Pust!

Datum:2010-08-26 / Tid:22:33:49
Efter en dag full med aktiviteter är nu mitt huvud uppe i det blå. Vi har hunnit busa på morgonen för att sen åka till luleå på overalljakt, vi hittade som sagt en overall, plus att jag gick lös inne på polarn och pyret, köpte där två mössor, vintertossor, en tröja och sockiplast (typ). Sen var det järnet hem för att invänta A-L och som sagt börja montera, fast det är hon som gjort i princip allt medan jag har fått agera lekledare åt en trött unge. Duktiga duktiga A-L!

Förresten, tidigare idag ringde ju faktiskt jobbet och frågade om jag kunde komma in 5 timmar imorgon och givetvis svarade jag ja, eller först kollade jag med barnvakten (Js mormor då självklart) och sen sa jag JA! Det känns enormt spännande, och pirrigt!! Men det ska bli så himla roligt att få göra nånting produktivt och inte bara prata bebisspråk hela tiden, även om man ibland behöver det på jobbet också tihi. Sen när jag slutat då ska jag raka vägen hem till min underbara lilla pojke för att invänta den stora pojken som kommer hem ifrån Stockholm.

Jag ska även visa er en bild på vad min duktiga lilla grabb har lärt sig nu! En liten ledtråd är att det har att göra med att stå upp själv (!) Sen kan jag även berätta att "lillen" numera drar storlek 74 på kläderna, herrejösses säger jag bara, men han kan ju fortfarande ha mindre storlekar men denna sitter allra bäst nu. Vill ni veta ännu mer? Okejdå haha, imorgon ska vi byta smakportion och börja med potatis istället. Morotsjuicen har ju varit en stor succé de senaste dagarna och J har fullkomligt kastat sig över skeden så fort man närmat sig munnen. Vi får se vad han tycker om potatis, kan tänka mig att vi återigen kommer få se den där äcklade minen.


Nä, nu ska jag gå och krypa ner i sängen. Inatt hoppas jag att jag får massvis med sömn med tanke på att jag ska börja jobba kl 9, och vid den tiden brukar de ju fortfarande vara pyjamasmys här hemma. Misstänker att de inte riktigt går hem på jobbet..

Kommentarer
Vi2blir3.se - Malin

Åh vad roligt att komma tillbaka till jobbet :) de skulle jag också kunna tänka mig att göra när våran bebis blir lite större. Någon timme som omväxling kan ju faktiskt bli riktigt skönt!

2010-08-27 / 14:35:29
http://vi2blir3.se
Julia

Nä vinter ytterkläderna tänker jag inte tvätta. Varför tvättar du inte strumpor? De sitter ju lika mycket på kroppen som andra kläder :-) hoppas det gick bra att jobba idag!

2010-08-27 / 18:40:04
http://julialindholm.blogg.se/
Julia

Ja det tror jag med ;-)

2010-08-27 / 19:47:33
http://julialindholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback