Mysiga dag.

Datum:2010-07-07 / Tid:17:34:05
Dagen började med regn och rusk, blev riktigt irriterad när jag tittade ut och såg att det var grått, trist och kallt. Men efter att jag hade varit iväg och fikat med mamma och pappa så vände det, himlen sprack upp och värmen återvände. Då gick jag, Jeff och A-L en sväng på stan för att kolla på lite kläder, vad annars. Hon hittade bröllopskläder och jag hittade dopkläder, lilla familjen ska ju på Caspers dop till helgen och då vill man ju vara lite fin. Jag råkade även hitta två toppar och ett par shorts också utöver klänningen som jag ska ha på dopet. Oooopsi! Men till mitt försvar så var ju shortsen äckligt snygga, och de linnen jag köpte var billiga.

Vi ska snart åka ut till mamma och pappa för att grilla och se på fotboll! Jag har övervägt detta noga, och jag tror att jag ska försöka heja lite på Tyskland ikväll även fast att jag annars brukar avsky dom villkorslöst. Men om jag måste välja mellan Spanien och Tyskland så blir det faktiskt det sistnämnda, jag tycker nämligen inte att Spanien är sådär fasligt roliga att titta på, sen vann de EM för 2 år sen så jag tycker gott att de kan suga på den karamellen ett tag till. Seeen har ju faktiskt Jeff en söt liten Tyskland nalle som han fick av morbror och hans tyska flickvän. Så lillkillen har redan gjort sitt val för läänge sen!

Näää nog tjötat om fotbollen och Tyskland. Jag hade tänkt få lite sol på näsan nu innan Per kommer hem och vi ska dra upp Jeff ur sängen och åka iväg.

Ha en fin kväll hörni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback