Nytt under.

Datum:2010-06-09 / Tid:16:44:05
Jag vill börja med att tacka för de fina kommentarer som ni har lämnat om mitt inlägg om amning! Vad roligt att det blev så uppskattat. Det känns fint att se vad ni skriver om era egna erfarenheter också, då vet man att de finns flera i samma situation och att de man känt har inte varit konstigt eller fel. Fortsätt gärna dela med er!


Ja.. igår var jag som sagt in till stan med mamma en sväng, vi fixade rullgardin till sovrummet, så nu kommer alla tre förhoppningsvis sova bra, sen hittade jag även två stycken bh inne på lindex. Jag behövde verkligen lite underkläder då den bhs som jag använt hittills har varit tre storlekar för liten (!)

 En av de nya, den andra var helsvart och tråkig men ack så bekväm.

Vi lagade även lite storkok igår, pastagratäng.. hur gott som helst! Idag ska vi laga ihop lasagne, tre veckors sallad och pangasusfilé. Jag har börjat bli väldigt huslig!

Nu ska jag gå och sjunga för min lille prins så han somnar, det är hans nya grej tydligen, vill bara somna när jag sjunger vaggvisor (kanske enda sättet för honom att slippa min bedrövliga sångröst?) men det är ju bra att man har ett knep i allafall.

Kommentarer
Jennie

Mysigt att han somnar när du sjunger! Nicole skrattar när jag sjunger vaggvisor för henne när hon ska sova..tack för den liksom=)

2010-06-09 / 21:39:40
http://famnovin.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback