Ensam igen.

Datum:2010-08-23 / Tid:10:52:02
Suck!

Per for iväg mot kallax för ungefär två timmar sen och det känns redan som att han varit iväg en evighet. Man blir alldeles för lätt bortskämd med att ha honom hemma. Sen att han har gett mig rejäl sovmorgon hela helgen är ju också en tiopoängare, så jag kan ju i allafall inte klaga på att jag är trött.

Förresten, igåreftermiddag satt jag och kollade på blocket och vips dök soffbordet upp som vi har velat köpa ett tag nu. Jag ringde givetvis direkt till tjejen som sålde det och sen for Per iväg och hämtade hem de. Nu står det alltså ett så snyggt, vitt soffbord här i vardagsrummet. Nu ska vi bara sälja våran tv-bänk och bokhyllor, sen är det dags att åka till ikea och köpa vittvittvitt! När vi sen är färdiga med vardagsrummet ska vi äntligen börja med Jeffs rum.


Nä, lillen ropar efter lite lek och mys. Sen efter lunch kommer A-L och då ska vi ut på en liten fixrunda på stan.

Kommentarer
Vi2blir3.se - Malin

Ja de är klart att de kostar ett par kronor att ha pappan där, trist att de ska vara så dyrt=/ har för mig 150kr/natten eller liknande? Nåväl de är ju inte så ofta man är där ändå! ;-)



Kostnaden känns ju som de minsta problemet i sig :)

Huvudsaken är att karln får stanna, så resonerar vi! Så får vi se hur många nätter vi blir att stanna där, kommer nog ha stark hemlängtan fort om jag känner mig själv rätt ;) har aldrig klarat av att bara vara patient på ett sjukhus ^^

2010-08-23 / 11:20:19
http://vi2blir3.se
Julia

Är det imfors bordet? Kollar jämt blocket efter det men finns aldrig.. Och som svar på din fråga. Det man får tänka på när man lägger ut saker på blocket är att folk gärna prutar så jag brukar lägga något högre pris än vad jag är villig att sälja det för. Tv-bänken la jag ut för 1000 kr och fick det också :-)

2010-08-23 / 13:08:20
http://julialindholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback