Koncentrationen är på annat håll.

Datum:2009-09-24 / Tid:10:45:14
Förlåt hörni, som sagt, min koncentration ligger enbart på Per just nu. De blir nästan alltid så när han är hemma och så även den här gången. Men han är ju den viktigaste för mig så de är inget konstigt med det. Ni kommer få tillbaka mig på Tisdag kanske, för då har han ju stuckit tillbaka till Afghanistan igen. Fast de vill jag ju givetvis inte tänka på ännu.

Nåväl, idag ska vi och kolla upp angående en större lägenhet som vi hittat. Jag älskar ju verkligen att bo här men vi behöver större så nu är vi på lägenhetsjakt återigen. Fast vi är i valet och kvalet om vi ska bo i Luleå eller om vi ska stanna kvar i Boden ett tag till, vi får se helt enkelt. Tanken är väl att vi inte ska bo häruppe överhuvudtaget i framtiden, men just nu ser de ut som att de blir ett tag till. Ni kanske har läst på nyheterna att soldaterna nere i Afghanistan ska få ett kontraktförslag tills de åker hem osv? De är en väldigt bra nyhet för oss kan jag ju säga, de känns himla bra att veta att Per kommer ha jobb även i framtiden. Dock så lär detta jobb vara i Boden och ja, då måste man ju bo där också. Men vi får se.

Nu ska jag slänga i mig lite mat, är hungrig nästan hela tiden känns de som, fast så fort jag får mat så vill jag inte ha de längre. Märkligt!

Vi hörs senare.

Kram på er!

Kommentarer
Helen

Jag tycker ju att ni ska flytta till Luleå :)

2009-09-24 / 15:16:32
Anonym

Märkligt.. ;)

2009-09-24 / 16:45:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback