Godmorgon!

Datum:2010-11-25 / Tid:08:05:41
Godmorgon..

Fast för att det skulle ha varit en väldigt god morgon så skulle jag ha behövt sova en halvtimme extra men det gick inte Jeff med på. Han ville busa och så fick det bli, efter några lönlösa försök till att få honom att sova lite till. Men vad ska man göra förutom att gilla läget och släpa sig ur sängen, men trött är jag! Lägg det här på minnet, det är ingen bra kombination att ha en bebis och en katt som löper, som därmed skriker/galer/ylar som en varg om nätterna.

Jag är glad ändå, för imorgon kommer min stora älskling hem! En annan sak som gör mig glad är att min lilla älskling kryper ur sitt rum just nu med blicken fäst på mig och skrattar som en dåre så fort jag tittar på honom, älskade du.

Nä, jag måste äta lite frukost nu så jag inte ramlar ihop! Sen skulle jag behöva gå till stan och handla men det känns inte direkt lockande när jag nyss såg att det är -16 grader ute. Men jag får väl bita ihop!


Ha en fortsatt fin dag och ta hand om varandra.. och glöm inte att rösta på min semesterbild, då skulle ni göra min dag lite extra bra!

Kommentarer
Vi2blir3.se - Malin

Usch ja vad kallt de är ute, hos oss på termometern var de -22 när jag kollade för en timme sedan. Befarar att de inte riktigt är hundra rätt men -16 är ruskigt kallt de med. Fy och blä för kyla!

2010-11-25 / 14:18:19
http://vi2blir3.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback