Vi hänger på stureplan..

Datum:2008-03-11 / Tid:12:05:30

Ja, nu har ni fått uppdateringen om vad som hände på dagen..
Sen efter vi kommit hem så fixade vi oss och dansade lite till Melodifestivalen..
Vid 21tiden så sprang vi till tunnelbanan, vi skulle nu möta upp Sandra och Petra.

Vi alla drog sen mot Stureplan där vi till sist hamnade på East där Lisa skulle äta världens dyraste Sushi..
Medan vi andra tog oss lite drinkar.
Vi njöt lite av att kön bara växte utanför dörren på stället, vi satt ju redan därinne i lugn och ro.. tyvärr tog vi det lite dumma beslutet att allt för fort lämna stället och dra vidare men men vi hade kul ändå..
Sedan hamnade vi på lite av varje, bland annat då stället utan skyltar så kan tyvärr inte säga var vi var nånstans.
(Stället var då URbra, hittade en klocka på dansgolvet som var grymt läcker så den fick följa med hem)

Efter vi dragit därifrån kring tretiden så hamnade vi vid Spybar och Sturecompaniet där vi möttes av en vinglande Magnus Uggla som med nöd och näppe undvek att bli överkörd av en taxi..

Sen tog Sandra och Petra en taxi hem medan jag och Lisa fortsatte fram i natten.. tills vi hamnade på MAX bredvid två urstockholmare, så där fick vi höra allt om Moderaterna, White room och ja, andra tvivelaktiga saker som jag inte riktigt vet om jag ville höra om.. Men vi fick oss flera goda skratt i allafall och två nya Facebook vänner för livet som Robin sa.

Sedan inträffade miraklet.. klockan var kring fyra och lite till.. Vi ragglade oss fram till T-centralen bara för att inse att tunnelbanan inte skulle börja gå igen förrän kl 06.. sen blev vi till råga på allt utkörda, så vi gick ut på plattan och tyckte allmänt synd om oss själva.. tills Lisa säger "jaja, men vi får väl börja gå hem då" jahapp.. sagt och gjort.. vi börjar gå uppåt.. och när vi väl kommer upp så ser vi Hagsätra bussen och vi båda tittar på varandra och bara skriker "detta är inte sant" men jora..

Ja, det var nog en rätt bra sammanfattning av kvällen..
Jag har tyvärr inte många bilder utan bara de Sandra tog.

Kolla nu in halsbandet jag har på mig, köpt på TOPSHOP rea.. Det ska ju vara lite over the top just nu när de gäller halsbanden och ja, jag tycker detta verkligen faller inom den kategorin.

     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback