Hipp hurra!

Datum:2010-05-13 / Tid:19:46:18


Hipp hipp hurra, idag är det min dag! Den här födelsedagen har varit den bästa på länge, rätt lustigt med tanke på att jag trodde att de skulle bli tvärtom. Jag satt igår och tänkte på hur annorlunda allting är till skillnad från förra året och att det saknas en viktig person. Idag kändes allting så mycket bättre och det må ha försvunnit en otroligt viktig person, men det har ju också tillkommit en liten kille som är det viktigaste av allt för mig och det har hjälpt mig att tänka positivt. Tack alla ni som har gjort den här dagen underbar!

Härligt också att det just idag blev första riktigt varma dagen för i år! Termometern visade på +20 grader i skuggan nästan hela dagen, hur härligt som helst. En sak som inte var lika härlig dock var att Jeff haft magknip hela dagen och bara gnällt och gnällt.

Men vet ni vad som händer efter att mamma hjälpt lillkillen på traven? JO, han bajsar som en fontän, över mig, sig själv, skötbordet, väggen och golvet! Jag har nog aldrig sett så mycket bajs i hela mitt liv! Sen när vi står och håller på att skratta ihjäl oss så kissar han även på mig och sig själv, hur kul som helst. Men jag har nog sällan sett Jeff så nöjd efter den uppvisningen, han bara låg och njöt för fulla muggar. Min lilla älskling!

Vi ska nu äta middag, mysa lite och kanske hinna sitta lite på balkongen innan de blir för kyligt.

Kommentarer
Johanna

Grattis på dig! :) Och jag vet inte om jag vill byta några bajsblöjor hos er, låter farligt ;)

2010-05-13 / 20:55:37
http://jodd.blogg.se/
Emelie

Ammar du bara Jeff eller ger du honom ersättning också? Alexander får ersättning och har haft jättemycket magknip, i många månader, och igår kom jag fram till att han kanske inte fixar laktos så jag köpte laktosfri ersättning och magknipen försvann! Så det hade kanske varit värt att prova till Jeff? För om du nu bara ammar och dricker komjölk så går det även över i bröstmjölken.

2010-05-13 / 21:53:18
http://mumlaan.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback