Minnen.

Datum:2010-08-23 / Tid:21:29:31
När man har lite tråkigt så här på kvällskvisten då brukar jag kolla på lite gamla bilder. Jag hamnade till sist bland alla bilder från när Jeff var nyfödd, och vi låg på bb. Hur glad och varm jag än blir i hjärtat av att se bilderna på en alldeles nykläckt liten J, så kan jag inte komma ifrån hur jäkla dåligt jag mådde då. Det finns verkligen inte nog många ord eller förklaringar för att ens komma i närheten av hur jag kände mig. Det var som att konstant vara förkyld, magsjuk, bakfull och trött. Ingen höjdare med andra ord!

Här ska ni få se en bild från tiden på BB. Det här var nog en av de första gångerna som jag vågade hålla i honom, och då satt jag ändå i sängen. De tog ännu längre innan jag kunde stå upp och hålla i honom, och ännu längre innan jag kunde göra det utan att Per gick två steg bakom och vaktade oss.



Men vet ni? Jag är inte det minsta ledsen eller något för att jag fick havandeskapsförgiftning. Jag kanske inte hann fixa särskilt mycket här hemma, eller laga massa mat och frysa in eller bara pyssla inför hans nedkomst. Men det gick himla bra ändå! Jag tycker fler (även ni utan hvf) ska ta till er detta, och inte stressa överhuvudtaget. Det finns inga måsten innan bebisen kommer till er, även om det självklart är mysigt att fixa vagn och sånna grejer. Men det ska aldrig bli att man har en ryggsäck med måsten för då blir det inte kul, och speciellt inte om man inte råkar hinna med alltihop. Det är så mycket viktigare att ha hälsan och huvudet med sig än kakor och lasagne i frysen! Även om vissa vill tuta i er tvärtom.

Kommentarer
Vi2blir3.se - Malin

Jag ska absolut ta till mig av dina ord :) Jag som kände mig plötsligt stressad idag har börjat andas ut lite :)

2010-08-23 / 21:37:44
http://vi2blir3.se
Vi2blir3.se - Malin

Glömde ju säga, vilken mysig bild på er! :)

2010-08-23 / 21:38:10
http://vi2blir3.se
Malin

Vilken fin bild på er två! Åh, det var så mysigt första tiden med de små :) Jag tycker inte heller man alls ska stressa sig igenom graviditeten utan bara njuta för det är en mysig tid. Dock måste jag säga att jag fick någon oväntad energi till att vilja baka, laga mat och städa...Inte att jag kände mig tvungen och stressad, utan tyckte mer det var roligt...

Malin

Precis, man ska njuta och vila så mycket man kan. Det behöver man!

Tant

Hrmpf! Innan lille Obelix kom så han jag minsan både handlat och gjort i ordning mat, införskaffat kläder och saker och gjort iordning hemmet! Vet inte varför inte du hann?



(Läs: Tvingat Marcus att köpa foder, köpt ett koppel, snott en tennisboll och stängt dörren till klädkammaren)



Haha :) (detta behöver ej oubliceras)

2010-08-23 / 23:52:05
Ann

Kloka ord. Det där med badbrallor. Vi simmar på Linneas simskola och de sålde själva badbyxor. Det gör säkert de flesta simskolor så de kan tjäna på nåt hihiih Har inte heller sett såna ute i affärerna.

2010-08-24 / 13:41:29
jess

håller helt med dig!

2010-09-01 / 12:58:40
http://ww.theshedevil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback