Mysigt samtal.

Datum:2009-06-12 / Tid:20:05:55
Åh vad glad jag blev när telefonen ringde och de stod +88 i början. Mitt hjärtade skuttade som en duracell kanin på amfettamin! Sen när jag fick höra mitt älskade hjärtas mysiga röst så blev jag som en fnittrig 14åring efter ett par folköl. Per frågade faktiskt om jag drack ikväll eftersom jag lät så svammlig och skrattig, men så är ju inte fallet, jag är bara väldigt kär!

Vi hade då ett förvånandsvärt långt samtal där vi pratade om allt från att kocken dansat fram en regnskur nere i öknen till att om exakt en vecka är Per här hemma igen och hur overkligt de känns. Det är sådana konstraster när vi pratar, jag sitter och tittar på katten hur hon busar medan jag hör snorungar köra omkring i sina raggarbilar här utanför. Medan Per håller på att svettas ihjäl mitt ute i öknen under en helt stjärnklar himmel, han berättade även att de var så becksvart att man inte kunde se handen framför sig i princip. Alltså inte ett ställe som jag ska besöka inom en snar framtid!

Vad pratade vi mer om då? Jaaa, om mina jobb, vad vi ska göra när han kommer hem och de viktigaste av allt, vad vi ska äta. Sen var det ju givetvis de vanliga jag-saknar-dig-så-mycket-snacket, och de blir jag aldrig less på!

Bara 6 dagar kvar nu, det är ju nästan ingenting, eller hur..?

Kommentarer
Anonym

Jag förstår att du längtar så mycket, jag o pappa längtar också fast inte på samma sätt. Vill höra honom berätta om det han upplever, det kan inte vi föreställa oss. Vill krama honom snart!

2009-06-12 / 21:17:52
Fru Evelina

6 dagar är ingenting! bara en lördag, en söndag, en måndag... osv osv, det kommer gå jättefort!

2009-06-13 / 09:52:46
http://evelinas.blogg.se/
Louise

Ah va roligt att han snart kommer hem! Jag blir lite avis... Själv räknar jag ju ner till andra leaven nu... 55 dagar kvar! ;)

2009-06-13 / 12:40:31
http://systerlouise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback