Shopping!

Datum:2010-12-21 / Tid:17:22:17

Vilken rolig dag de har varit! Jag och Ida började med att äta en god lunch i lugn och ro (händer inte alltför ofta) fast med många skratt, givetvis. Sen körde vi igång shoppingen, jag hittade nästan direkt min nyårsblåsa inne på bikbok. Den är så jäkla snygg, med mycket volym (minst sagt) men de allra bästa var nog att den är i storlek XS. Men som jag sa till Per när han ringde "det är nog inte jag som är liten utan klänningen som är stor". Sen hittade jag de resterande små julklapparna, som egentligen inte var livsnödvändiga men när jag lika for så blev de inköpta.

Imorgon ska jag käka lunch med Idis igen och sen ska vi ta en runda på stan bara för att. Jag har då ingen måsten och julen känns mer än välkommen! Eventuellt ska jag dock titta på något slags finare klädesplagg att ha på mig på julafton, men vi får se om det känns nödvändigt.

En annan rolig grej är att Per kommer hem ytterligare en dag tidigare, vilket känns helt fantastiskt! Det var först meningen att han skulle komma på fredagen (dvs nyårsafton) sen ändrades de till torsdag, men igår hade han fått veta att de kommer hem redan på onsdag! Underbart är bara förnamnet.

Kram


Kommentarer
Ann

Oh vad härligt då är det snart bara en vecka kvar tills ni ses!!

2010-12-21 / 20:34:10
http://lillafoten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback