Min busiga lilla kille.

Datum:2010-07-08 / Tid:22:03:20

Jeff är bara för lustig. Idag har han haft en jätte konstig dag, ätit lite och varit vaken mycket och skrattat nästan hela tiden åt allting. Vi har även hunnit bada tillsammans i badkaret och som han njöt och skrattade när jag skuttade runt med honom i vattnet. Sen trodde jag givetvis att han skulle slockna, han hade inte samma tanke. Han ville ligga och skratta lite till, prata och tjoa för fulla muggar. Sen kom givetvis gnället när man har hållt igång sen 7 imorse, men efter en snabb nattning så sov han som en stock med tutten i mungipan. Han såg ut som en liten gangster där han låg.

Men, jag hörde nyss ett litet "ooaaaiii" från sängen och går dit och tittar (förväntade mig att se en suris med tutten alldeles för långt ifrån munnen) men vad får jag se? Två stora ögon och en sån glad mun att jag inte kunde låta bli att börja skratta åt honom. Tyvärr fick han ju ännu mer fart av det så till sist låg han och skrattade tills de kluckade och gurglade.

Fast nu sover han, och gnäller lite emellanåt, så snart har han säkert somnat för natten. Då kan mamma slappna av ett tag innan även hon ska sova!


Kommentarer
Ann

Gullunge, så härligt... kan se honom framför mig med de stora ögonen! Tänk nu har de små gossarna liksom fått en liten personlighet. De känns mer som personer nu när man får kontakt liksom och de skrattar och pratar... så underbart!

2010-07-09 / 16:19:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback