Godnattsaga.

Datum:2010-08-10 / Tid:20:48:33
Jaa, nu har jag lagt upp några inlägg så ni har något att läsa. Det är mycket om Jeff, men det får ni stå ut med. Han är ju mitt lilla hjärta!

Appropå Jeff så ska vi alldeles strax mysa ner oss i soffan med nappflaskan och efter att J ätit sitt kvällsmål hade jag tänkt läsa en saga innan lillen ska dyka ner i sängen och sova. Förhoppningsvis sover han längre än till kl 6 imorgon, men om inte så hoppas jag att han fortsätter på samma spår som imorse och somnar om efter "frukosten". Det känns verkligen som att jag behöver den där extra sömnen på morgonen för att orka, speciellt nu när jag är själv med J hela tiden. Men jag klagar inte, det är en gåva att få vara med och ikring honom, se hur han utvecklas, lär sig nya saker, skratta åt hans humör (på den punkten är han lik sin mor) och bli varm i hjärtat av hans underbara leende när han får syn på en.

Nåväl, idag har jag i allafall haft besök av Lisa & Ida en liten stund. J charmade ju tjejerna direkt, som han alltid gör. Lisa behöver träna lite också eftersom att i november någon gång kommer hennes lilla grabb till världen. Hon fick då en hel del grejer av mig idag, såsom bebiskläder, gravidkläder och en bok. Förberedd kommer hon då vara! Efter deras lilla besök kom Mikkis hit så vi tog oss ut på en promenad, känner väl att det börjar bli dags nu att ta tag i mammakroppen och få tillbaka min kropp igen. Inte för att jag ser särskilt annorlunda ut från tidigare men jag vill trivas och må bra, och då krävs det lite träning och nyttigare mat.

Nä hörni, nu är det dags att mata honom så att jag får lite egentid också innan även jag ska sova.

Godnatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback