Inte på hemmaplan.

Datum:2010-06-10 / Tid:07:38:49
Godmorgon på er!

Här är man uppe med tuppen, och ännu tidigare. Men så är det väl när man har en liten bebis som inte alls gillar att mamma och pappa sover. Nä, Jeff slog upp ögonen kl 04.30 och låg och kollade på oss med stoora ögon och när vi tittade tillbaka sprack hela hans ansikte upp i ett leende, gullunge! Man kan ju inte låta bli då att skratta och mysa med honom. Annars brukar vi försöka hålla en låg profil med honom nattetid så han inte tror att vi ska busa eller nånting, men vid sånna här tillfällen går de som sagt inte att vara kall och försöka få honom att somna.

Vi ska snart bege oss ut på en promenad till bvc, lillkillen ska kolla upp sitt korta tungband. Sen ska vi direkt hem och så ska vi åka till luleå, först en sväng på stan medan pappa Per är på utbildning och sen ska vi träffa ut till svärföräldrarna. Jeffs ena faster är uppe på besök och hon har ännu inte träffat honom så det ska bli hur roligt som helst!

De kommer därför bli dålig uppdatering idag då vi inte kommer vara hemma alls. Men ha en fin dag i allafall, och ut i solen med er!


Grattis Linus på 25 årsdagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback