Familjeliv.

Datum:2010-04-22 / Tid:19:00:48
Åh, kan man vara så här glad och lycklig trots att man knappt sover på nätterna och måste mata en liten kis trots såriga bröst? Tydligen! Det känns som att solen ständigt lyser ovanför våra huvuden, och man kan inte sluta titta på Jeff och känna "har inte du alltid funnits här?". Det här är verkligen sann lycka!

Sen börjar jag faktiskt må mycket bättre nu och idag när vi var på vårdcentralen för att kolla mitt blodtryck så hade det sjunkit ännu mer sen sist, så de går åt rätt håll. Nu ska jag bara försöka få igång min kondis igen efter att ha varit sängliggande i nästan två månader, och det är fasiken inte de lättaste. Idag var vi på stan och efter bara en kort stund ville jag hem för mina ben var alldeles skakiga och trötta, det är lite ovant faktiskt. Men jag har då fullkomligt rasat i vikt sen förlossningen, gick ju upp sammanlagt 11 kg och jag är redan av med 7 kg. Men de hjälper ju att jag nu ammar, äter nyttigt och har absolut inget sug efter socker.

Jag ville bara skryta lite, hoppas ni står ut med mig tihi!

Kommentarer
Fru Evelina

Hihi ja visst är det helt OTROLIGT vilken lycka bebisen kommer med? Man fattar liksom inte att det skulle bli SÅ jäkla bra :-)... Och bättre blir det!! För varje dag!



KRAMAR

2010-04-22 / 21:36:51
http://happilyeverafter.se
Linn Hedin

de är klart man måste få vara stolt över att man går ner gravid kilona :) jag gick också ner fort i vikt, det är ju inget dåligt med det.

2010-04-24 / 20:19:46
http://linnhedin.blogspot.com
Annchan

Jag förstår hur du känner... det är en sån otrolig lyckokänsla ,och det håller i sig kan jag säga. blir gllad batra man tittar på sin lille kille eller hör när han vaknar... det är sån lycka och det finns inget finare än att ser sin stolta kille helt förälskad och stolt över sin lille... då blir man bara ännu mer kär...

Härligt att allt är så bra för er!!

2010-04-26 / 13:46:10
http://lillafoten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback