Ibland är det roligt att jobba.

Datum:2009-11-01 / Tid:16:07:36
Hade ni en bra lördagskväll?

Det hade faktiskt jag! De blev mot all förmodan en rätt rolig kväll på farmen igår. Men de beror nog mest på alla gulliga människor som man jobbar med, och givetvis alla söta som kom fram för att gratta. De är ju alltid lika roligt när de kommer fram personer som vill gratta, titta och känna på magen. Det var speciellt en som rörde mig lite extra igårkväll, och det var en lite oväntad gratulation faktiskt. De var två stycken som kom fram igår och gav mig ett stort grattis och några väl valda ord som värmde enormt. Varför det var lite oväntat är väl för att de eller åtminstone hon känner Pers föredetta, och ja, de har ju varit en del duster där fram och tillbaka. Så det var oväntat men otroligt roligt att man kan säga det som hon sa igår trots allt som hänt. Tack snällasöta ni!

Okej, ibland var det väl lite tungt att jobba också. Det känns ju i kroppen att man har en liten bebis därinne som sparkar och har sig efter lite uppmärksamhet, eller att få sova i lugn och ro kanske. Men det fungerade ändå över all förväntan, jag hann ju till och med springa iväg då och då för att äta en frukt och dricka vatten. Men någon mer festkväll därute blir det nog inte under min graviditet, jag kan sträcka mig till att jobba under julborden men inget mer.

Jag ska nu sätta mig och fortsätta kolla avgörandet i allsvenskan.

Kommentarer
Sandie

hahahhaa, ja det hade varit sjukt kul :D funderar själv på att ta och flytta dit, tänk så mkt skit vi hade kunnat hitta på :D HEhe

2009-11-01 / 16:22:41
http://trasbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback