Han har landat!

Datum:2009-12-02 / Tid:19:26:30
Jag tror att hjärtat hoppade över ett par slag när jag såg "älskling" på mobildisplayen förut. Vilken lycka över något så litet! Sen blev jag ännu gladare av att läsa "hej älskling, har nyss landat i västerås" och så klagade han givetvis lite på vädret men han tyckte i övrigt att de var riktigt skönt att få komma "hem". Fast än är han inte hemma på riktigt men det duger gott och väl att vi åtminstone är i samma land.

Jag kan knappt förstå att han kommer stå framför mig om mindre än två dagar! Det har varit en lång resa för oss båda, och de här sista 10 veckorna har varit kämpiga emellanåt. Men nu är vi färdiga! Nu ska det bara bli intressant att se hur chockade vi kommer vara av att se varandra igen. Om jag känner oss rätt kommer vi bara skratta och titta på varandra och skratta lite till. Åh.. kan det inte bli fredag nu?

Snart ses vi älskling..!

Kommentarer
Ida

har varit och kikat lite här då och då på din affe-rapportering. mitt hjärta har nämligen också hoppat upp i halsgropen då och då när man läst nyheterna.

jag är så glad för din skull !! jag och min svärmor sa innan vi träffade vårt hjärta att det kändes som vi var 14 och nykära igen. hihi.

2009-12-03 / 14:26:50
http://idasandqvist.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback