Nada.

Datum:2009-11-24 / Tid:16:48:45

Förlåt för min bedrövliga uppdatering men jag orkar bara inte skriva nånting! Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva exakt. Jag har just nu så många hemligheter och överraskningar på gång till Per och det upptar i princip hela min hjärna, och det fullkomligt kliar i fingrarna, jag vill ju berätta om det! Men tids nog kommer ni få veta, men inte innan min älskling har kommit hem. Hur ska jag klara mig? Jobbigt läge.

Vad har jag gjort idag då? Jaaaaa, fixat med en överraskning till Per och en present till honom. Haha! Förstår ni döläget här?

Men, jag kan däremot berätta att de senaste dagarna har jag känt av bebis mer och mer, tyvärr så mår jag illa varje gång som bebisen gör en kullerbytta därinne. Jag kan därmed inte riktigt njuta av aktiviteten därinne, men förhoppningsvis ska jag väl börja må bättre när h*n gör sina cirkuskonster. Just nu är det mest rörelse på kvällarna vilket gör att jag har otroligt svårt att somna, ja.. av illamåendet då, känns som att allt maginnehåll är påväg upp och ut hela tiden. Det är inte alls trevligt kan jag ju säga! Men jag klagar absolut inte över det, givetvis är jag ju hur lycklig som helst över att lillbus därinne mår bra och aktiverar sig, kanske ibland lite väl mycket med mammas tarmar men men, man måste ju leka med det som finns att tillgå.

Imorgon ska jag åka till luleå igen en sväng och leta reda på en fin jacka att ha i vinter. Jag hade tänkt mig en svart tjockare i A-linje och dubbelknäppning upptill kanske, och allra helst med knytband i midjan. Är det nånting jag älskar med gravida magar så är det när mammorna har jacka med knyt över magen, hur snyggt som helst! Vi får hoppas på att jag hittar något passande för inom kort har jag växt ur mina andra varmare jackor så då får jag gå med magen bar och jag vill ju inte att lillbus ska frysa om rumpan.

Jag ska nu laga middag, och vänta in ett mysigt samtal från Per! Han ringer numera varje dag och för första gången sen maj kan jag verkligen njuta av att se "privat nummer" på displayen.

Ha en fin kväll.. och missa inte desperate housewifes för guds skull, tihi.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback