Vad ska jag skriva?

Datum:2009-11-10 / Tid:17:49:57
Oj, idag har de inte blivit någon uppdatering. Förlåt! Men jag har varken orkat eller haft tid. Jag kilade iväg till stan rätt tidigt idag med Ida för att käka lunch och sen kolla lite i affärer. De slutade dock med att jag gick till Sandra och beställde en klipptid tills imorgon, så imorgon åker håret av! Neeejdå, jag ska bara toppa igenom det och fixa till luggen lite. De ska bli skönt att få fixa till svallet lite, de växer ju verkligen som ogräs åt alla håll och kanter.

Vad mer då? Hmm.. Jag ska jobba på torsdag fick jag veta idag, hur bra som helst. Jag pratade med Per idag om resor och allt möjligt och som de ser ut nu så kommer vi göra någon slags resa i januari, men allt beror på hur de blir med jobb för honom. Vi kan ju inte åka till Thailand eller Aruba om man bara kan vara ledig en vecka, då blir det egypten eller något sånt istället en vecka. Fast jag håller ju tummarna att vi kan sticka iväg till Aruba och leva livet i två veckor!

Vi får se hur de blir! En helt annan sak, vad tycker ni om min nya design här på bloggen? Visst är den fin? Jag trivs oerhört bra med den måste jag säga, även om de känns ovant. Fast de känns bra att Per nu har fått ta lite plats här på bloggen, han är ju trots allt en så pass stor del av mitt liv.

Nu ska jag laga mig lite middag och sen blir det soffan resten av kvällen!

Kommentarer
johanna

Det blev bra med den nya designen Maria. Tyvärr hade jag ju inga foton så jag kunde ju inte hjälpa dig. En enda sak jag funderar på är varför menyn är längst ner? Lite svårt o hitta om man vill bläddra bakåt i tiden. Ha de bra gums.

P.s Bruschettan var sketagod=)

KRam

2009-11-10 / 18:34:26
http://busungarnasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback