Vaccination.

Datum:2010-07-20 / Tid:19:13:52

Idag var jag, Per och Jeff till bvc för att J skulle få sina första vaccinationssprutor. Jag tyckte så synd om honom när han låg på britsen och skrattade och gurglade, lyckligt ovetande om vad som skulle komma härnäst. Per hade honom i knät och först gick de hur bra som helst, ja tills han var tvungen att hålla fast honom då kom den rejäla paniken. Men efter lite tröstande så var han ändå ganska glad efteråt, somnade direkt i vagnen efter besöket. Han var även en glad prick när vi kom hem, låg och skrattade på babygymmet. Han blev lite gnällig efter ett tag så då fick han sova bredvid mig i soffan. Men efter de bröt ett mindre helvete lös, skrik och gnäll nonstop, ingenting hjälpte, till sist somnade han i allafall, förmodligen av ren utmattning. Han vaknade nyss igen och det var samma visa, fast ännu mer panik, men nu har han åtminstone fått i sig lite mat, nu gäller de bara att få honom att somna igen. Jag hoppas verkligen att han är samma glada lilla kille imorgon igen som han brukar vara, gillar inte alls att se honom så här olycklig!

Han väger förresten numera 6190 gram och är hela 60 cm lång, våran stora fina kille!


Kommentarer
Vi2blir3.se - Malin

Ja de där med drömmar och vad doktorn säger, allt känns som spekulationer även doktorerna två gjorde sitt uttalande om tjej. Jag har någonstans inom mig svårt att tro de.



Allt är ju bara spekulationer här hemma, vi är så nyfikna på vad som befinner sig där inne och buffar och grejjar!



Hoppas allt är bra med eran lilla kille, och hoppas att skrik-tiden av vac. snart går över =)

2010-07-21 / 17:32:16
http://vi2blir3.se
Evelina

Usch vaccinationerna är inget kul, E har fått feber båda gångerna.



Svanstolen är kanon, den är så bra eftersom man kan ändra stolen efter hur barnet är byggt. E är ju väldigt smal men han sitter kanon i den utan att kunna klättra ur ;-).



Kram!

2010-07-23 / 19:29:50
http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback