Barnvagn imorgon?

Datum:2010-01-03 / Tid:20:20:05
Hej på er!

Usch vad dålig jag har varit på att uppdatera på sistone, men ni vet ju om anledningen så jag hoppas att de inte gör särskilt mycket. Nu kommer jag däremot inte att jobba lika mycket framöver, vad jag vet i nuläget åtminstone. Men man vet ju aldrig.

Imorgon ska jag bara jobba tills halv ett, och sen ska vi åka direkt till luleå för att kolla och mest troligt beställa en barnvagn. Om jag kommer ihåg så ska jag passa på att fota barnvagnen också, den är så himla fin och kommer passa oss perfekt. Vi ska även passa på att kika på bilbarnstol och sånna där nödvändiga saker, jag har även tänkt att försöka kolla runt på rean och se om de finns lite grejer till lillbus.

Appropå lillbus.. idag kom det in en kvinna på jobbet, tittade på mig i kanske två sekunder och sen kläcker hon ur sig "du ska ha en pojke" och innan jag ens hann reagera så log hon bara och sa "jag ser det på dig, du kommer få se att jag har rätt". Hur ska man tolka det då? Per bara skrattade och menade det att hon har ju en fiftyfifty chans att få rätt, så de är ju inte så svårt att slänga ur sig en gissning. Men lite roligt var det ändå, speciellt eftersom att jag misstänker starkt att de är just en liten pojke därinne.

Vad ska ni hitta på ikväll då? Jag ska mysa ner mig i soffan och kramas lite med Per och så kommer jag mest troligt sova gott till någon film också, tihi.

Vi hörs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback