlägg om Rögle, Linus hade läst det och tyckte följande "varför blir inte du journalist?"
Bra fråga.


Nuså, nu ska jag sluta tjafsa om hockey här.. tills imorgon då, för då gäller det igen.

Årets match!

Datum:2008-04-08 / Tid:17:09:48


Ikväll smäller det!
Klockan 19:00 är det nedsläpp nere i Malmö, det är skånederby och det gäller inte liv eller död, även om man kan tro det, men en plats i Elitserien!
Malmö - Rögle, kan det bli mer klassiskt, mer stekhett och mer prestigefyllt? Knappast.

Men har man aldrig sett ett hett skånederby är det svårt att riktigt förstå, att greppa allvaret som faktiskt ligger som ett moln över matchen och arenan.
Jag kan med säkerhet säga att för Rögle supportrarna gäller det allt att vinna ikväll! Jag har själv sett de grön/vita stå och skrika sig hesa för sitt Rögle, och nästan gråtit när laget gått mot förlust.. eller när de alla andra åren precis missat en elitserieplats.

Jag tänker inte vara objektiv för fem öre faktiskt.. Malmö står inte högt i kurs hos mig, kanske är det för att jag blivit hjärntvättad med information om hur Bobo svek Rögle mitt i en säsong för att kila ner till Malmö och hålla Percy och hans miljoner om ryggen. Jag tror dock att det är för att jag sett hjärtat i Rögle med mina egna ögon, från hur Kenny kom hem från NHL, till det att han byggde upp en ny träningshall till Rögle eller alla roliga historier jag hört om honom om hur han efter träningarna har stått kvar och skrubbat duscharna i omklädningsrummet, bara för att det ska vara fräscht till nästa träning. Eller vilket förtroende dom ger spelarna, hur klubben tagit in spelare som blivit nobbade och bänkade i sina tidigare klubbar, satt i frysboxen för att inte få komma fram och visa sig. Dessa killar har fått chansen att utvecklas och visa framfötterna, och det ger resultat, kolla in André Persson bara som ett exempel.

Sedan kanske en annan sak är att jag jobbat i en spelbutik nere i Ängelholm och jag har fått stå och lyssna, och ibland diskutera med kunderna om just Rögle. Det finns ett enormt intresse för denna klubb och då pratar vi små som stora. Jag har haft pensionärer som kommit in i affären med Rögle halsdukarna tätt om halsen och prisat laget och ja, Kenny!
Jag har faktiskt haft Kenny i hög person inne i butiken flera gånger, och jag har då inte varit med någon gång då inte någon pratat hockey med honom och jag har heller aldrig varit med om att Kenny inte stannat upp och småpratat en lång stund. Man kan se långa vägar att hans kärlek till hockey är enorm och hans kärlek till Rögle är större!

Ja, det finns massvis med saker att säga om detta underbara lag men man kan ju inte nämna allt.

Jag kommer sitta bänkad framför tvn ikväll och heja fram mitt Rögle!
Jag önskar att dom krossar Malmö ikväll, precis som den kvällen när jag i höstas var och såg dom.
Glädjen skulle inte ha några gränser om det skulle hända, jag är nästan säker på att jag skulle ha en gråtande Linus i telefonen ett tag efter slutsignalen!

Missa inte matchen, vad ni än gör för tro mig, ni kommer ångra er!
Det kommer koka nere i Malmö.

Kung Kenny, fräls oss!


"Om jag hade vingar som örnen och vaknade med diarré, så skulle jag flyga till Malmö och skita på allt jag hann se"

Komik

Datum:2008-04-08 / Tid:11:24:34
Jag är nere i stan med mami.
Vi har varit och fixat ett parkeringstillstånd bland annat, men jisses vilka diskussioner, jag höll på att skratta ihjäl mig. Tänkte hela tiden om Linus hade varit med och vad han hade sagt "Åh nu jävlar är Mona i farten igen, akta er"

Jag sitter nu hemma hos Mats och ska strax äta lite lunch, och vet ni vad jag ska äta? Min favoriträtt, spaghetti och köttfärssås, MUMS!

Sedan ska här fållas upp gardiner och dammtorkas.

Tjiiiiiiiings

Tisdag

Datum:2008-04-08 / Tid:10:08:10
image611

Idag har jag noll inspiration, motivation och ork.
Sen ser det ut på bilden som att jag är dubbelt så bred som jag verkligen är och det är ju alltid roligt.

Topp - H&M Organic cotton
Kofta - Indiska
Leggings - Lindex
Strumpor - Åhléns
 
Sorry om bilden är lite mörk, ska hitta ett bättre ställe att fota.

Middagstips

Datum:2008-04-07 / Tid:18:56:21

En av mina absoluta favoriträtter är kyckling, och då helst min egen specialare!
Den är inte alls märkvärdig och inte alls svår att laga till.

Den består kort och gott av kycklingfilé, som man snittar och fyller med mozzarella och soltorkade tomater, eller vad man nu kan tycka är gott att ha som fyllning. Jag brukar sedan krydda med en gnutta kött & grill krydda, blir smaskens.
Sedan steker man kycklingen tills den är klar, alternativt att man bara bryner på kycklingen så den får färg och sedan låter den gå klar i ugnen.
Till detta kan man servera ris, pommes frites, kroketter, ja i princip vad man vill.
Sen ska man ju givetvis servera allt detta med en fräsch sallad och en god sås om man känner för det.

En annan bra sak är att detta är inte fasligt onyttigt heller, men då beroende på vad man väljer att fylla den med och såklart vad man väljer att servera till.

Se, jag har faktiskt gott hotell & restaurang.

image610


1000 oceans

Datum:2008-04-07 / Tid:18:13:22Det är nog min nya favoritlåt..
Jag tänker på en speciell person när jag hör den, en som är ganska så exakt 150 mil ifrån mig...

Linus är snart en kändis..

Datum:2008-04-07 / Tid:12:37:52
Minns ni att jag i höstas tipsade om en namninsamling som Linus och Peter startat upp för att EKTV skulle ta in TV4 sport?
Nu jäklar börjar det bli fart..
Först fick dom vara med i tidningen och nu ska Linus vara med i Sveriges radio.

Jag återkommer om exakt tid, detta får ni bara inte missa!

Härlig bild..

Datum:2008-04-07 / Tid:12:09:30
Jag vet inte varför men jag bara älskar denna bilden! Trots att det faktiskt spöregnade.
Den är dagen i slutet av Augusti när jag och Viki besökte Basel i Schweiz.
Vi var ju helt tokiga i Starbuck's under vår resa, i varenda stad så lokaliserade vi stället direkt och så sprang vi dit så fort våra små ben orkade.

En annan sak på denna bilden är att jag äälskar min mössa/basker ja vad man nu ska kalla den.. och den köpte jag om jag inte minns fel i Freiburg för typ 2 euro, hello nice price.

Kolla också in på min mugg där det står ett M, killen som tog min beställning frågade efter mitt namn osv. sedan när mitt blev klart brukar dom som bara ge den om det inte är mycket folk, han typ skrek "MARIIIIA" och så fetsmilet. Men okej, han var amerikan eller något och han var den förste som talade godkänd engelska så låt gå.

image609

Rögle

Datum:2008-04-06 / Tid:20:31:36
image608

Rögle tog ikväll ytterligare ett viktigt steg mot Elitserien när dom besegrade Brynäs!
Samtidigt som Malmö förlorade mot Mora. Kan det bli bättre?

Nu kommer det bli en rysare på Tisdag, ett hett skånederby i Malmö.
I höstas var jag själv och såg derbyt och då besegrade Rögle Malmö.. får väl hoppas på en repris.

Jag kommer då hålla tummarna för mitt RBK!

Långtråkigt

Datum:2008-04-06 / Tid:20:04:06
Helt seriöst, söndagar är fruktansvärt långtråkiga!
Det känns som om klockan knappt rör sig framåt och sen finns det absolut inget kul att göra eller se fram emot.
"jippie"

Jag fick ett intressant sms förut från en kär vän, vi diskuterar alltid kärleksproblem och liknande.
"Han måste vara bög, SJUKT"
Sen fick jag nåra snarlika sms där det bara stod "sjukt"

Jag skrattade så jag höll på att svimma, vet knappt varför men tyckte det lät så himla roligt... i allafall lät det kul i mitt huvud.

Hahahah, tycker fortfarande det är skit kul.. kanske för att jag vet hela historien om hur dessa sms uppstod.

Nä, jag ska lägga av nu..
Återkommer imorgon, förhoppningsvis med en samlad hjärna och nya intressanta saker att uppdatera er om.

Ha en bra kväll!

"nu blir jag kissnödig igen"

Datum:2008-04-06 / Tid:11:51:39
Just den meningen upprepade nog Emma sjuttiotusen gånger igårkväll. Det gör hon varje gång hon blir nervös och ja, det fanns anledning att bli det nååågra gånger.

Ni kan ju tänka er själva när hon sitter och kör, näsan framme vid ratten och så låter hon som om hon ska börja hyperventilera vilken sekund som helst medan hon upprepar konstant "jag blir så kissnödig av sånt här"

Vi hade alltså kul som fan igår!
Dock var de några saker som var mindre roliga, kan sammanfatta det så här.. vi ogillar att inte folk svarar i sin telefon och sedan att andra folk ljuger om varför den första personen inte svarar.

Men, inte fasiken ska man haka upp sig på sånt där tjafs.. oh no.

image607

Kanske

Datum:2008-04-05 / Tid:18:47:56
Det kanske blir Piteå ikväll i allafall..
Sent påtänkt som vanligt, men vafan.. spontant är mycket roligare!

I såfall blir det jag och Emma som står och skakar rumpa nånstans i Piteå inatt.. den ni!

Återkommer

Jag saknar min bebis

Datum:2008-04-05 / Tid:16:59:32
image606

Har inte jag världens finaste kisse så säg.
Mammas lilla bebis.

Men saknar henne så det värker i hjärtat!

Favoritlåt

Datum:2008-04-05 / Tid:12:26:31
Det är fortfarande min favoritlåt..

image605

Ge mig skjuts

Datum:2008-04-05 / Tid:11:42:13

Jag är inbjuden på fest ikväll i Piteå med Adam hos hans vänner, meeeeeeen.. jag har ju för tusan ingen skjuts.
Så, det blir ett fett no no på den.
Fan!


Piteå

Datum:2008-04-05 / Tid:11:16:11
Igår tog då jag, vikki och petra en impulstripp till Piteå.
Det blev grymt lyckat.. kanske lite mer lyckat än jag hade vågat hoppas på.

Vi käkade god (och nyttig) lunch inne på småstaden, sedan besökte vi nåra vänner till petra men jag drog då till adam där jag fick middag och en hel del goda skratt, som vanligt. Vi är som sagt väldigt lika han och jag, lite skrämmande egentligen. Jag drack till och med lite vin där, och gudarna ska då veta att ja, sist jag drack vin var när Frida bjöd på de på vår inflyttningsfest hösten -06.

Vi hann såklart shoppa också, kanske liite för mycket.
Men men, bara nödvändiga saker givetvis.
Till exempel så köpte vi varsin par av de solbrillorna som syns på bilderna, jag gula, vikki blåa och petra röda.
Det är meningen att när vi i sommar ska åka på roadtrip så ska vi ha dessa på oss och vara störtcoola.

   


Och här är det jag shoppade igår..
(jag värnade till och med lite om miljön med i alltihop, den randiga tröjan är faktiskt från H&M organic cotton)

image604

Händelserik dag

Datum:2008-04-04 / Tid:22:38:22
Äntligen så är man hemma igen!
Jag, vikki och petra har varit i piteå hela dagen och kvällen.
Fy satan så roligt vi haft det.

Jag var till och med och fick middag hos Adam, väldigt trevligt, speciellt med tanke på att vi inte setts på mer än 4 år. Insåg när jag satt där med han och hans mamma varför vi kom så bra överens förr, han är nog den manliga versionen av mig. Bra eller dåligt? Avgör själva.

Jag hann också shoppa en hel del, men vet ni.. det får jag visa imorgon för nu är jag så trött. Sen kanske vikki ska komma också och sova hos mig.

Håll ut!

Fredagsfin

Datum:2008-04-04 / Tid:10:45:41
image600

T-shirt - MQ (Tack Linus)
Kofta - H&M (inte min)
Leggings - Lindex
Stövlar - Skopunkten
Sjal - Indiska

Upptäcktsfärd

Datum:2008-04-04 / Tid:10:31:23
.. Det kanske blir en sådan idag.
Jag och vikki har stora planer på att åka iväg till Piteå när hon slutat jobba.
Ni skåningar, vad sägs om den va? Inte Malmö, Köpenhamn, Göteborg utan Piteeeå.

Det är ju nästan så att man blir lite bitter..
Eller nej, det ska jag inte bli.

Återkommer..

Städtant

Datum:2008-04-03 / Tid:18:56:13
Gókväll gott folk!

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag men har haft fullt upp, varit hos storebror hela dagen och städat. Så nu är jag fullkomligt slut, men lägenheten är så attans snygg! Man ser nog att det är jag som fixat där, min stil har fått lite spelrum. Men den finaste lägenheten är ändå min egen (och Linus, jaja) den är helgrym!

Nu ska jag faktiskt fuska så in i norden!
Jag ska äta pizza.. men jag ska upp på träningsmaskinen senare ikväll så ska försöka träna bort det lika snabbt.
Usch, nu fick jag dåligt samvete.. nej, men jag är ingen galning som inte unnar mig nånting. Sen har jag faktiskt ätit väldigt lite de senaste veckorna och inte alls onyttigt så, jag förtjänar nog detta.

Ha en kalasbra kväll!

Vad betyder detta?

Datum:2008-04-02 / Tid:23:25:54
Jag kan fraser på rätt många språk, just detta språk är jag inte alls hemma på men har dock gjort en del försök att lära mig. En sak har då fastnat ordentligt och det är detta ordet.

Så kom igen nu, låt höra.. är det någon som vet vad detta ordet betyder och på vilket språk det är? 

Egéségedre


P.S Det finns speciellt två damer som jag vet kan detta, varav en av dom är hon som lärt mig ordet. D.S

AJ

Datum:2008-04-02 / Tid:22:59:03
Det sa bara "knak" och så började det göra ont i mitt gamla hederliga knä!
I just den sekunden tänkte jag något i stil med "satansjävlaskithelvete" kanske inte ordagrannt så men på det stora hela.

Det gjorde ont i allafall!
Det har det gjort alla andra gånger det knakat till också.
Fast det hände mest när jag spelade innebandy, men inte var det nå skönare för det tvärtom.

Ja, om ni inte visste det sen innan så spelade jag innebandy förut.. så högt upp som i div2 faktiskt.
Vad sägs om det?
Jag provade till och med spela i skåne, i Munka men jag vet inte, känslan fanns inte kvar.

Äsch, babbel..

Godnatt!

Jippiiiii

Datum:2008-04-02 / Tid:20:06:13
Jag är fan het på det här med att tjäna enkla pengar!
Förhoppningsvis kommer jag få sålt mammas gamla mobil redan ikväll och sen imorgon ska jag städa hos storebror för en femhundring. Fast okej, käre bror har det inte direkt välstädat så kommer bli en tuff match.
Vissa av er kanske minns när jag storstädade hos honom i somras? Då när jag hittade ett stort kryp bland annat.
Usch, det vill jag inte uppleva igen!

Jippi, jag gillar pengar!

Planering

Datum:2008-04-02 / Tid:17:22:43
Då ska jag strax ställa mig på trampmaskinen igen, har gjort det till en slags rutin nu att trampa till greys repriserna. Sedan tar jag bara några minuters andrum och så ger jag mig ut i garaget där vi har boxningspåse och grejer. Efter det avslutar jag med en dusch självfallet.

Jag har lite funderingar på vad jag ska hitta på sen.. om jag ska stanna hemma och se fotboll och greys.
Eller om jag ska sticka ner till Anthon och ja, i princip göra samma sak.
Vi får se hur jag gör faktiskt, beror också på om jag har bil eller om han har bil.

Jag återkommer nog senare skulle jag gissa på..

Jag säljer kläder

Datum:2008-04-02 / Tid:16:15:52
Okej, nu är äntligen min annons upplagd på blocket.
Dock har inte alla plagg fått beskrivningar utan bara 5 av dom.
Så om det nu är någon som är någon fundering så är det bara att slänga in en kommentar här eller maila på blocket.

Kläderna hittar ni här

Vilket tjafs

Datum:2008-04-02 / Tid:13:58:18
Jag har försökt sedan igårkväll att lägga upp en annons på blocket och sälja lite kläder.
Men det har inte blivit godkänd så har fått sitta och ändra och tjafsa med den, så nu ser den helt obegriplig ut men jag kan fasiken sätta en miljard på att nu blir den åtminstone godkänd.
vilken jäkla fjön!

Jag slänger upp en länk sen om,när den blir godkänd!

Det börjar ta sig..

Datum:2008-04-02 / Tid:11:41:49

Idag har jag kört mina små träningspass i en vecka, har ju lagt till 30 minuter boxning, sit-ups och armhävningar.
Det börjar så smått ge lite resultat.
Okej, kanske inte så att jag börjar få några tydliga muskler men känner i hela kroppen att det börjar ta sig.
Sen har jag en rätt så konstig kropp, så fort jag börjar träna så brukar det synas direkt och det avskyr Linus för det blir som att jag behöver aldrig kämpa utan det bara kommer naturligt.
Jag vet inte vad detta beror på.. om det är för att jag i grunden är rätt vältränad eller om det har att göra med min sjukligt bra ämnesomsättning.

Nåväl, jag känner då mig friskare och starkare än på mycket länge..
Sen är boxningen bra för själen också, man får slå bort sina demoner och vem vill inte göra det?

På toppen på allting så ska man varje dag säga till sig själv i spegeln "du är stark, du klarar allt du vill och låt ingen någonsin säga annat till dig"
Det passar då i allafall in på mig just nu... bästa är att ta en fras som passar bäst in på ditt liv och jobba utifrån den.


Behöver du ny mobil?

Datum:2008-04-01 / Tid:19:00:33
Jag säljer nu mammas gamla mobil, så om du behöver en ny mobil som fungerar perfekt och är sparsamt använd och till råga på allt billigt så gå bara in här och kika!

Nya leggings

Datum:2008-04-01 / Tid:18:28:29
Äntligen!
Idag köpte mamma nya svarta leggings åt mig.
De jag haft innan, som jag köpte i höstas i Hbg, har tappat all resår så dom hasar hela tiden ner så det ser helt enkelt ut som att jag skitit på mig. Sen har jag också fått färg på dom sen när jag målat. (jag brukar måla tavlor och sånt, ha det visste ni inte)

Jag råkade ju dock göra bort mig lite halvt igen inne på Lindex, där jag hittade dom.
Även denna gången var mamma inblandad och då menar jag att hon som vanligt gick iväg och inte hörde medan jag babblade på.
Idag sa jag något i stil med "jamen vafan, jag måste ju köpa nya, det ser ju ut som jag har skitit ner mig fullständigt i dessa" och precis då kommer en kvinna och stirrar rakt på mig.
Alltid lika trevligt.. men räddade situationen med att jaga ikapp mamma, så inte kvinnan skulle tro att jag var en fullständig idiot.

Nåväl, kan man bjuda på ett skratt så gör man väl det eller hur?

Gå ner med hjälp av GI

Datum:2008-04-01 / Tid:16:48:59

Mamma säljer just nu böcker om att gå ner med hjälp av GI.
Så om ni är sugna så finns dom att köpa här för en billig peng!


Idag ser jag ut så här...

Datum:2008-04-01 / Tid:12:24:31
image599

Topp - Esprit
Kofta - Lindex
Leggings - Gina Tricot
Strumpor - Åhléns

Utomhus:
Stövlar - Skopunkten
Jacka - Only

Enkla pengar

Datum:2008-04-01 / Tid:11:59:29
Igår kring 17-tiden la jag in min gamla mobil på blocket och ungefär två timmar senare så var den såld.
Så idag ska jag ner till stan och lämna den och inkassera 650:-.

Nu ska jag bara slänga på mig lite kläder och äta lite frukost/lunch/fika sen sticker jag till stan.

Jag ska senare försöka även få in lite kläder på blocket, så då får ni hålla ögonen öppna.

Ha en bra dag!

Vatten vatten vatten

Datum:2008-04-01 / Tid:11:18:13

Jag är ju då uppe i norr.. och nu har snön börjat smälta bort, men den försvinner ju inte bara poff utan ersätts av vatten och slask innan det försvinner helt och blir torrt.

Det är ju inte sådär fasligt kul kan jag bara berätta..
Helst inte för mig då som vägrar använda vinterskor eller liknande, som igår körde jag på sneakers (se bild i inlägget nedanför)

Men, jag blev faktiskt inte blöt på fötterna alls även om det var väldigt nära.

Varför ska det vara så här? Jag vill ha en skånevår och det innefattar inte smältande snö och vattenslask överallt..

image598


Gårdagen

Datum:2008-04-01 / Tid:11:14:19
image597

Jag tog till och med en liten "så-här-ser-jag-ut-idag-bild" inne på Lindex.
Men så kunde man inte lägga ut den här så blev smått förbannad men äsch, jag lägger ut den nu istället.

Ni kanske ser att jag körde på rätt avslappnad stil, men jag gillar det.

T-shirt - MQ (Tack Linus)
Jeans - Crocker/J.C
Sneakers - Stadium
Jacka - Only

Äntligen!

Datum:2008-04-01 / Tid:10:56:56
Herregud, snacka om att bli helt låst när inte bloggen funkar.
Men skulle det verkligen ta så här länge?

Nåväl, den funkar igen, tack gode gud för det!

Nu vet jag knappt var jag ska börja när jag tappat så många dagar och haft en hel del att skriva om.
Men men, det kommer eftersom..