Ångest!

Datum:2010-08-01 / Tid:14:25:17
Usch, nu börjar verkligen den där obehagliga ångesten smygande tillbaka. Jag slås om och om igen hur jobbigt det var när Per for till Stockholm titt som tätt innan Afghanistan, och sen ska vi inte ens börja dra upp hur det kändes när han for till A. Men nu ska Per först och främst veckopendla fram tills i december, sen blir det ju helt andra bullar men det får vi ta då. En sak i sänder!

Det var inte förrän igår som jag insåg på riktigt att han numera ska vara borta på veckorna, och det var ingen trevlig känsla. Jag har ju hunnit vänja mig vid att ha honom här, även om han ändå har jobbat ganska mycket under hela sommaren. Men då har han ju i allafall kommit hem varje dag.

Äsch, det kommer troligtvis gå utmärkt även om det känns tungt och ovant just nu. Jag måste bara komma in i rutinerna att göra mat och äta själv, och sånna där småsaker. Dock tror jag nog inte att jag kommer vänja mig vid att sakna honom konstant..!

Tänk.. det är bara drygt 9 månader sen som jag åkte till Stockholm för att överraska Per. Då hade vi varit ifrån varandra i 10 veckor (eller sammanlagt 7½ månad). Då var jag så otroligt glad över att hans utlandstjänst var över och att vi nu bara skulle få vara tillsammans och njuta.

Kommentarer
Ann

Oj vad starkt av er att båda at klara detta. Jag vet nämligen precis hur det känns. Min kille bodde i holland och malmö ett tag och jag saknade honom konstant. Kunde knappt njuta när vi sågs för jag visste att vi skulle skiljas åt snart... är det en period vet man att man klarar det men det är inte lätt! Nu har du ju även Jeff och än så länge får du se din älskling p helgerna.Tycker du är strong iallafall

Kram

2010-08-01 / 18:54:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback