Oväder!

Datum:2010-07-30 / Tid:11:44:11

Imorse vaknade Per av att hela lägenheten var kolsvart, och vi trodde båda två att klockan kanske var 4-5 på sin höjd. Gissa om vi blev förvånade när vi såg att klockan var 8 och att J ännu inte vaknat för sitt morgonmål. Vi gjorde då mat och väckte honom. Ungefär i samma veva kickade sommarens värsta oväder igång, de blixtrade säkert 3-4 gånger åt gången och det small direkt! Jag som inte är något större fan av åska blev givetvis livrädd.

Nu är det bara mulet men uppehåll. Men vi ska då ta oss ut idag i allafall. Jag har som en liten regel att J ska få frisk luft varje dag utan undantag, och då spelar de ingen roll om de skulle börja regna. Men jag undviker ju givetvis att gå ut om de spöregnar och de hänger åska i luften men de gör de ju sällan en hel dag.

Idag måste vi då ner till stan en sväng, ska fixa med tårtbeställningen till dopet. Jag har ju redan beställt en men nu ska jag byta tårta. Sen ska jag nog kika runt lite på stan och handla lite mat. Per jobbar sin sista dag idag i luleå, sen är han ledig helgen innan han börjar jobba som militär igen i stockholm. Så jag ska nog fixa lite extra god mat tills han kommer hem ikväll.


Mitt älskade matvrak, eller han gillar nog inte att äta lika mycket han gillar att laga mat!


Kommentarer
Vi2blir3.se - Malin

Vilken bm hade ni? Vi funderar på att byta till björknäs :) Är på erikslund nu...



Ska bli så spännande att få se den lille även om jag fortfarande gruvar mig inför förlossningen.. :-)

2010-07-30 / 16:51:30
http://vi2blir3.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback