Mammas stora kille.

Datum:2010-08-29 / Tid:13:35:40
Det händer grejer här hemma hela tiden när det gäller Jeff. Vi har nu börjat använda storlek 74 på kläder åt honom, men han kan fortfarande ha både storlek 62 och 68, till viss del. Det är både roligt men också lite vemodigt givetvis. De var ju inte så länge sen som storlek 50 hängde som trasor på honom..!

En annan nyhet är att han idag fick prova potatis för första gången. Första tuggen var ingen hit men sen satt han och gapade som en fågelunge så fort skeden närmade sig. Vi gav honom 4 skedar ungefär för att sen ge lite morotsjuice. Favoriten var dock att blanda potatis och juicen, då smaskades de rejält! Om han nu inte reagerar negativt på det här så kommer vi ge lite mer imorgon och se reaktionerna.

Vi vägde honom igår förresten och han ökar då fortfarande stadigt i vikt, han ligger nu kring 7,5 kg. Jag undrar fortfarande när hans vikt ska börja plana ut, men de verkar då inte vara inom den närmsta framtiden i allafall. Han börjar då likna en köttbulle mer och mer för varje dag haha.

Kommentarer
emelie

hej de gick inte lämna kommentar.. men jag är intrresserad av barnkläder.-- kan du maila över bilder?

2010-08-29 / 17:21:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback