Ringring.

Datum:2009-10-28 / Tid:10:39:28
Godmorgon.

Det har väl gott sådär att sova inatt, har hela tiden velat vända mig och sova på min vänstra sida men det har varit stört omöjligt. Fast det är ändå mycket bättre idag än vad de var igårkväll, då trodde jag att armen skulle trilla av vilken sekund som helst.

Jag sitter nu här alldeles nyvaken, hungrig och längtar efter att få prata med min älskling. Sist jag pratade med honom var i lördags så nu tycker jag att de är dags att han ringer mig så jag får höra hans röst. En sak som jag absolut inte kommer sakna när han kommer hem ifrån Afghanistan är att han inte kunna prata med varandra, det är olidligt ibland faktiskt. Tänk att nånting händer och ni vill berätta de för den viktigaste personen i ert liv, men så får ni vänta tills den ringer och de kan dröja dagar och ibland veckor. Det är ju inte speciellt roligt kan jag meddela.

Äsch, nu ska jag äta frukost och sen ta itu med disken hade jag tänkt. Ikväll är det dags för visning av lägenheten och de ska bli så spännande. Tyvärr verkar de som att de finns fler som är intresserade än bara vi, vilket jag förstod, men jag hoppas ändå att vi lyckas knipa den.

Ha en bra dag söta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback