Ointressant..!

Datum:2009-10-10 / Tid:12:51:40

Goddag, godmorgon.

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva just nu. Idag är jag bara trött och allmänt less faktiskt, men de kan nog bero på att jag drömt konstiga drömmar inatt och så saknar jag älskling mer än någonsin. Han är mer än välkommen hem nu faktiskt.

Igår hade jag åtminstone roligt, var med Mikkisen och Frida. Fridisen färgade sitt hår knallrött och det var verkligen en wow-upplevelse! Tänk er själva, en riktig blondin som helt plötsligt färgar håret rött! Det blev så ballt, faktiskt så ballt att jag nu har funderat på om jag inte också ska ta och färga mitt hår rött, vad tror ni? Jag har ju faktiskt haft de förut och de var inte så fult, så man vet aldrig.

Vad ska ni göra idag då? Jag ska då bara ta de lugna puckar, ska börja med att äta något. Sen ska Mikkis komma hit efter jobbet, och sen blir det givetvis fotboll. Även fast jag redan vet hur matchen slutar, men måste ju ändå se den.

Ha en fin dag hörni!


Kommentarer
Micke

du och mamma.. alltid lika positiva;)

2009-10-10 / 14:40:10
Goda råd

Om de är så att de är lite föränfringar i ditt liv så bör du inte färga ditt hår för de kan bli lite fel pågrund av hormonerna. tro mig jag har själv testat, hehe. Och rött är inte en rolig färg om de skulle bli knasigt. Men annars så är de en fin färg på hösten/vintern.

2009-10-10 / 22:44:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback