Framsteg!

Datum:2010-11-14 / Tid:20:16:20
Oj, det blev ett inlägg till.. Sen ska jag kanske ta och röra mig mot sängen och sova.

Jag måste ju berätta om Jeffs framsteg de senaste dagarna, eller senaste dagen kanske man ska säga. Igår drog han sig upp och ställde sig, bara sådär pang bom! Varpå jag skrattade och klappade händerna, då skrattade Jeff så mycket att han ramlade omkull, för att sen direkt ställa sig upp igen. Idag var det dags för ännu ett framsteg, han låg på golvet i sitt rum och kröp/ålade när han helt plötsligt sätter sig upp på egen hand, för att sen kasta sig ner igen på mage och åla.

Det känns ju som att lillkillen äntligen har fattat att man ska stå på fötterna och inte knäna, för nu vill han stå och dra sig upp hela tiden eller åtminstone försöka. Han har ju sett att det även finns grejer ovanför golvet så att säga. Men helst vill jag nog att han håller sig på golvet ett tag till och inte börjar gå än på ett par månader.







Jag har inte märkt bilderna, vilket jag annars alltid brukar, men bara för det är det absolut inte okej att kopiera bilderna!

Kommentarer
Ann

wow vilken stor kille, vad duktigt! Vad fort det går. Frank har forfarande inte lärt sig åla sig fram hihihi... bara för att mamma är för snabb att sätta honom, det gillar han! Han e så söt Jeff, lik mamma!

2010-11-14 / 20:23:10
http://lillafoten.blogspot.com
sanna

Vad kul =) vad var de jag se, han kommer hoppa över krypa och gå efter möblerna istället :P vilken stor kille han börjar bli. jag älskar han sockersöta pyjamas <3

Kram

2010-11-15 / 21:44:36
http://saganomrasmus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback