Shopping!

Datum:2010-09-30 / Tid:21:28:24
I eftermiddags tog vi tåget ner till Malmö. Jeff underhöll hela vagnen under resan, han skrattade, tjoade och var ett riktigt charmtroll! När vi kom fram däckade han i vagnen, han sov som en stock fram tills jag skulle äta givetvis.

Vi hann även med en snabbrunda på stan, och ja, jag hittade lite kläder! Men jag köpte bara två koftor, en på Zara och den andra på H&M trend. Jag hade bestämt redan innan att jag absolut inte skulle köpa kläder på någon affär som finns hemma.

Imorgon ska vi till väla och då ska jag shoppa lite mer. Tanken är att jag ska hitta någon snygg stickad tröja, och lite barnkläder.

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa Elle.

Framme!

Datum:2010-09-29 / Tid:21:17:50

Vi kom fram till skåne tidigt i eftermiddags, efter en lång resa. Jag började med att promenera genom stan, och hann då även träffa på ett känt ansikte. Sen gick jag raka vägen hem till Göran där hans N mötte upp oss med välkomsfika. Vi blev sen visade till vårat lilla hus som vi ska bo i under våran vecka, och det är så mysigt här! Efter ett tag kom även kära Göran hit, och det var ett kärt återseende minst sagt! Jeff charmade honom direkt givetvis, hur skulle det annars vara!?

Vi gick sen och handlade lite mat för att sen gå hem till Göran och äta middag. Det var lika trevligt som de alltid brukar vara! De kommer bli en underbar vecka med många mysiga middagar och härliga diskussioner, precis som det ska vara.

Imorgon sticker vi iväg till malmö för lite shopping och så ska vi träffa min kusin! Sen mot kvällskvisten blir det säkerligen en nattmacka inne hos G.

 

Nu ska jag bara sjunka ner i soffan och ta det lite lugnt. J sover som en stock och det lär jag nog också göra inom en snar framtid!

 

NATTI!


Vi är i göteborg! Nu ska vi på tåget till ...

Datum:2010-09-29 / Tid:11:29:44

bild0190 (MMS)

Vi är i göteborg! Nu ska vi på tåget till ängelholm. Tjoho!


Påväg!

Datum:2010-09-29 / Tid:08:29:18


Vi har precis passerat Örebro (bilden är därifrån men är tagen när jag och Linus gjorde samma resa för ett par år sen)

Inatt har vi sovit gott, och Jeff sov ända tills 7.30. Men nu är det full rulle och ingenting duger för han vill bara leka och snurra runt på golvet som han brukar göra, men det är ju lite för trångt här. Snart är vi framme i allafall! Då har vi bara en kortare tågresa kvar innan vi är i skåne.

Resfeber!

Datum:2010-09-28 / Tid:10:06:40
Det känns som att vi ska resa till andra sidan jordklotet, fast inte ens när vi skulle åka till Maldiverna hade jag sån här resfeber. Men det är nog egentligen inte resfeber utan gammal hederlig nervositet. Det är ju första gången som Jeff ska ut och resa, och jag är ju "själv" med honom. Men de kommer nog gå finemang ändå!

Väskorna är då så gott som packade, det ska bara ner lite småsaker i "handbagaget". Jag har då knappt med mig några grejer känns de som, Js saker tar mest plats.

Jag ska försöka städa upp lite här hemma medan J sover och hans potatis kokar på spisen.

Nästa gång vi hörs är vi troligtvis på resande fot!

AJ!

Datum:2010-09-27 / Tid:22:32:55

Det är synd om mitt stackars högerben, riktigt synd om till och med! Jag har just nu nageltrång på högertån, tre stora sprickor på hälen och igår råkade jag knäa dragkroken på bilen, stenhårt. Jag har ont, satans ont! Värst är ju givetvis knät eftersom jag haft ont i flera år, och nu är de ännu värre.


Tyck synd om mig.. och mitt högerben!


Snygga skor va? Jag köpte de tidigare idag...

Datum:2010-09-27 / Tid:15:57:06

bild0176 (MMS)

Snygga skor va? Jag köpte de tidigare idag på eurosko! De ska definitivt med på skåneresan.


Packar!

Datum:2010-09-27 / Tid:11:46:32
Ni får stå ut med den dåliga uppdateringen, för jag hinner helt enkelt inte med att blogga. Vi har fullt upp med att leka, tvätta, packa, sortera och allt annat som hör till när man ska ut och resa. Men jag tycker ändå att jag har läget under kontroll.

Men var inte oroliga, jag ska ta med mig min lilla dator och det mobila bredbandet så ni kommer få uppdateringar under resans gång.

Nu ska vi fortsätta här hemma!

Tjoho! Vi har varit och sett när brorsan s...

Datum:2010-09-26 / Tid:14:59:16

bild0169 (MMS)

Tjoho! Vi har varit och sett när brorsan spelade fotboll. Dom vann, givetvis.. Nu ska de kvala till div 3. Heja heja!


GODMORGON!

Datum:2010-09-25 / Tid:09:35:14
Jag vaknade nyss! Härligt va? Det är alltid något speciellt när pappa Per är hemma, då verkar det som att Jeff ska visa sin allra bästa sida och sova länge. Men klagar jag, inte direkt! Det blev en sen kväll igår med A-L och Marcus så vi behövde lite extra sömn.

Vi ska nu äta frukost, mysa och bara ta det lugnt. Sen ska vi kanske gå till stan och kika lite på marknaden.

Ha en mysig lördag!

Det löste sig!

Datum:2010-09-24 / Tid:20:43:27
Jag fixade barnvagnsproblemet idag! Tack och lov. Jag ringde till barnvagnsbutiken här i stan, och de kunde låna ut en scooter till mig. Sen beställde jag även vår nya vagn därifrån, tyvärr kommer den inte förrän i mitten av november men det är de värt! Det bästa av allt var att jag fick den ett par hundringar billigare där till och med, och sånt gillas! Det negativa är ju givetvis att jag nu måste gå och längta efter den så mycket.

Nåja! Det gick bra att jobba idag också, trots min fruktansvärda huvudvärk som smög sig på efter halva passet. Men när Per kom hem fick jag sova en stund och då försvann den på något magiskt sätt.

Nu kollar vi på idol och snart kommer A-L och Marcus hit för en spelkväll. Det är våran lilla fredagstradition numera faktiskt, de har kommit hit och sett film eller spelat spel varenda fredag hur länge som helst. Jag tycker de är så jäkla kul!

Ha en bra fredagskväll hörni!



VISST ÄR DEN LÄCKER????

Godmorgon! Jag börjar snart jobba, och är ...

Datum:2010-09-24 / Tid:08:55:50

bild0168 (MMS)

Godmorgon! Jag börjar snart jobba, och är inte ett dugg färdig men skyndar så gott de går när man har en bebis som vill ha all uppmärksamhet. Har ni vägarna förbi coop idag, kom in och säg hej vetja!


ARG!!!!

Datum:2010-09-23 / Tid:20:00:52
Jag är fruktansvärt förbannad och besviken på barnens hus i Luleå! Idag har jag hållt på att koka över mer än en gång kan jag meddela.

Jag hade ju beställt en Emmaljunga scooter 2011, som skulle komma den här veckan, vilket var extra viktigt eftersom vi ska åka ut och resa nästa vecka. Idag fick jag veta att vagnen är försenad och kommer att dyka upp i slutet av nästa vecka! Det jag är så förbannad över är att ingen ens har ringt och berättat detta för mig, och när jag går in där idag är de snäsiga och allmänt ointresserade. Usch! Om jag hade fått veta de här lite tidigare hade jag kunnat fixa vagnen på annat håll men det är ju lite sent påtänkt nu.

Vafan ska jag nu göra då!?!?


Vi tog oss ut! Även fast huvudet är mer el...

Datum:2010-09-23 / Tid:13:05:50

bild0166 (MMS)

Vi tog oss ut! Även fast huvudet är mer eller mindre bortblåst pga alldeles för lite sömn. Men Jeff behöver frisk luft dagligen! Sa jag förresten att jag är och shoppar?


SUCK!

Datum:2010-09-23 / Tid:08:21:41
Godmorgon!

Här har vi haft en riktigt tung natt! Jeff har vaknat i princip en gång i timmen hela natten, för att sen få ett totalt sammanbrott kring 4-tiden. Han skrek då som en blådåre och slutade inte trots alla mina försök till att natta om honom. Men till sist lugnade han ner sig, men då var klockan lite innan 5. När han då började om igen med sitt skrikande en halvtimme senare fick han mat och då blev de äntligen tyst på honom. Även fast han sen somnade om och sov till kl 7, är jag ändå helt överkörd i huvudet.

Idag är tanken att vi ska gå till öppna förskolan med Jeanette och Meja, för att sen åka en sväng till luleå med A-L. Men vi får se vad jag orkar och vill göra idag, just nu känns de som att jag bara vill ligga i soffan och halvsova. Men de lär förändras så fort huvudet hunnit ikapp.

NU ska jag då lägga mig i soffan, be till högre makter att J kan roa sig själv litegrann och så ska jag bara ta det lugnt!

Trevligheter.

Datum:2010-09-22 / Tid:20:19:24

Dagen har varit hur mysig som helst. Det började med en härlig sovmorgon, alltid mer än välkommet! Sen lekte vi på här hemma som vanligt, Jeff var i högform imorse kan jag säga, mamsen var väl inte riktigt i samma liga men försökte hänga med ändå. Sen var det dags för lunch, potatis och morot, och det gick mycke bättre än det gjorde igår.

Efter lunchen bytte vi snabbt om för att promenera upp på stan och fika med Malin (och hennes söta bebismage) Det var hur trevligt som helst, och det måste vi göra om snart! De är så härligt att umgås med människor som man klickar med och när man känner att man kan prata om allt. Sen skadar de ju inte att hon jobbat med små bebisar och kan en hel del, då kan ju hönsmamman här fråga om allt!

När vi kom hem ifrån stan fick Jeff katrinplommonpuré (råd från Malin, vem annars?) för att få igång hans lilla tröga mage. Det gick väl ca 5 minuter, sen rörde de om därinne. Men tyvärr tror jag att han fortfarande har ont för han är allmänt grinig och magen känns spänd. Imorgon blir det mer katrinplommon, vatten och massage.

Nu ligger då min kille utslagen i sängen och sover som en liten gris. Mamma kollar däremot på idol, givetvis!


Jag tänkte bara visa upp min nya vrålsnygg...

Datum:2010-09-22 / Tid:16:14:38

bild0159 (MMS)

Jag tänkte bara visa upp min nya vrålsnygga jacka ifrån h&m. Jag älskar den!


Han kan åla!

Datum:2010-09-22 / Tid:12:04:46
Oh lord! Jeff har lärt sig en ny sak idag, och jag vet inte riktigt om jag är sådär jätte glad över det haha. Han har ju lyft upp rumpan rätt länge när han ligger på mage men idag var det som att poletten föll ner och nu kan han skjuta sig framåt också, ser ju himla kul ut men han tar sig framåt, snabbt! Hans teknik är att lyfta rumpan högt för att sen bli framåtlutad på huvudet och då sliter han fram armarna och tar i, samtidigt som han trycker framåt med rumpan och benen.

Jag kan inte direkt längre lämna honom i vardagsrummet för att hämta något i köket, för då ska han följa efter. Igår lämnade jag honom vid soffan och hittade honom sen precis framför tvn, och då var jag väl borta i 10 sekunder.

Det är så roligt att se han utvecklas, men ibland vill jag att det ska gå lite långsammare!

Nära-döden-upplevelse!

Datum:2010-09-22 / Tid:10:54:48

Igår var jag/vi med om något hemskt! Jag gjorde mat som vanligt åt Jeff, men den här gången tänkte jag bara göra potatis och inte mixa den utan bara pressa. Sagt och gjort, så gjorde jag det och sen skulle jag då börja mata honom. Han hurvade sig och fick kväljningar så fort skeden kom i närheten av munnen. När han gjorde så här satt han även i halsen litegrann men han kunde snabbt hosta upp det igen. Dock hann han blev lite upprörd under matningen och helt plötsligt satte han i halsen, rejält! Det verkade väl inte så allvarligt först utan han hostade men efter ett par sekunder märker jag (och mamma som var med) att han inte riktigt får luft och ju mer han kämpar, desto mer panik får han. Grejen är ju att när han får panik kan han ju andas ännu mindre så det hela blev en ond cirkel till sist. Men det lät fruktansvärt obehagligt i allafall, att höra honom kippa efter andan och samtidigt väsa, det gjorde mig fullkomligt livrädd! Men efter ett par minuter (kändes som en evighet) lugnade han ner sig och då var det som att maten rann ner och allt var okej igen.

Jag känner mig däremot fortfarande traumatiserad av händelsen, och vill gärna ge honom rinnande mat tills han är minst 15 år. Det här vill jag då aldrig mer vara med om!


Titta vad A-L kom hit med igår! Två påsar ...

Datum:2010-09-22 / Tid:10:23:00

bild0154 (MMS)

Titta vad A-L kom hit med igår! Två påsar med potatis från hennes snälla föräldrar. När Jeff ätit upp alltihop ska vi få ännu mer! Tack snälla rara ni!


Kläder, kläder, kläder!

Datum:2010-09-21 / Tid:19:32:55

Jag fick inte ett men två sms-avier idag, och det blev jag hur glad som helst över! Det första paketet var ifrån polarn & pyret och innehöll Jeffs nya vinteroverall som förövrigt är så fin och som kommer vara helt perfekt när vintern kommer hit på riktigt. Det andra paketet var ifrån H&M och innehöll en massa kläder till mig, och vet ni vad? Jag tänker inte skicka tillbaka nånting! Det har nog aldrig hänt mig tror jag.

Jag ska givetvis ta och visa er kläderna, men det får bli vid ett annat tillfälle. Jag har nämligen händerna fulla här hemma med en viss liten kille som kräver all uppmärksamhet och lite till. Just nu får jag underhålla honom med mina fötter, vilket han älskar som tur är!


Nu ska jag bara vänta in A-L och sen ska vi kolla tv/film.


Jag tror att Jeff gillar sin nya åkpåse, e...

Datum:2010-09-21 / Tid:17:18:58

bild0151 (MMS)

Jag tror att Jeff gillar sin nya åkpåse, eller vad säger ni? Han ligger och bökar runt i den samtidigt som han försöker äta upp den.


Sovmorgon!

Datum:2010-09-20 / Tid:08:19:14

Godmorgon!

Jag måste bara få skryta lite, imorse vaknade jag halv 8 av att en glad liten kille låg och tjoade i sin säng. Jag trodde ju dock att klockan var 6 eller kanske halv 7, fick en chock när jag kollade på klockan. Men gud så glad jag blev! Det är så härligt att få lite extra sömn.

Tyvärr mindes jag valet ca 3 minuter efter att jag vaknat, och då var jag inte lika glad längre. Men det är bara att bita ihop och inse att nu är det som de är.


Nu är det bus som gäller här hemma. Jeff är något grinig av någon anledning och gissar väl på att det är uppmärksamhet han vill ha, så då ska jag ge honom det.

Ha en bra dag!!


MÖRKRÄDD!

Datum:2010-09-19 / Tid:22:27:21
Jag blir uppriktigt sagt mörkrädd, och nästan lite ledsen, när jag ser att Sverigedemokraterna håller på att ta sig in i riksdagen! Ett parti som har främlingsfientliga och tydliga rasistiska åsikter. Det är för mig totalt obegripligt! De står för precis allt som skulle kunna få mig att kräkas. De är sådana insnöade och patetiska människor som uppenbarligen saknar empati och medmänsklighet.

Ursäkta, men hur fan kan man rösta på ett sådant parti? Hur kan man vara så fruktansvärt trångsynt att man lägger sin enda värdefulla röst på det partiet? Jag förstår bara inte!!!

Jag hade nog kunnat fortsätta i all evighet på den här linjen men jag känner att jag är alldeles för förbannad och upprörd!




Valvaka!

Datum:2010-09-19 / Tid:19:45:20
Nu kickar vi igång valvakan!

Jag, A-L och Per ska sitta uppe och ha en liten valvaka här hemma med massa smaskiga saker, som förhoppningsvis ska hålla oss vakna. Vi håller tummarna att xxx ska vinna riksdagsvalet! Jag hoppas på att vi får som vi vill. Men hur det än går tror jag faktiskt att det kommer bli bra även de här kommande 4 åren.

Jag säger det om igen, jag hoppas verkligen att ni som kan har röstat! Ni som bara skitit i det, SKÄMS PÅ ER! Det är våran skyldighet att rösta och göra vår lilla röst hörd.


NU KÖR VI!

Röstat & klart!

Datum:2010-09-18 / Tid:20:57:30
Igår efter att Per hade kommit hem styrde vi barnvagnen mot statshuset för att förtidsrösta. Jag var fruktansvärt osäker över vilka jag skulle rösta på, eller egentligen inte men jag är en sån som velar lite även fast jag i grund och botten bestämt mig.. (jag har nog fått det från min kära far som knappt kan beställa mat på en restaurang utan att byta maträtt fjorton gånger)

Men nu är det gjort i allafall! Jag tänker dock inte skriva ut här var jag la mina röster. Däremot kan jag avslöja vad jag röstade på i kommunvalet och landstinget och det var sjukvårdspartiet. Men vad jag röstade på i riksdagsvalet håller jag för mig själv. Jag står dock för mitt val och anser givetvis att det är de allra bästa, för mig och min familj.

Jag hoppas verkligen att ni också har röstat eller ska gå och rösta imorgon! Det är ett previlegium att ha möjligheten att rösta och jag anser att det är en skyldighet att göra det. Det finns så många runt om i världen som vill men inte får och kan, och de som väl gör det blir förföljda, hotade och i vissa fall även mördade. De får inte göra sin röst hörd eller ens försöka. Vi däremot lever i en fri värld och har en chans att påverka, och då ska vi göra det också!


Ska/har du röstat? Om inte, varför?

Nu har jag och min lilla sovande älskling ...

Datum:2010-09-17 / Tid:12:51:50

bild0132 (MMS)

Nu har jag och min lilla sovande älskling varit på stan och gjort några ärenden. Jag har bland annat hämtat ut ett paket, vad som är i kanske ni får veta senare. Nu ska vi äta lunch!


Nu har jag och min lilla sovande älskling ...

Datum:2010-09-17 / Tid:12:50:18

bild0132 (MMS)

Nu har jag och min lilla sovande älskling varit på stan och gjort några ärenden. Jag har bland annat hämtat ut ett paket, vad som är i kanske ni får veta senare. Nu ska vi äta lunch!


Gooodmorgon!

Datum:2010-09-17 / Tid:10:40:18
Godmorgon!

Här var vi uppe med tuppen.. nej vänta nu, det var vi inte alls de. Jag vaknade halv sju av att katten rev ner en blomkruka i sovrummet, trodde då att Jeff skulle bli livrädd och börja gallskrika men icket. Han låg så fint i sin säng och log när jag tittade på honom. Jag gjorde ändå mat åt honom men tror ni att han ville äta? Nejnej, han ville fortsätta sova istället, så efter lite tvång fick han i sig hälften sen somnade han bredvid mig och så sov vi till halv nio. Hur underbar unge har man inte alltså?

Efter vi klivit upp har jag hunnit plocka undan, ladda diskmaskinen och torka av i köket. Okej, jag har också hunnit med en beställning på polarn & pyret. Jag vet inte riktigt vad det är med mig men något slags problem har jag i allafall.

Nu ska vi (jeff) äta, har kokat tre potatisar och en morot åt honom som vanligt. Det börjar dock bli lite uttjatat så imorgon ska vi prova nånting nytt och se vad herrn tycker om det. Dags att kladda, woooppii!

Gillar inte!

Datum:2010-09-16 / Tid:21:23:14

Jeff har börjat med en ny grej, han sover numera enbart på mage! Förut gillade han att sova på mage emellanåt på dagtid. Nu är det hela tiden, och det spelar ingen roll om man lägger han på rygg sjutusen ggr, han rullar ändå över på mage. Grejen är ju att han sover mycket bättre när man får sova som han vill, men jag däremot kan inte sluta oroa mig och givetvis tänker man ju på allt man fått höra om saken, för överallt får man ju höra att "bebisar ska absolut inte sova på mage". Så nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt, ska jag hålla på att vända honom åttahundratusen gånger varje gång han ska sova eller ska jag helt enkelt låta ungen sova precis som han vill?

Finns det någon som kan upplysa mig lite om saken? Vad tycker ni? Berätta!


Längtar!

Datum:2010-09-16 / Tid:20:02:22
Vi har haft en riktig mysig dag idag, även om vi ganska ofta har det i och för sig. Men Jeff har varit på riktigt bra humör (inte hela tiden men nästan..) och då blir man ju så glad själv också. Dock var han inte sådär uppåt som jag hade velat när vi kilade iväg till öppna förskolan med Ida. Men det berodde enbart på att han inte hade fått sin lilla efter-lunch-nap. Så vi var inte där särskilt länge innan jag kände att snart kommer han få ett totalt utbrott och bli skogstokig. När vi väl gick därifrån somnade han i vagnen på ungefär 3 sekunder och sov i en timme utan att röra en fena. Men nästa vecka ska vi dit igen har jag då tänkt och förhoppningsvis ska jag försöka få honom att sova en stund innan. Det var då roligt den lilla stunden som vi var där och det är ju alltid roligt att träffa folk som man känner.

Efter öf gick vi i allafall och fikade med Anette och hennes lilla. Det är alltid lika härligt att bara sitta ner och snacka lite skit medan kidsen sover. Det är nog så man orkar med om dagarna.


Nu längtar jag i allafall galet mycket efter Per och det ska bli skönt att få hem honom imorgon! Då tänker jag kasta (kanske inte riktigt kasta men humpa haha) Jeff i famnen på honom och sen slänga min trötta kropp i badkaret och få lite välbehövlig egentid. Nä, nu ska jag kolla tv medan J ligger på golvet och "pratar" med tvn, det är ju bra att vi båda får ut något av det.

Favorit!

Datum:2010-09-16 / Tid:19:51:05


Hahahah, jag skrattar varje gång jag ser den här bilden! Min älskade sötnos. Här har han precis ätit (som ni nog ser) och då blir man ju sådär mysigt trött.. men toppen på allting var att precis medan bilden togs satte han igång att bajsa också, därav hans otroligt roliga kroppsställning. I love it!

P.S Det ser inte alltid sådär kladdigt ut när han äter, men nästan. Han har ju kommit på att det är himla roligt att kladda och klappa på bordet medan man ska äta. Jag däremot kan väl inte säga att jag är lika road! Appropå att bajsa medan man äter, idag bajsade han återigen samtidigt som lunchen intogs, tyvärr hamnade hälften utanför och på sittdynan i svanstolen. Det roliga (eller inte alls roliga..) var dock att jag inte märkte det och sen när jag skulle torka av stolen efter maten så råkade jag givetvis sätta huvudet rakt i bajset, lite mindre roligt sådär. Men nu är dynan tvättad och fin igen.. även mitt hår är tvättat kan väl tilläggas.

5 Månader.

Datum:2010-09-16 / Tid:10:39:34


Här kommer då en liten 5 månaders uppdatering. Tyvärr blev bilden inte så bra som jag hade velat men jag orkar inte ta om den för han vill ändå inte ligga still och då blir det bara sånna här bilder. Märk väl också att han är ganska nerdregglad, och jag orkar inte byta om på honom för att ta den här bilden. NÅVÄL!

Jeff:
♥ Väger troligtvis kring 8 kg nu.
♥ Har storlek 4 på blöjorna.
♥ Använder mestadels storlek 68 och 74 på kläderna.
♥ Har blå ögon fortfarande och de verkar inte som att de blir någon annan färg, men vi får väl se.
♥ Har fått två små tänder i nederkäken.
♥ Kan greppa sina fötter och suga på tårna.
♥ Älskar fortfarande att stå upp, helst mot soffan då han får stå "själv".
♥ Kan sitta upp själv lite längre stunder, sitter stadigt när han har en kudde bakom ryggen. (men bara när han själv vill, man får locka med leksaker annars ska han någon annanstans)
♥ Äter fortfarande babysemp2, men också 2-3 potatisar och en morot till lunch.
Älskar att dricka vatten!
♥ Kan kräla och rulla runt flera varv om man lägger ner honom på golvet.
♥ Skriker som en blådåre när nånting är fel (enligt honom) t.ex när mamma inte orkar plocka upp honom och han måste ligga på golvet och leka själv, när han är övertrött och vid påklädning.
♥ Måste sova med ansiktet/munnen i kudden eller ha en filt över ansiktet.
♥ Älskar katten Sierra, dock älskar inte hon honom lika mycket.

Något fel!?

Datum:2010-09-16 / Tid:08:40:13

Man ser ju inte mina nya inlägg bara det gamla SMS-inlägget som inte ens syns och som jag TAGIT BORT!? Ser det ut så för er också???


Coming up..

Datum:2010-09-15 / Tid:18:34:27
Lillskiten fyller ju 5 månader idag så jag ska snart lägga upp ett litet 5-månaders inlägg. Problemet är bara att han just nu sover som en stock, så jag måste vänta tills han behagar att vakna. Ni får vänta helt enkelt. Jag ska även lägga upp lite andra bilder på min älskade unge.. Han har ju blivit så stooor!


Snart snart..

Resereporter!

Datum:2010-09-15 / Tid:17:53:04
Vill du också ha chansen att åka till ett varmt land nu i vinter och samtidigt blogga om det resemålet? Gå då in HÄR och tävla om att bli resereporter!

Jag vill då hemskt gärna få chansen att åka bort när det är som kallast häruppe. Det vore ju som en dröm att få packa väskan, ta med sig Jeff och bara åka! Om jag nu skulle vinna är det Teneriffa som vi åker till, och bara det är sol känns det som en dröm. Ett av mina drömresemål är dock att en dag få chansen att åka till Azorerna, och då helst med hela min familj som resesällskap.


BILD: SOLRESOR.SE

Ajajajaj!

Datum:2010-09-14 / Tid:20:02:16
Min lilla älskling låg nyss på golvet, tjoade och rullade fram och tillbaka. Helt plötsligt rullar han lite för långt och slår då i huvudet i soffbordet för att i nästa sekund brista ut i ett fruktansvärt gallskrik! Behöver jag ens nämna att jag blev livrädd? Nu tror jag ju att han blev mest rädd och det var därför han skrek men ändå!

De sägs ju att när man har barn bär man ständigt hjärtat på utsidan av kroppen.. och det är då sant tame tusan!

Är det okej att bädda in sin son i kuddar och låta honom ha skyddshjälm på sig hela tiden??

KUSIN!

Datum:2010-09-13 / Tid:14:46:03
Idag/inatt fick Jeff en liten killkusin, och Per blev morbror! Grattis Linda & Mattias.

Nu längtar ju vi (jag) väldigt mycket efter att få se denna lilla skatt! Det lär nog dock dröja innan vi får se honom live men en bild hoppas jag på att jag får se snart.

Det är alltid lika roligt med glada nyheter! Eller hur?

Tidig morgon.. natt.

Datum:2010-09-13 / Tid:08:48:31
Godmorgon!

Här hemma fick vi oss en mindre rolig överraskning imorse när Jeff bestämde sig för att vakna kl 4. Men efter en del skratt, skrik och gnäll lyckades jag få honom att somna om till kl 6. Sen var det mat och full rulle direkt, inte ville han sova något mer. Jag misstänker att han nu börjat komma in i sin nya rytm där han äter sista målet kl 20 och sen somnar, vilket då gör att han vaknar tidigare på morgonen och vill upp upp upp.

Per har nu åkt tillbaka till Stockholm efter en lång vecka hemma. Det har varit så härligt att ha honom hemma hela tiden även fast han mestadels har varit sjuk. Men man vänjer ju sig alldeles för fort att ha honom här, som jag sa till honom igårkväll "Jeff lär ju inte förstå att jag från och med imorgon inte har de där extrahänderna". Nåja, han kommer ju hem igen på fredag!

Nu ska jag hoppa in i duschen medan min lekfulla pojke sitter och leker med alla sina grejer. Sen ska jag se om det finns något som jag kan städa här hemma, är rätt välstädat men kanske finns något trots allt, brukar vara så. A-L kommer halv 11 så tills dess ska vi vara fit for fight, är tanken i allafall..

Jag mår illa!

Datum:2010-09-12 / Tid:22:24:26
Usch, jag mår så illa, fryser och är ganska orkelös. Jag får hemska flashbacks från tiden precis innan Jeff föddes när jag var sjuk. Men förhoppningsvis kommer jag må som vanligt igen imorgonbitti. Det är nog bara en släng av söndags-sjukan.

Jag ska ligga i soffan ett tag till och glo på tv, sen ska jag mysa ner mig i min nybäddade säng och lyssna på min snosande bebis som ligger i sin säng.

Godnatt gott folk!

Gnällspik.

Datum:2010-09-11 / Tid:23:07:20
Vi har en sån här hemma, men bara ibland, när han själv känner att "nu är det dags att få lite uppmärksamhet". Men vi har kommit på det bästa knepet och det är att ställa honom i soffan mot kanten och låta honom stå och svaja ett tag, då brukar den sura minen försvinna och ersättas av ett gurglande skratt. Tänk vad enkelt att få honom glad, om några år kommer jag tänka "det var tider de".

Men vi vet ju varför han gnäller och har sig, de beror på att tand nummer två nu gjort sig synlig. Den verkar han ha större problem med än ettan. Vi har ju förresten börjat borsta de små bissingarna, fick en mini-tandborste när vi var på BVC. Men de där med tandborstning är väl inte sådär jätte uppskattat, nu senast så blev han jätte ivrig först när den kom emot honom (troligtvis såg han en sked framför sig, inte en hårig pinne som skulle kittla han i munnen) för att sen brista ut i ett panikartat skrik.

Imorgon kommer då lilleplutt att få något mer att gnälla över, för imorgon är det dags för babysim igen! Sist gick de ju sådär, minst sagt. Men vi är hoppfulla inför imorgon.

Nu ska jag krypa ner brevid min andra gnällspik. Ja, jag är omgiven av gnällspikar.. Tur för dom är att de är nog söta för att jag ska ha överseende med deras eviga gnällande. Hihi!

Imorgon ska jag berätta för er om mitt nya nyttiga liv, där jag förhoppningsvis inom kort ser ut som förr.. eller till och med bättre. De ni! De får ni ju inte missa.

GODNATT!

Örhängen.

Datum:2010-09-11 / Tid:17:58:17


Dessa hittade jag häromdagen inne på Lindex när jag och A-L var och sprang på stan. De passar mig och mina små öron helt perfekt! Jeff gillar dom också, han får stoora ögon så fort han ser dom dingla i mina öron. Men än så länge har jag fått behålla dom.

Snygga va?

Sovmorgon!

Datum:2010-09-10 / Tid:09:28:30
Godmorgon!

Natten har varit lite upp och ner, Jeff har vaknat ett par gånger och gnällt men förmodligen beror det ju på vaccinet. Men han sov ändå till sist till halv sju som vanligt. Sen ville han absolut inte sova men då sa Per att jag skulle fortsätta sova eftersom att jag ska iväg och jobba sen. Det tackar man ju inte nej till direkt!

För en stund sen kom mamma och storebror hit på snabbvisit, eller mamma ville bara nog komma förbi och skryta lite, och för att pussa på Jeff. Hon och pappa åker ju till Kreta idag, och vi är inte alls avundsjuka! Helt ärligt hade jag mer än gärna pressat mig ner i en resväska och följt mig. Men det dröjer nog inte så länge tills jag också får åka utomlands igen.

Nu är det dags för müslifrukost och sen ska jag bara mysa med min underbara son innan jag ska iväg och jobba.

Trevligt!

Datum:2010-09-09 / Tid:17:52:56
Vi var på stan innan BVC-besöket. Där mötte vi upp Sanna och Rasmus för en lunch och fika. Det var hur trevligt som helst, så det är verkligen en sak som vi måste göra om snart! Sen är ju Rasmus en sån gó liten kille, med mycket bra smak för kakor, vi har ju nämligen samma favorit. Jag fick även låna en bok av Sanna om barnmat, och det behövs för min fantasi är inte den bästa alla gånger, men nu har jag ju ett bra hjälpmedel.

Vi hann även en runda på H&M, och givetvis gillade S barnavdelningen lika bra som mig, tur det! Per kommer nog klippa sönder mitt kontokort eller tvinga personalen på H&M att porta mig därifrån. Men än så länge springer jag dit varannan dag och klämmer och känner på precis alla kläderna. Men det är ju kul att handla barnkläder, eller hur??


  
Sanna & myskillen, jag och så sist men inte minsta, mina fynd!

Utrustad inför vintern!

Datum:2010-09-09 / Tid:17:00:33
Jag, som säkert flera andra också, har haft jätte svårt att veta vad man ska köpa på sig till Jeff inför vintern och kylan som vi har häruppe. Men det blev i allafall två vindfleeceoveraller, en röd och en mörkblå, en tjockare vinteroverall, sen två par tossor i olika storlekar och färger, mössa, polo och vantar, allt ifrån polarn & pyret. Jag ska även köpa ett par rejäla handskar men det får bli mer mot vintern när vi ser vad det behövs för storlek. Men jag tror att vi ska klara oss på de här ett bra tag, hoppas då det i allafall.


En uppsättning.

Knubbis.

Datum:2010-09-09 / Tid:16:33:56
Idag var det dags för ett besök på BVC och en tidig 5 månaderskontroll. Jeff charmade som vanligt sköterskan och fyrade av både ett, två och tre leenden. Han väger då numera 7,8 kg och är 65,5 cm lång. Det känns som att han aldrig kommer sluta växa nu när han väl har börjat. Men det känns i och för sig bättre än tvärtom!

Det var ju även dags för de där jäkla sprutorna, men J höll sig väldigt lugn i min famn tills jag var tvungen att hålla i armarna på honom. Då började han fäkta och gnälla och till sist kom gallskriket och precis då stack de till i benen, så jag misstänker att han inte ens var medveten om sticket. Efteråt var han då som vanligt, men nu så här en timme senare är jag lur på att feber är på ingång. Men vi ska ta det säkra före det osäkra och ge en alvedon, helst med tanke på att han blev så dålig sist.

Jag kan också berätta för er att tand nummer två är nu också synlig i nederkäken. Än så länge ser man bara en vit skugga men om man tänker på hur fort de gick när den första ploppade upp så lär den här vara uppe inom ett par dagar. Jag hoppas bara att vi slipper gnället den här gången, men det känns som att det är att ta i..




Spännande!

Datum:2010-09-09 / Tid:09:52:26
Godmorgon!

Här har vi varit uppe sen halv 7 imorse, eller jag fick faktiskt sovmorgon medan mina pigga killar gick upp och lekte. När jag slog upp ögonen hade jag en liten kille bredvid mig med stora ögon och världens största leende! Det är precis så jag vill vakna upp varje dag, och det får jag ju göra.

Idag ska vi först och främst ta det lugnt, ge Jeff potatis och morötter, sen ska vi knalla in till stan och möta upp Sanna för en fika och efter det ska vi iväg till BVC och se hur pass mycket våran lilla brottare har växt på sistone. Vi ska ju även visa upp Js lilla tand, för nu syns den så tydligt och jag blir salig varje gång. Vi hade nog även tänkt köpa hem en liten tandborste och börja vänja J vid den, undrar vad han kommer att tycka om det.

Nu är det duschen som gäller för att sen ta tag i matlagningen. Jag ska jobba igen imorgon förresten, och det känns så roligt faktiskt! Det blir även ett pass till veckan, så just nu har det varit en dag i veckan med jobb och det känns alldeles lagomt.

Hoppas att ni också får en fin dag!

Så här såg jag ut idag på stan idag förres...

Datum:2010-09-08 / Tid:13:23:48

bild0095 (MMS)

Så här såg jag ut idag på stan idag förresten..


Shopshopshopping.

Datum:2010-09-08 / Tid:13:10:13
Det känns som att pengarna bara flyger ur händerna på mig nuförtiden. Men det känns så skönt att kunna gå in i en affär och veta att om jag hittar något så kan jag köpa det. Sen känns det ännu bättre att jag börjar bli så pass nöjd med mig själv igen att jag vill shoppa! Nu på sistone har det blivit några klädinköp här och där, vilket känns så kul för min annars rätt trista garderob. Bara idag när jag och A-L var till stan hann jag köpa mig en tröja, en sjal och ett par örhängen!

Jag ska även försöka fota grejerna som jag köpt tidigare.

Snart åker vi ju till skåne och då ska här shoppas som de inte shoppats på mycket länge! Ni kan ju gissa om jag längtar som en tok..

Hääärligt!

Datum:2010-09-08 / Tid:08:47:43
Godmorgon!

J sover som en ängel på nätterna igen, och det är så skönt. Igår fick han bara 4 mål ersättning och så riktig mat, och sen nattning kl 20. Vi/jag håller tummarna att det fortsätter på samma linje nu. Men man vet ju aldrig med bebisar, de verkar vända lika fort som en geopard springer.

Igårkväll var då jag och A-L ut på en timmes promenad/joggingrunda som även innehåll benböj, utfall och tåhävningar. Det var riktigt skönt att få igång kroppen litegrann! Tanken är ju nu att jag ska ta mig ut och göra det här minst 4 gånger i veckan och egentligen borde de ju inte vara något problem alls.

J ligger nu här bredvid mig på golvet, tittar lite snett på mig och ropar emellanåt "mamaaaooommaooiii" och det tar jag givetvis som ett tvättäkta "mamma". Tyvärr hostar han också rätt kraftigt ibland så jag misstänker att de inte blir något vaccin imorgon när vi ska på 5-månaderskontrollen, men lika glad är jag för det.

Ha en fin dag!




Det blev ingen fotboll, istället en långpr...

Datum:2010-09-07 / Tid:20:46:58

bild0093 (MMS)

Det blev ingen fotboll, istället en långpromenad med A-L.


Liten titt.

Datum:2010-09-07 / Tid:19:59:23

Jag har inte hunnit/glömt bort att fota i lägenheten och visa hur det ser ut ordentligt. Men här har ni några foton som ger en liten hint om hur det ser ut. Imorgon ska vi storstäda så då ska jag passa på att fota och visa er!


   

Den sista bilden är den ostädade versionen hemma hos oss. Så här och tio gånger värre ser det ut när man ska roa Jeff och hålla honom glad. Sen är papper och handsprit A och O hemma hos oss, jag går inte många meter utan de grejerna.


Jobbelijobb!

Datum:2010-09-07 / Tid:19:34:47
Det var hur kul som helst att jobba idag faktiskt! De kändes väl lite i hjärtat att behöva "lämna" Jeff men det var ju bara för 5 timmar, och han var faktiskt in på jobbet och hälsade på till och med. Nä, det känns skönt att få göra nånting som inte har att göra med J eller bebisar överhuvudtaget. Jag älskar min lilla knubbis, men emellanåt är det ganska skönt att få vara jag och inte bara mamma.

Vi har då pussats lite extra nu när jag kom hem, och så har jag kollat till Js lilla tand.  Både jag och Per blev lite gråtmilda när vi såg att tanden numera har kommit upp ordentligt, det var som att vi helt plötsligt insåg att våran lilla guldklimp växer i en hejdundrande fart. Appropå växer och utvecklas fort, ikväll när han låg på mage ålade han sig framåt i en jäkla fart medan Per viftade med en leksak en bit framför honom. Han är målmedveten och han ska ha det han vill ha!


Nu ska vi givetvis kolla fotboll och mysa lite i soffan!

Gissa var jag är..! Men det är nog inte sä...

Datum:2010-09-07 / Tid:16:04:26

bild0092 (MMS)

Gissa var jag är..! Men det är nog inte särskilt svårt.


Så här ser jag ut när jag huserar runt i k...

Datum:2010-09-06 / Tid:19:32:06

bild0090 (MMS)

Så här ser jag ut när jag huserar runt i köket. Läckert va? Per är tveksam till min tofs medan Jeff fullkomligt älskar den och försöker tappert nypa tag i den.


Jippie men ändå inte.

Datum:2010-09-06 / Tid:11:05:29

Per har blivit sjuk, JIPPIE! Förlåt, jag vet att det låter lite halvskumt att jubla när ens älskade har blivit sjuk, men för oss betyder det att han får vara hemma med oss en hel vecka! Då är det faktiskt okej att hoppa upp och ner av glädje. Nu är han ju dock ändå sjuk så det är ju inte direkt så att vi ska hitta på massa grejer utan Per ska vila och kurera sig, men han får ju ändå vara med sina två favoriter hela dagarna. Vi försöker väl dock hålla J på lite avstånd från Per, men det går väl sådär.

J ska precis till att äta sin ersättning, sen ska vi prova morötter. Efter de ska jag och J knalla ner på stan och fixa lite grejer medan pappan i huset ska få sova lite.

Jag har lite bilder förresten som ni ska få se sen.. de är på lägenheten bland annat!



Smakportioner.

Datum:2010-09-06 / Tid:08:18:11
Nu har jag lite frågor till min kunniga läsare ang smakportioner!

Jeff har ätit riktigt mat i cirka 2½ vecka, började först med morotsjuice och sen har vi fram tills nu kört på potatis. Igår åt han upp en hel potatis och drack morotsjuice efteråt. Nu hade vi tänkt introducera kokta morötter, men undrar hur vi ska göra, ska man servera det som puré utan potatis eller ska man koka potatis också och blanda i? Jag har hört nånstans att man inte ska ta bort det som man redan har introducerat.

Lite andra frågor, hur mycket vågar man ge egentligen? Jeff verkar må hur bra som helst även när han har fått mycket mat. Sen, vad ska man köra på för mat efter morötterna? Broccoli? Ge mig lite tips! Vi vill ju gärna ge han av det "tråkiga" först för att sen introducera advokado och sånna goda frukter.

Har ni några andra tips? Skriv ner dom här!

Mina älskade pojkar! Jeff ligger på golvet...

Datum:2010-09-05 / Tid:19:21:26

bild0086 (MMS)

Mina älskade pojkar! Jeff ligger på golvet och babblar för fullt, han har nämligen precis börjat jollra "mamamama" och "bababpapa" det låter hur sött som helst!


Vi är nu påväg till mormor och morfar. Jag...

Datum:2010-09-04 / Tid:17:46:16

bild0085 (MMS)

Vi är nu påväg till mormor och morfar. Jag mår som en liten gris men men. Visst ser jag hmm snygg ut? Ett under att håret kan se så pass tjockt ut med tanke på att jag tappar nog mycket för att kunna göra en ny peruk i veckan.


De små ska läras i tid! Vi är och träffar ...

Datum:2010-09-04 / Tid:11:51:04

bild0079 (MMS)

De små ska läras i tid! Vi är och träffar några av Pers gamla arbetskamrater och då passade per på att lägga jeff vid ett vapen. Pappas pojke!


TITTA vad min underbara älskling kom hem m...

Datum:2010-09-03 / Tid:17:53:12

bild0078 (MMS)

TITTA vad min underbara älskling kom hem med idag! Han gav mig den här stora buketten med orden "för att du är världens bästa mamma och jag älskar dig" jag blev SÅ glad! Sen är ju faktiskt liljor en av mina absoluta favoritblommor..


Haaaalleluhja.

Datum:2010-09-03 / Tid:13:25:02
Pappa kom förbi tidigare idag med fika och mat, guld värt! Sen tog han nyss ut J på en promenad med vagnen. Jag älskar lillskiten mer än allt men nog fasiken är det skönt att få lite tid för sig själv, speciellt när jag är så jädrans förkyld. J mår då i allafall mycket bättre, tack och lov!


Jag tänkte nu fråga er mina kunniga läsare, vi ska ju på babysim på söndag, är det okej att gå på det trots att J varit lite rosslig och tjock i halsen? Han har ju inte haft någon feber och han är precis som vanligt förutom att han hostar till ibland och nyser kanske lite oftare än normalt. Fråga nummer två är, är det okej att jag går dit med min förkylning? Eller ska jag låta Per vara i vattnet medan jag sitter bredvid, eller ska jag till och med stanna hemma? Vad tycker ni?

Helvetesnatt!

Datum:2010-09-03 / Tid:08:46:57
Jeff och jag had en nära-döden-upplevelse inatt. J rosslar/hostar till, tappar andan och får fullständig panik, jag flyger upp och sliter upp honom ur sängen varpå han får luften tillbaka och börjar störtgrina. Det var början på en väldigt lång och slitsam natt. J är nämligen förkyld och inatt har han sovit en kvart i taget, bredvid mig, och hållt i min tröja med ena handen. Jag har med andra ord inte sovit många minuter inatt, och jag är rejält förkyld så jag behöver all sömn som jag kan få. Tur att Per kommer hem idag säger jag ju bara.

Men han är tapper min lilla kille, efter första målet imorse låg han och tittade länge på mig för att sen spricka upp i ett stort leende. Tyvärr började han sen hosta igen och då kom rädslan tillbaka.

Jag ska med andra ord inte jobba idag eftersom jag vägrar lämna ifrån mig J. Lite synd med J går alltid först! Vi ska bara mysa och försöka kurera oss hela dagen.





Minnesförlust.

Datum:2010-09-02 / Tid:16:18:51
Tror ni att jag kom ihåg att köpa halstabletter eller hämta ut mitt paket för den delen? Troligtvis inte nej! Så nu sitter jag här och tjurar som en 4åring. Men om jag har tur kanske A-L kanske fixa det, annars får jag klara mig helt enkelt.

Annars då, jo hörni, det ser ut som att Jeff ska få tand nummer två i princip samtidigt som tand nummer ett. Men jag håller fortfarande tummarna för att det är en synvilla haha. Vi får väl se! Han är då inte alls lika gnällig idag men gillar ändå när man gnuggar med bitringen mot tanden, då skrattar han helt hysteriskt. Men de märks då att det var en jobbig dag igår för inatt har han sovit som en stock för att sen somna om tills kl 8 och sen bara vara vaken timme för att somna om tills kl 10. Det händer inte så ofta.

Vi ska nu börja laga lite mat och sen mysa ner oss på fårfällen och pussas.

Vad ska ni hitta på ikväll?

Förkylt!

Datum:2010-09-02 / Tid:11:47:59
Imorse när jag vaknade kändes det som om jag hade svalt ett rakblad i sömnen, jag kände mig med andra ord inte särskilt kry. Jag misstänker även att jag hade lite feber då jag frös och svettades omvartannat. Men jag pratade med Per om det igår och är det nu så att jag blir sjuk då kommer han att komma hem och ta hand om Jeff medan jag kurerar. Men förhoppningsvis hinner jag bli frisk och kry under helgen. Jag hoppas bara att J slipper att få sig en släng av min förkylning. Han har nog känns det som med sin lilla tand, som för övrigt syns klart och tydligt nu i underkäken.

Idag blir det nog mest troligt bara att vara inomhus, fast måste iväg till coop en sväng bara för att köpa halstabletter och hämta ut ett paket men i övrigt ska jag bara sitta på rumpan och inte göra ett skit.

Nu ska Jeff äta lite potatis och förhoppningsvis vräker han i sig idag. Igår var han sur som ättika varje gång jag gav potatis men så fort morotsjuicen kom fram tjoade han för glatta livet.

Ha en bra dag hörni!

Odd molly.

Datum:2010-09-01 / Tid:21:37:22
 

Jag har suttit och kollat runt på Odd molly kläder. Tidigare har det absolut inte varit ett alternativ pga de skyhöga priserna, men nu har det ju förändrats lite i och med att Miri jobbar där. Nu kanske man kan ha sån tur att hon kan fixa något plagg lite billigare. Jag håller då tummarna för det stenhårt eftersom att jag fullkomligt älskar deras kläder, och det är helt min stil! 

Helst av allt önskar jag mig plaggen här ovanför, kan verkligen se mig själv klädd i de nu till hösten/vintern. Hoppas hoppas!

Taaaand!

Datum:2010-09-01 / Tid:19:39:02

WOHO! Jag tänkte bara berätta att Jeffs lilla minitand har nu spruckit igenom skinnet så nu har han en taggig liten rackare i underkäken. Jag provade stoppa in fingret i munnen och numera gör de nästan ont när han biter ihop. Det är då tur att det går fort för den att växa till sig, desto fortare slipper jag gnället.

Det verkar då som att det stämmer att ens barn oftast får tänder kring samma tid man själv fick sina första. Jag fick när jag var kring 4½ månad och Per när han var bra precis 5 månader.


Ikväll har då jag och gnällspiken varit till storebror och ätit middag, helstekt lamm bjöds det på! Fint ska det va. Gott var det också givetvis! Tack för middagen, får väl bjuda igen någon gång men då lär det nog troligtvis inte bli något lamm men kanske en ko av något slag.


Nu ska vi krypa ner i soffan och gnugga i nytanden, sen ska Jeff sova hela natten har jag bestämt!


Puh! Efter en brottningsmatch somnade äntl...

Datum:2010-09-01 / Tid:13:32:52

bild0069 (MMS)

Puh! Efter en brottningsmatch somnade äntligen min rosa lilla kille. Han är väldigt gnällig idag och det känns som att ingenting hjälper, förutom iskall morotsjuice, då sprack han upp i ett leende. Det beror säkerligen på tanden, men det tär ändå på en.


SNART KOMMER DET EN TAND!

Datum:2010-09-01 / Tid:12:09:18
Jag kollade precis Jeffs mun och nu förstår jag varför lillen var besvärlig inatt! Hans allra första tand är påväg och den är nog uppe inom bara några dagar, jag hoppas givetvis på imorgon så han slipper att de kliar och gör ont. Det roliga är att igår när jag kollade så syntes det bara två prickar men idag ser man klart och tydligt en vit kontur.

Ser ni också?


Idag bytte vi till storlek 4 på blöjorna! ...

Datum:2010-09-01 / Tid:10:23:52

bild0068 (MMS)

Idag bytte vi till storlek 4 på blöjorna! Som vanligt blir jag ju alldeles sentimental och tänker att "nä men nog hade han kunnat ha 3:an ett tag till" och sen tänker jag på att det inte är så länge sen vi sprang till apoteket och köpte prematurblöjor åt lillskiten. Är det bara jag som är extra fjantig eller känner nån igen sig?


Tips!

Datum:2010-09-01 / Tid:09:00:29
Jag har två tips åt er, eller det ena vill jag inte ens tipsa om eftersom att jag vill vinna den åt mig själv haha men jag måste ju så då gör jag väl det.

Evelina har en väldigt bra tävling just nu på sin blogg, där man kan vinna en valfri åkpåse ifrån Elodie details. Jeff vill hemskt gärna vinna en eftersom att han inte äger någon åkpåse och det börjar sakta men säkert bli kyligt ute. Behöver ni också en åkpåse? Tävla då om en här


Sen vill jag även tipsa om en himla bra blogg som min kära vän A-L har startat upp! Den får ni under inga omständigheter missa. Hon skriver om sina hundar, varav en liten schäfervalp, sin sjuksköterskeutbildning på LTU osv. Klicka här om ni vill läsa!

Fiskille.

Datum:2010-09-01 / Tid:08:34:55
Godmorgon, nä någon sådan existerar inte här idag. Inte när Jeff bestämmer sig för att han inte vill sova där kring halv ett, men efter lite krångel och en nerbäddning bredvid mig så somnar han i allafall om än lite oroligt. Den stora smällen kommer när han vaknar och gallskriker halv 5, då har jag alltså sovit ungefär 4 timmar. Men efter drygt en timmes vaggningar somnar han om en timme. När han har ätit första målet brukar han nästan alltid somna om igen, men givetvis inte idag, men han fick i allafall ligga och tjoa för sig själv en halvtimme innan jag orkade släpa mig upp.

Här sitter vi nu, mina ögon är som gamla tepåsar medan Jeff ligger på sin fårfäll på golvet och är gladare än gladast. Han skriker, tjoar, skrattar och fiser emellanåt, och så fort man tittar på honom så skrikskrattar han med hela ansiktet. Man kan inte vara varken trött eller sur när man ser/hör honom!

Det är bara att gilla läget, och inse att man får försöka få lite mer sömn imorgon istället.

Jag hoppas bara att han sover lite bättre natten till fredag, för på fredag förmiddag ska jag återigen ta ett pass på jobbet.