Varför kan inte snart vara nu istället?

Datum:2009-07-27 / Tid:23:04:37

Hej på er. Har eran dag varit bra, eller kanske lite sisådär? Inte riktigt piss hoppas jag i allafall? Min dag har faktiskt varit över förväntan, vilket var en trevlig liten överraskning så här en tradig måndag. Den har även varit bra trots att jag fick jobba över två timmar, och de är riktigt ovanligt. Men mitt glada humör kan nog bero på att jag jobbat med världens gulligaste tjejer, Sandra och Angelica. De lyser verkligen upp och gör en så glad. Sen har jag ju fått känna lilla bebis sparka inne i Sandras mage idag och de är lika mysigt varje gång. De ska bli så kul att få träffa lilla Nathalie när hon väl är född, och med den mamman lär hon bli en riktig liten underbaring.

Annars då? Jag har köpt en present till min älskling och så har jag varit till en släkting och fått en klänning insydd. Sen har jag varit ut till la familia och fått en smaskig middag. Vad mer kan man begära?

Jag har även hunnit att prata med Per, och de var ju givetvis dagens höjdpunkt eftersom att vi inte pratat mer än 3 minuter den senaste veckan. Så de blev mycket gos och gullande, från min sida då, mestadels. Vi pratade även lite allvar med tanke på den senaste veckans händelser därnere, men de tänker jag ju givetvis inte gå in på här, både för att jag inte vill och för att jag inte alls vill för både min och Pers skull. Nä, nu vill jag bara att de ska bli torsdag idag så jag får hålla om honom och ge honom en rejäl blöt kyss. Jag längtar!

Men nu ska jag dock ta och slumra till i mina varma goa säng, imorgon är de dags för jobb igen, ska upp och öppna och sen jobba en rätt lång dag. Men men, de får ju tiden att gå så jag ska inte klaga.

Godnatt med er.


Jag börjar gilla mitt hår mer och mer.. äntligen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback