Gnällbloggen on the road.

Datum:2009-08-07 / Tid:00:06:41
Vi är nu påväg mot fjällen! Vi passerade just en skylt där de stod "polcirkeln" faktiskt. Jag önskar att ni skulle se det som jag ser just nu, helt magnifik vy men glasklara vatten och färgglad himmel. Det här är livet gott folk! Dock slutade just radion fungera, precis när min favoritlåt kom, snacka om tur. Men jag ska väl inte klaga på sådana småsaker.

Lite roligt, när jag drog fram datorn så påpekade ju givetvis min kära älskling de. Hans exakta ord var "Nu vet jag vad du ska skriva, blablabla Per har gjort de och de, gnällblogga inte nu din bravofoxtrot" Bara för de så ska jag berätta vad herrn gjorde nyss. Vi har bara med oss en flaska med vatten, och vi kommer inte kunna fylla på den förrän vi kommit fram. Så vi hade sagt att vi skulle vara rädda om vattnet, jo tjena. Per svepte flasken på två klunkar, och då när jag påpekade detta (okej, jag halvskrek "men vafan") så säger han "näää, men du har ju också druckit.. eller" vilket jag inte hade, så nu sitter jag här utan vatten. Mindre kul..!

Jaja, men nu leker livet igen, Per har lyckats knappa in någon slags "jesuskanal" på radion så nu sitter vi här och försöker hitta våran lite mer andliga sida. Hallelujah!

Nu ska vi tanka.

Kommentarer
johanna

Haha, det låter som en mysig tripp=)Ha det superskönt nu vännen så hörs vi.

Kramis

2009-08-07 / 08:39:21
http://busungarnasmamma.blogg.se/
SOFIA

vilken cool header! =) gjort den själv?

2009-08-07 / 09:23:28
http://elodia.blogg.se/
Fru Evelina

haha gullungar!!!

hoppas ni får det toppen!

2009-08-07 / 10:29:36
http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback