Har jag sovit alls?

Datum:2009-05-08 / Tid:11:33:05
Jag är så fruktansvärt trött så jag vet inte vilket ben jag ska stå på. Slutade halv två inatt men var nog inte i säng förrän precis innan tre. När jag kom hem var jag ju tvungen att äta och varva ner lite. Somnade som en stock sen när jag la ner huvudet på kudden, ändå känns de som att jag bara sovit två minuter inatt.

Jag känner mig allmänt nere idag faktiskt, beror nog mestadels på att jag sovit dåligt. Men de beror nog också på att jag ännu inte har hört av Per, men jag förmodar att han inte ringde igår eftersom att han visste att jag skulle jobba sent. Men de betyder inte att jag inte kommer ge honom en rejäl avhyvling när han väl ringer för de kommer jag! Igår var jag till och med så irriterad att jag funderade på att strunta i att svara när han väl ringer, men insåg rätt snabbt att de är idiotiskt. Men ringer han inte idag kommer jag strunta i att prata med honom tills på måndag åtminstone, eftersom han vet att de här är en viktig helg för mig och att jag uttryckligen sa att jag verkligen ville prata med honom innan.

Jaja, nu struntar vi i honom. Jag har fått ett jätte roligt paket hem nyss från H&M och de var bara fina användbara saker. De var dock bara två saker men ack så snygga! De va ett par "nit"sandaler och så halsbandet från Matthew Williams kollektionen. Jag säger bara så här, ajajajaj så snyggt halsbandet är, var lite osäker på de när jag beställde men oj så förälskad jag blev när jag såg de. Ni ska få se bilder senare om jag hinner! Jag har en del att pyssla med innan jag ska upp till Kalix.

Nu ska jag få i mig mat, hålla tummarna att Per behagar att ringa idag och försöka vila kanske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback