Feliz Navidad!

Datum:2010-12-21 / Tid:22:37:21


Åhhh jag hörde nyss denna underbara julsång på tvn! Mina tankar flög direkt tillbaka till Maldiverna och julen 2008. Jag har sagt det många gånger men jag måste säga det igen, den resan var så fantastisk!

Vi hade laddat min ipod full med julsånger, som jag givetvis var tvungen att spela varje morgon i de högtalarna som vi också hade tagit med oss. Det här uppskattade väl Per inte riktigt, eller sångerna hade han nog inget emot egentligen det var nog mer skönsången som han fick med på köpet. Jag vet inte hur många han påpekade att jag både sjöng högt men framförallt falskt. Men då brukade jag svara med att hoppa upp i sängen och vråla ännu högre. Vid ett av dessa tillfällen knatade helt plötsligt en städare in i våran bungalow, och då trodde nog både jag och Per att stackarn skulle falla ner död på fläcken.. Men efter att Per försökt förklara (Förklara=peka på sitt eget huvud och snurra med fingret, runt runt) så var det lugnt. Behöver jag ens nämna då att städaren alltid knackade ordentligt efter den här incidenten?

Vi hade ju även mysiga stunder när vi lyssnade på den här fina låten.. Som när vi satt i jacuzzin på altanen eller på julaftonsmorgonen när vi satt ute på altanen mot lagunen, åt knäck och drack pepparkakor medan vi öppnade våra medtagna julklappar hemifrån.




Den här bilden är bara till som lite ögongodis.. som alla gästerna kallade honom också. En kvinna sa åt mig "tur att han är här också, så man har något snyggt att kolla på om dagarna" Jag tror att Per skämdes resten av semestern och ville knappt ta av sig tröjan när vi skulle sola och bada. Hahahahaha! Och skulle han veta att jag la ut en sån här bild på honom här så skulle han troligtvis försöka strypa mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback