Mina stora kille.

Datum:2010-08-05 / Tid:10:54:46

Goddag på er!

Idag är det dags för oss att byta ut våran ersättning till Jeff. Han gjorde nästan en favorit i repris inatt, eller imorse, då vaknade han vid halv 5 och var lite småpanik igen. Fast då lyckades jag få honom att somna om ganska fort igen med hjälp av nappen. Dock märkte jag ganska fort att de var lite antydan till hungerskrik, men inte mer än antydan för hade han varit hungrig hade han skrikit tills han fått flaskan i munnen. Jag pratade ju med våran bvc sköterska igår och hon gav oss faktiskt rådet att byta ut till 2:an på ersättningen då vi märkt att han börjat äta mycket och lite oftare. Hon menade också på det att eftersom att han har så pass bra rutiner på natten gäller de att få in den nya och mer mättande maten direkt. Annars kan de bli så att han skapar nya rutiner och vaknar på natten för att äta, och de vill jag inte! Sen pratade vi lite om smakportioner, men vi (jag) har valt att inte börja med det ännu av den enkla orsaken att jag tycker inte att man måste stressa med precis allt.

Sköterskan sa även igår att "men gud, han måste ha blivit så stor nu, kommer ju inte känna igen honom.. jag minns erat första besök hos mig när han vägde 2,5 kg" Då högg de till lite i magen på mig faktiskt. Han har blivit stor och de har gått fort. Men, trots det skulle jag aldrig vilja spola tillbaka klockan och uppleva första tiden en gång till, inte pga Jeff men pga hur sjuk jag var.

Nä, nu tjatar jag igen. Jag ska sluta haha! Det är bättre om jag går och fixar mig i ordning innan J vaknar för att äta. Sen ska vi på stan med mamamormor och fixa inför dopet.

Ha en fin dag ni också!


Kommentarer
17år och skulle blivit mamma

SV: jo jag kan förstå att det är bättre att ha bebben i famnen än i magen :) ajfasen, jag vet inte så mycket om havandeskapsförgiftning, men det lär inte vara roligt! :o

2010-08-05 / 14:01:28
http://ullasara.blogg.se/
Ann

Ja visst har de blivit stora? Samtidigt så sa jag till E mil igår att det känns som att Frank varit hos oss mer än bara 4 månader. Det har hänt så mkt på dessa 4 månader...

Jag tycker inte heller man ska ha bråttom med smakportioner. Kanske beror det på att Frank inte ens tar flaska ioch för sig! En sak i taget!

2010-08-05 / 21:29:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback