Längd & vikt.

Datum:2010-08-07 / Tid:22:59:13
Nä, jag kunde inte låta bli att blogga lite. Jeff sover sen en timme, Per sover här bredvid mig i soffan och jag är nyduschad. Vi har därmed tagit en välbehövlig paus ifrån allt som har med dopet att göra. Men det finns ändå inte särskilt mycket att fixa nu, allt är i princip redan klart och iordning. Det känns skönt, speciellt eftersom att jag är ett litet kontrollfreak, minst sagt.

Här ska ni i allafall få ta del av Jeffs vikt- och längdkurva. Vill speciellt visa den eftersom att han ligger väldigt bra på sina kurvor, och det är ju lite överraskande med tanke på hur liten han var när han föddes. Sen är det ju lite lustigt att han ligger lite högt på längdkurvan med tanke på att jag och Per inte är speciellt långa, jag med mina 1,5 meter ovanför marken. Men det hinner nog förändras med tiden!

Nästa söndag fyller J 4 månader och dagen därpå ska vi till bvc för vägning och mätning. De ska bli intressant att se hur mycket han växt. Vi har vägt honom här hemma och han väger numera 7 kg nånting. Våran stora kille!



Kommentarer
Vi2blir3.se - Malin

Jösses vad tiden går fort, har lilla J hunnit bli 4 månader! Vart tar tiden vägen?



Eran stora lilla pojke :D

2010-08-09 / 02:04:08
http://vi2blir3.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback