I'm blowing out this candle.

Datum:2009-07-28 / Tid:20:07:06
Oh jisses. Imorse var jag så trött, så trött. Jag klev upp, gick till badrummet, bestämde mig för att jag inte orkade göra frukost, la mig i soffan, somnade men vaknade precis i lagom tid så jag hann klä på mig och borsta tänderna. Sen var de bara att hoppa upp på cyklen och cykla till jobbet. De är ju ett under att jag inte cyklade in i en stolpe eller nånting så trött som jag var. Hela dagen har varit så seg och jag har hela tiden stått och undrat "hur fasiken ska jag ta mig igenom den här dagen?" Men jag lyckades, med hjälp av mami (hon bjöd på sushi till lunch) och ett gulligt samtal med Per under lunchrasten.

Nu är jag ju hemma i allafall, har ätit, pratat med Per igen (han är sjuk i magen så samtalet avslutades lite abrupt av att han kved fram "måste gå på toa, hej") och så har jag ätit lite godis, och de va smaskens.

Ikväll ska jag bara ligga i soffan och ta de lugnt, orkar knappt hålla ögonen öppna så kommer inte sitta uppe ikväll särskilt länge. De känns som att jag är ett nedbrunnet ljus som håller på att slockna totalt. Jag vill bara sova..!

Ni får ha en bra kväll hörni! Vi hörs nog inte förrän imorgonkväll eftersom jag jobbar hela dagen imorgon.

Kram på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback