Nattarbetare.

Datum:2009-06-14 / Tid:04:15:26
Godmorgon?

Jag är precis hemkommen ifrån jobbet, och jisses så trött jag är i fötterna, ryggen och magen. Idag hade jag på mig en riktigt tight korsett också, de kändes kan jag säga. Men men, den gav mig en hel del dricks också! De har då varit roligt ikväll med tjejerna, trots att vissa gäster blev alldeles för fulla och därmed odrägliga, men de får man ta när man jobbar på ett uteställe. Kvällen flöt då på smärtfritt, tills Ellinor fick ett frispel efter stängning och skulle börja brottas, de slutade med att vi stod och drog varandra i håret som två 7åringa flickor som bråkar om en barbiedocka. Våran chef höll på att skratta ihjäl sig, och jag förstår honom! Men kul hade vi även om jag är lite öm i hårbotten just nu.

Jag har även fått dricks, sammanlagt 573:- ligger på min byrå. Dock har jag inte fått allt på farmen utan för att jag gjorde lite chaufför-tjänster innan jag började jobba, men de gör jag så gärna för en liten slant.

Nä, nu ska jag försöka få mig lite sömn även om de kommer bli svårt med dessa värkande (och stinkande) fötter, och ingen älskling som kan massera. De känns surt!

Natti allihopa..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback