Vackraste.

Datum:2009-06-24 / Tid:09:59:24
Godmorgon älskade blogg.

Åh vad jag älskar att kliva upp ur sängen, se hur solen lyser och kolla på tempen att den står stadigt på +20 grader. Så här borde alla dagar vara, året runt. Sen att få titta ut på altanen och se min älskade sitta och läsa tidningen, de är också en syn som jag helst av allt skulle vilja se varje morgon resten av mitt liv. Självfallet ska jag snart dra på mig bikinin och gå ut och sola, ska dock vänta lite till. Jag har fortfarande hosta och fruktansvärt ont i mina lungor, kan knappt andas ibland pga värken. Så jag har tagit lite värktabletter och väntar snällt på att de ska börja värka så jag kan bli lite normal igen.

Igårkväll jobbade jag förövrigt, min första ensamna stängning, eller jag var inte egentligen ensam eftersom jag hade en tjej med mig som vi håller på att lära upp. Men eftersom att hon inte kan nånting så anser jag då att jag var ensam. Men de gick då hur bra som helst, enligt mig, någon annan har kanske en annan åsikt.

Vad händer idag då? Vi ska som sagt sola, tänkte ta en liten tur upp mot stan och kika runt lite också. Vi har inget alls planerat, vilket vi nästan aldrig har och de är alltid lika härligt att ha det så. Enda som jag vet att vi ska göra är att kramas, pussas och säga "jag älskar dig" cirka en miljon gånger, men de gör vi varje dag.

Ni får ha en trevlig och fin dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback