Jobbig natt.

Datum:2010-05-06 / Tid:11:51:04

Hej på er!

Jag hoppas att ni har haft en bättre natt än vad jag har haft. Lillemannen ville inte alls sova igårkväll efter att han hade fått kvällsmaten, men de gjorde ingenting så vi tog bara upp honom och myste lite. Sen trodde vi ju givetvis att han skulle somna till lite när vi la honom i sängen, men icket! Istället satte han igång sirenen och då hjälpte verkligen ingenting, varken mat, blöjbyte, mys eller vaggning. Till sist provade vi att ge honom en omgång till av ersättning (han får en skvätt då och då efter amning, då sover han som en prins, oftast i allafall) och han åt och åt och åt men inte blev han nöjd någon längre stund. Så här höll vi på fram och tillbaka tills kring 5-tiden, sen somnade han i två timmar innan det var dags igen. Men efter de var de som att han somnade lite djupare av ren utmattning och sov till 9-tiden. Behöver jag ens nämna att jag såg i kors och höll på att svimma av trötthet då? Nu har vi i allafall fått oss lite sömn men de satt hårt inne att få den lilla stunden. Vad tror ni förresten att det lilla åskmolnet gör just nu då? Nu minsann sover han hur snosigt som helst i babysittern.

Jaja, man ska inte klaga, de kommer bra dagar och de kommer några som är lite sämre. Men varje dag känns ändå som en gåva när man får vara med J, det finns ingen så underbar som honom och jag sitter fortfarande och undrar när man ska kunna sluta titta på honom hela tiden.

Appropå J, idag ska vi och väga honom och vi håller tummarna att han kanske har nått 3 kg, men det känns inte särskilt troligt men hoppas kan man ju alltid. Sen ska vi till banken och öppna ett konto åt honom, vi har nämligen tänkt att lägga in halva hans barnbidrag på det varje månad fram tills han fyller 18 år.

Hoppas ni får en toppendag och att ni har finare väder än de vi har här, regnet har verkligen pissat ner men med lite tur kanske solen kikar fram senare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback