Jobb..igt.

Datum:2010-08-27 / Tid:19:57:24
Herregud, var det sådär tröttsamt att jobba förut? Jag stod nästan och sov efter två timmar på jobbet. Nu kanske jag blev lite extra trött i huvudet pga att jag var tvungen att fräscha upp minnet lite och lära mig de nya rutinerna. Men ändå! Roligt var det i allafall, och det bästa på hela dagen var när jag mötte C de första jag gjorde och jag fick en stor välkommen-tillbaka-kram. Men det var många som sa "men, din pojke är väl inte så gammal" "ååååh hur kan du lämna honom så här tidigt" osv. Fast de verkade väldigt glada att se mig vilket värmde! De ska bli så roligt att få hoppa in och jobba lite då och då.

Jag ska väl erkänna också att jag saknade Jeff nästan hela tiden något förfärligt mycket! Även om det var härligt att få komma ut lite och göra nånting annat ett par timmar.

Jag är faktiskt barnfri nu också, Per tog med J ut på en promenad så jag fick lägga upp fötterna i soffan och bara ta det lite lugnt. Det är härligt att få vara lite bortskämd emellanåt!


När började du extrajobba/jobba igen efter att du fått barn? Kändes det för tidigt eller alldeles lagomt?

Kommentarer
★Fam. Bus★

Hej!



Jag började jobba redan när svante var 9mån. 2 dagar i veckan, 5 timmar varje pass. Min mamma hade hand om svante under de timmarna.



På så sätt har jag sparat en himla massa mammadagar, o jobbar fortf nu när svante är snart 20mån -2dagar i veckan + varannan söndag :)



Himla skönt!! Kram kram

2010-08-27 / 20:34:05
http://www.familjen-bus.com
Ann

Vad jobbar du med?

2010-08-27 / 20:41:59
Vi2blir3.se - Malin

Vi ska ju faktiskt komma ihåg att vi har de väldigt bra här i Sverige som har lång föräldraledighet. I andra delar av världen har dom dessvärre inte de =( Där börja dom jobba när bebis bara är någon månad gammal!



Nej jag tycker inte man ska vara för snabb att dömma, gillar inte sådant =)

2010-08-28 / 08:43:43
http://vi2blir3.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback