:)

Datum:2010-05-20 / Tid:21:02:10
Idag har vi haft lika härligt väder som vi haft nu i över en vecka, helt underbart! Vi har givetvis varit ute med vagnen och bara njutit av livet, och värmen. Vi har även hunnit med att vara på bvc med Jeff och nu väger lillkillen hela 3790 gram. Han börjar bli en stor kille med andra ord! Idag har killen haft på sig en sån snygg pikétröja, han såg ut som en kopia av sin pappa.

När vi var på stan och fikade träffade vi min chef och en arbetskamrat, och vet ni? Vi, eller Jeff rättare sagt, fick ett stort paket med 3 bodys, en tröja, sockor och ett par shorts. Hur gulligt som helst! Shortsen fick lilleman inviga redan ikväll när vi var ute och grillade. De känns helt omöjligt att klä honom svalt men inte för svalt, de känns hela tiden som att han svettas som en gris. Idag har han då fått ligga i vagnen med bara blöja och en tröja på sig, det kändes lagomt.

Vi ska nu mysa i soffan och hoppas på att J somnar sött så vi får lite egentid.

Kommentarer
Annchan

Ja visst är det svårt med klädseln nu. Frank är jättevarm av sig och han har oxå legat i blöja och t-shirt. Svårt när han är naken oxå då klibbar han typ fast vid en när man ammar och blir ännu varmare ; )Har hört många som säger att de ska ha mössa även på sommaren men det känns taskigt när de svettas son en gris. Vad är mössan bra för egentligen?

2010-05-21 / 12:59:02
http://lillafoten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback