Dopet.

Datum:2010-07-10 / Tid:22:04:48
Inbjudningarna till dopet är nu ivägskickade och vi har börjat få de första svaren på om folk ska komma eller inte. Vi har verkligen bjudit många på dopet, känns nästan som om alla vi känner ska komma men det är bara roligt. Per bjöd hela sin grupp som han var med till afghanistan, dock kommer nog inte särskilt många ha möjlighet att komma men några stycken åtminstone. Sen ska ju givetvis våra närmsta vänner, släkt och familj komma. Vi lär nog bli uppemot 55 stycken allt som allt, kan bli fler om några "oväntade" kommer också.

Men jag tycker gott att man kan bjuda många, för det är verkligen en speciell händelse som man kommer minnas länge! Sen ska vi ju "bara" bjuda på fika och det är ju i princip gratis att baka och vi ska ta hjälp av Pers lillasystrar som så gärna ställer upp och bakar också.

Åh vad jag längtar tills augusti när vårat lilla hjärta ska döpas, det kommer att bli en helt fantastisk dag!

Kommentarer
Malin

Tack för inbjudan, vi kommer såklart! Jag längtar också jätte mycket till vårt dop imorgon, kommer bli så mysigt och kul! Vi har också valt att bjuda många, vi blir närmare 70st imorgon :) Det är ju faktiskt en dag som man vill ha med alla nära och kära. Ses imorgon! Kraaam


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback