Vackert.

Datum:2010-03-12 / Tid:21:29:16

Att mötas och skiljas är en del av livet. En del människor lär vi känna redan som barn och vandrar med genom livet. Tillsammans med andra vandrar vi bara med en kort stund. Men dessa stunder, om än korta, kan vara nog så betydelsefulla. Var därför nyfiken på människor du möter och lär dig någonting om dem. Alla har en egen och unik historia..

Den här underbart fina texten hittade jag via försvarsmakten, det är en text som prästen nere i Afghanistan läste upp under en minnesstund för de stupade soldaterna. Tyvärr vet jag inte vart ifrån den är hämtad så om det är någon som har den informationen får de gärna skriva en kommentar.


Kommentarer
Anki

ja verkligen en jätte fin text :) Inte långt kvar till bf nu :) Hur känns det?

2010-03-14 / 15:04:01
http://ankihansson.blogg.se/
Ida

Jag och en kompis spelade en skolavslutning för evighetere sedan en sång som vi tyckte passade när man slutar gymnasiet och alla flyttar. Nu hände det en grej och en kille på skolan dog någon dag innan avslutningen och plötslig fick sången en helt annan betydelse. Påminner om den text du skrev.



"Mötas och skiljas är livet gång, skiljas och mötas är hoppets sång. Nu skiljs våra vägar, nu säger vi farväl. Men vi hoppas vi ses igen. Vi ses igen."

2010-03-14 / 15:56:06
http://idasandqvist.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback