Kebnekaise, here we come.

Datum:2009-08-20 / Tid:18:09:55
Jisses, imorgon åker jag och Angelica upp till Kebnekaise för att tälta, fiska och vandra i 5 dagar. Idag har vi ägnat oss med att handla, packa in maten och framförallt packa ner allting i ryggsäckarna. De tog lite tid men allting fick plats och jag har till och med lite plats över, de trodde jag aldrig när vi började packa. Sen får vi ju se hur de går imorgon när jag ju ska bära alltihop också. Men vi ska ta de lugnt däruppe och inte slita ihjäl oss, vi ska ju ändå på semester. Dock lär väl toppturen upp på Kebne bli lite slitsam men de ska bli riktigt roligt och de känns kul med en utmaning.

Vad tror ni, kommer jag klara de? Äsch, klart ni tror!

De kommer dock bli väldigt lite, okej inget bloggande alls rättare sagt medan jag är borta men jag får ta igen de när jag kommit hem igen. Fast jag kommer nog hinna slänga in ett mobiltinlägg när vi är påväg upp dit och eventuellt någon fler gång om mina batterier tillåter.

Jag kommer nog hinna slänga in något fler inlägg innan vi drar men nu ska jag fortsätta dega i soffan och samla lite krafter.

Kommentarer
Louise

Du kommer att klara det! :) Kommer ihåg när jag gjorde det, det var riktigt kämpigt emellanåt men värt det!



Hoppas ni får en trevlig tur! / Louise

2009-08-20 / 20:13:19
http://systerlouise.blogg.se/
mamma

Klart att du fixar det här! Kram och puss

2009-08-21 / 09:45:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback