Inte prima ballerina.

Datum:2009-07-12 / Tid:13:03:33
Hej på er.

Hoppas allt är lite bättre med er än vad de är med mig, för jag håller helt ärligt på att bli tokig! Jobbade ju inatt som jag berättade igår, och så fort jag kom till jobbet så fick jag ont i halsen och kände mig sådär febrig. Ja, ni vet som jag gjort de senaste 2,3 veckorna. Men jag tänkte "äsch, de måste vara tillfälligt" dock blev de bara värre och värre ju längre kvällen gick, och efter ett tag började jag även nysa som en galning. Jag jobbade mig ändå igenom hela natten och kom hem där kring 4-tiden. Vid de här laget mådde jag inte alls tipptopp men tänkte att lite sömn gör nog susen, jo tjena. Hur tror ni att jag mår nu då? Jag har ont i halsen, ont i huvudet, lock i öronen och nös precis 7 gånger på raken. Varför?? Jag äter ju penicillin, förstår inte hur man ändå kan vara sjuk då! Förklaring, tack.

Nåväl, igår fick jag i allafall prata med Per en stund, dock inte i telefon utan på facebook. Men de dög de också kan jag säga! Han är så himla underbar den pojken kan jag bara meddela. Jag hade skrivit ett mail åt honom att läget var sisådär men inte förklarat varför eller nånting, så när han skrev åt mig var han ganska orolig stackarn. Men de roligaste var ändå att han redan "visste" vad de var, han känner mig rätt bra ändå, han skrev exakt så här "vad är det som har hänt? Är det de där dumma drömmarna igen som spökar???" Huvudet på spiken som alltid. Jag kan inte förstå hur de kan kännas så bra att prata med en människa.. märkligt.

Vad ska ni hitta på en sån här tråkig söndag då? Jag funderar på att köra upp till coop och handla lite frukt (och godis givetvis) och eventuellt hyra en film också, sen ska jag bara ligga i soffan resten av dagen och tycka synd om mig själv. De låter väl inte som någon dålig idé?

Kommentarer
johanna

Det låter som en bra idé. Hade gärna lagt mig i soffan en heldag o bara skitit i denna tråkiga, skittrista dagen. Hoppas du kryar på dig nu igen.

Kramis

2009-07-12 / 17:54:33
http://busungarnasmamma.blogg.se/
Fru Evelina

yyysch och fy att du är dålig gumman!

tur att du har en riddare i nöden som piggar upp trots avståndet =)



kramar!

2009-07-12 / 19:07:57
http://evelinas.blogg.se/
lisa

det är inte allergin som bråkar då..? :/ jag känner mig också ofta förkyld.. och för några dagar sen nös jag 7 ggr på raken och sen en till strax efter :D och det rann ur ögonen. Hoppas att det bara är förkylning ;) Krya på dig! Kramar

2009-07-13 / 12:08:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback