En fin dag.

Datum:2009-10-14 / Tid:23:11:22
Åh, idag har jag haft en riktigt fin dag, äntligen. Okej, dagen började lite knackigt eftersom att jag inte hade sovit särskilt mycket och därmed kom ett ihållande illamående som ett brev på posten också. Men efter lite lunch så mådde jag prima igen. Då var det dags att agera guide åt Miriam som är här på besök ifrån Tyskland och vi hade hur roligt som helst! Jag har visat henne staden, vilket gick på tre röda, och så har vi träffat folk och så har jag gjort några försök att lära henne svenska och det går framåt. Imorgon ska vi kanske till Luleå och kolla in shoppingen, inte för att jag tror att hon blir särskilt imponerad med tanke på att hon kommer ifrån Frankfurt men vi får väl se.

Nåväl, sen har jag även hunit med att fixa en liten avskeds/överraskningsmiddag åt Anna-Lena som åker till Kosovo imorgon. Jag, Mikkis och Frida fixade en riktigt smaskig trerätters och en liten present, som blev väldigt uppskattad! De var väldigt trevligt i allafall, och vill egentligen inte att hon också ska åka iväg på mission men men, hon kommer ju hem i april. Sen kommer hon ju hem på leave lagom tills jul och då är ju Per också hemma så då ska vi ha bakdag och lillejul, hur mysigt som helst.

Nu ska jag hoppa i säng och försöka sova också, inte bara ligga och läsa. Imorgon kanske jag har fått tag på lite bilder ifrån idag som ni då får se, vänta bara.

Natti sötungar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback