Inredningsarkitet

Datum:2008-03-12 / Tid:22:17:55
Det är kanske det jag borde syssla med?
Hmm, vem vet.. jag är ju faktiskt rätt duktig, anser jag själv åtminstone..
Min (Linus, whatever) lägenhet talar ju sitt tydliga språk så har du varit där och gillat det du sett så, tja.. då är jag nog rätt duktig.. helst med tanke på att jag valt ut i princip allt i den (och Linus betalat, men som sagt whatever)

Ibland när jag har tråkigt, vilket förövrigt inte är allt för ofta trott det eller ej, brukar jag sitta på IKEAs hemsida och kopiera lite bilder på det jag vill ha och så brukar jag knåpa ihop ett litet kollage på hur jag vill att t.ex mitt vardagsrum ska se ut.
Idag hände just detta och jag knåpade ihop både till sovrummet och vardagsrummet, och jag har nu lämnat in förslaget till Linus.. eftersom det är han som bor där, inte jag.. jag har noterat det, ni behöver inte ringa psyket.

Vill ni ta er en titt? Varsågod!
Linus gillade det, undra varför.. jo kanske för att vi har samma smak, kanske..

En liiten förklaring krävs nog för några saker, mojängen till höger på första bilden är en sådan fiffig sak som man ställer bakom själva sängstommen och fungerar som en liten hylla och sidorna är utdragbara så där kan man förvara t.ex en bok. Förklaring nummer två, på andra bilden är det en genomskinlig vas och det gråa som jag målat dit ska föreställa små små lampor (helst färgade). Sist men inte minst förklaring nummer tre, på andra bilden längst ner till höger är en schäslong eller hur tusan det nu stavas.

 

Kommentarer
Anonym

Du har aldrigt tänkt på at bli inredare eller så?du verkar verklgen kunna de..=)

2008-03-13 / 19:25:05
http://emilllia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback