Försvunnen kisse.

Datum:2009-10-11 / Tid:23:49:58

Tidigare ikväll var jag ju hos la familia, och sen så skjutsade brorsan hem mig. Han skulle kom in hos mig för att hämta några grejer, och som vanligt ropar man ju då på Sierra, vilket knappt brukar behövas eftersom hon brukar springa som en leopard mot dörren. Men ingen liten flicka kom och mötte oss, och vi letade och letade. Till sist tog jag fram mat och försökte locka fram henne på de sättet, men ingenting. Efter lite mer skakningar med maten så hörde vi ett dovt "mjaaau" men inte fasiken kunde vi klura ut vart de kom ifrån förrän vid andra skriket. Då insåg vi att lilla flickan hade hoppat upp på bokhyllan och ramlat ner på baksidan, vi har ju en hörnbokhylla så de är ju ett litet mellanrum. Så där satt hon och skrek som en dåre, lilla stackaren!

Men brorsan var snabb och drog fram en skruvmejsel och skruvade isär hyllan, och vips så kom hon fram. När jag tog upp henne i famnen så skrek hon och skakade omvartannat. Stackars liten! Fast de roliga är väl att nu ett par timmar senare så är hon och ska försöka klättra på bokhyllan igen, så inte fasiken har hon då lärt sig nånting. Men jag hoppas att hon i allafall inte ramlar ner där igen..!


Kommentarer
Frida

Åh dessa eländiga katter alltså, de lyckas tamejtusan med allt!! Fast det är också rätt charmigt när allt kommer omkring...;)

2009-10-12 / 11:17:20
http://frida-maria.blogspot.com
Fru Evelina

åh lilla kissen! hihi nu vet hon ju att ni hittar henne och att det inte var nåt farligt haha!



kram!

2009-10-12 / 18:09:42
http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback