Mat i stora lass.

Datum:2010-11-12 / Tid:10:20:49

Åh, nu börjar jag känna att livet är lite lättare igen. Det är alltid jobbigt när Per har varit hemma lite längre och sen åker men den här gången har de varit lite jobbigare än vanligt. Men nu börjar jag komma tillbaka!

Igår var vi på öppna förskolan och dit gjorde Therese och Alvin oss sällskap. Det var även flera bekanta ansikten där med sina små sockergryn! Jag tycker de är så himla roligt att de är så pass många av de man känner som fått barn nästan samtidigt. Så nu har jag bestämt att vi ska försöka gå till öf minst en gång i veckan för de gör verkligen gott för Jeff.

Igårkväll kom även Ida hit och gjorde oss sällskap och åt middag. Sen när J somnat för natten satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord, allt från vårat nyårsfirande i skåne till bebisar. Det var så himla trevligt och det kändes att jag behövde de! Tack rara du..


Nu ska jag snart fixa lite käk till min lilla kille. Idag ska han få en hel portion av potatis, majs och kalkon. Jag hoppas att de går ner lätt som en plätt, vilket jag tror! Igår kändes de så hemskt att bara ge honom ett par skedar när han uppenbarligen ville ha mycket mer. Men idag! Sen ska vi och köpa lite nya leksaker.


Ha en underbar dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback