Gnäll!

Datum:2010-12-29 / Tid:20:35:24
Ogillar ni lite gnäll? Då behöver ni inte läsa! Jag är trött som en gnu, less och lite besviken över att Per inte är hemma ännu. Pers flyg var 6 timmar försenat från Afghanistan vilket gjorde att han missade sista flyget upp till Luleå. Han landar istället imorgonbitti, då kommer hans lilla välkomskommité stå och vänta på honom på flygplatsen. Men jag hade gärna velat ha honom hemma nu!

De slutar inte här, tyvärr. Jag försökte ju hålla Jeff vaken lite längre ikväll om nu Per helt plötsligt skulle komma hem, vilket resulterade i att när jag väl skulle ge honom välling vägrade han först äta. Sen fick jag med nöd och näppe i honom 100 ml innan han började storgrina (inte skrika utan verkligen grina) och tro inte att något annat än napp och mammas famn hjälpte, åh nej.

När jag väl fått honom att slumra till i sängen, vad tror ni då inträffar? Det är några idioter som skjuter raketer utanför fönstret (kändes så) om och om igen. Jeff vaknar givetvis till exakt varje gång som de smäller till! Om jag skulle veta var de bor skulle jag knata dit och skjuta några raketer i deras sovrum när dom ska sova, så skulle de märka hur himla underhållande de är. Fan, är de så svårt att vänta till nyårsafton? För de andra är de förbjudet att skjuta raketer innan nyårsafton!


Gnällkärring, javisst!

Kommentarer
Julia

Jag vet att Godisarenan skulle skjuta raketer onsdag och torsdag, men visst är det störande.. tack och lov vaknade inte Gabriel!

2010-12-30 / 14:38:06
http://julialindholm.blogg.se/
Ann

Näää jag lider med dig. När jag och Emil bodde isär och jag skulle åka ner till Malmö så var det fel på planet en gång och den skulle bli försenad till kvällen. Då köpte jag en ny biljett för att inte missa en hel dag med honom. Nu är ju biljetterna dit inte svindyra så jag hade ju tur... men jag förstår hur viktigt bara några timmar är...

2010-12-30 / 21:30:34
http://lillafoten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback